Mellanstadiedisco

I onsdags så var det mellanstadiedisco. Det var sjukt kul med all 90-tals musik och alla roliga lekar. Det kom sjukt mycket nya nollor också som vi inte hade sett förut. Var nog för att vår vice general kerim hade varit och pratat på deras lektion. För dom hade ju inte fått några nollescheman i intagningsbeskedet vilket var en stor miss.
Igår torsdag så hade vi fångarna på campus. Det var mycket kul. Elin och Frida blev tvingade att delta medan jag fick stå vid min fru och ha känna, smaka, lukta stationen. Dom skulle känna på ägg (knäckta), Nudlar (kokta), och champinjoner. Sen skulle de smaka på ketchup, majonäs och digestivekex. Och sist skulle de lukta på svartpeppar, sill och chips. Och ett stort plus till tjejen som även gissade rätt chips sort. Och nej äggen var inte sperma....bra gissning but no.

Även älsklingen kom förbi en vända igår. Det var mysigt. Har ju varit sjuk båda två nu. Så har inte kunnat träffas. hatar att vara sjuk faktiskt. Jobbigt som fan. Sen var vi tvungna att gå och städa BB också. Skönt att ha det gjort. Så nu slapp vi det idag.
Ikväll är det sektionskampen på schemat och sen kåren ikväll...tyvärr är jag inte så där jätte pepp på kåren men förhoppningsvis så kanske det ändras tills ikväll...
Men nu är det stan nästa och kolla om vi hittar lite grejer till maskeraden i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0