Söndag och omöjligt uppdrag

Nollningen fortsätter enligt planerna och på schemat står omöjligt uppdrag.


Söndag 30/8 – Omöjligt uppdrag: Att leta reda på meningen med livet eller en synvilla kan verka svårt eller kanske till och med lite löjligt. Men frågan är om det är helt omöjligt? Idag är inget dåligt eller dumt. Möjligtvis bara en smula skumt. Nollningens i särklass roligaste tävling där kreativitet och fantasi är viktigare än typ en grävling. Ses kl. 16.00.


Vi delades in i gruppen, gavs en lista och två timmar på oss att samla ihop det.

Omöjligt uppdrag

Ni ska under aktiviteten samla ihop så många saker ur listan som möjligt. Senast kl 18.00 vill vi faddrar att ni visar upp era saker och presenterar dem på ett trevligt och underhållande sätt. Alla medel utom våld är tillåtna. Fjäsk ger självklart extrapoäng. Poängen sätts av juryn och kan EJ överklagas! För mycket datautskrifter ger minuspoäng! Fina priser är en självklarhet...Lycka till!

Näcken
Skylt (minst 30x30 cm)
Badrumsmatta
Synvilla
Rakat mansben
Amerikanare
Mus
7 olika sorters ätbara kakor
pizzabagare
Dikt
30 hårsnoddar
teknikoverall utan teknolog i
recept på helstekt kamel
meningen med livet
flygplan
tvål
stringkalsonger
cowboyhatt
dalahäst
gårdagens Nerikes Allehanda
fotfil
teletubbi
strykbräda
fotbollsskor
uppblåsbar ken
SERUM-t-shirt utan serumare i
Kandelaber
något halvdant
Autograf från busschaufför med bildbevis


Teletubbi och bagare


Allt lyckades vi med utom autografen. Fotfil lyckades vi med genom att Tove hällde fil på sin fot. Det gav många skratt och några extrapoäng. Tove agerade pizzabagare och jag teletubbi. Näcken blev ju en kondom. Lite knivigt var det dock med rakat mansben men vi lyckades raggar upp en karl till slut. Och vad det gäller synvillan så såg ju Tove en elefant hela dagen som gick efter oss så det var vår synvilla.
stringkalsonger fixades genom att klippa sönder ett par kalsonger helt enkelt. Snygga blev dom kan jag lova.
Och så klart så vann vi även denna tävling. Vi fick en festis och ett serum märke. Så nu måste man bli overallare så man har någonstans att sätta märket. Lite sliskigt och så men det är fan så kul.

Kvällen spenderades bakom teknikhuset där alla samlades för utomhusbio. Vi såg slumdog millionaire. Låg på en filt under ett täcke under bar himmel...mycket trevligt hade vi.


Agnes, Shilan, Frida, Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0