styrelsefest

Yes i onsdags så hade vi en grym styrelsefest. Var jättetrevligt och Mikaela och Veronika fixade det jättebra. god mat och mycket roliga lekar.
Och jag kan säga att man blir jävligt torr i käften och kan absolut inte vissla med dessa jävla mariekex i munnen. Det kan ni fetglömma. Usch vad äckligt det är....

 

 


Kommentarer
Postat av: Millis

Sv. Drömde inatt att det blev enäggstvillingar. Men pajen blir galen, så säg inget ;)

2010-06-12 @ 17:51:35
URL: http://ivarsgard.blogg.se/
Postat av: Millis

Hihi, ja då har han det inte lätt stackarn. Han slipper ju föda fram dom iaf ;) Har ni tvåäggs i eran släkt också? Vi har inga vad jag vet. Jo min kusin har tvåäggs. Vet inte om det är på rätt sida men det måste ju räknas för nåt ^^ Än så länge så tycker inte jag att det syns så mkt men till juli kanske den/dom har växt lite.

2010-06-14 @ 00:18:17
URL: http://ivarsgard.blogg.se/
Postat av: Millis

Ok, ja så kan det säkert vara.

2010-06-15 @ 17:49:48
URL: http://ivarsgard.blogg.se/
Postat av: Samelena

Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

2012-07-12 @ 12:22:51
URL: http://samelena.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0