Legend of the guardians

Har varit lite seg de senaste dagarna. Har bara njutit av att inte vara på praktiken samtidigt som jag har pluggat ihjäl mig. Men det kommer vara värt det när allt är klart och inlämnat. Kommer vara underbart. Jag förstår inte hur dom tror att vi ska ha tid att skriva allt detta när vi dessutom har vfu. Men det är bara att bita ihop och se glad ut ellr något. Nu är det inte allt för mycket kvar.
Fredagen spenderades först nere i skolan med att planera diverse saker till nollningen. Vi gick till enhetschefen och fick godkännande att ha med nolleobligatoriska på läkarnas och sjuksyrrornas schema för första dagen. Detta kommer bli underbart. Hoppas vi får massa nollor nu. Sen ordnade jag även så jag fick ledigt sista dagen av katastrofmedicinen som egentligen är obligatorisk eftersom det är introduktionsdagen. Och är man introduktionsansvarig så kan det vara bra att vara där.

Hur som helst såg en jättebra film i veckan. Vi såg Legend of the guardians. Den var underbart. Verkligen en sån film man kan se flera gånger. Skulle nog vilja se den i 3D också. det skulle vara hur nice som helst. Men som sagt den filmen rekomenderar jag starkt.


Kommentarer
Postat av: malla

Hallå!!!! Jag älskar den filmen! Åhhh, måste se den igen snart så himla söt! Sett dumma mig?

2010-12-12 @ 12:10:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0