Dag 11 Tokyo

Ja dagens utflykt kan jag säga var sjuuuukt kul och tog mer eller mindre hela dagen. åkte från hotellet innan kl 11 och var åter på rummet efter 22. Så det var en heldag och en massa souvenirer har vi köpt. fullkomligt onödigt men så roligt.
Så vad har vi då gjort idag?
Jo vi har varit på det stället som är det mest besökta stället i hela Japan av turisterna tydligen. Hur illa det än låter. Men vi har varit på,
 
Disneyland Tokyo!
Både jag och Rami älskar ju disney och tecknat rent generellt. Eller okej vi älskar alla sådana där barnsliga saker och gör det gärna tillsammans. Det gäller ju då, nöjesparker rent generellt, leksand sommarland, disneyland, gröna lund, djurparker, akvarium osv osv.
Ja vi har barnasinnet kvar kan man säga och vi älskar sådant här. Kanske därför vi passar så bra ihop, Vem vet.
 
Men roligt har vi haft. har ätit massa konstig mat och snacks. Och på tal om det så har tokyo dom äckligaste popcornen som vi båda ätit.
Men sen har vi åkt olika rides och så har vi dessutom blivit fast i haunted mansion för när vi skulle ut därifrån så blev alla stoppade och ingen fick gå därifrån för efter en hel dag men blå himmel och solsken så small det till och blev världens oväder med åska och blixtar. Så vi fick vackert vänta ut det. Och när vi väl kom därifrån regnade det självklart fortfarande så vi fick köpa regnkappor. Men dom var söta med Musse på så det gjorde inget.
 
I morgon å andra sidan så tar vi vår sista dag i Tokyo innan vårt flyg går kl 22.30. Så detta är sista natten i Japan och slutet på vår smekmånad. Det känns lite sorgligt men samtidigt så ser både jag och Rami väldigt mycket fram emot att få komma hem och inte minst få krama om våra vovvar.
Har pratat lite med vovvarna på Skype. Okej inte pratat kanske, matte har pratat och vovvarna har vridit på huvudet så där sött och undrat vart fan mattes röst kommer ifrån.
Men som sagt, skönt att komma hem och få återgå till vardagen och på onsdag är det dags för jobb igen. skönt att jag kör igång med en kväll i alla fall för jetlag lär jag väl ha ett tag antar jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Godnatt gott folk!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kicki

Åh vad roligt! Den där våfflan såg god ut:) vad fort tiden har gått. Snart är du hemma. Hoppas no haft det toppen. Puss på er

2013-07-27 @ 17:45:47
Postat av: Millis

Åååååh vad roligt!!!!!!!!!! Så sjukt avundsjuk så ni anar inte!!!!

2013-07-27 @ 21:33:56
URL: http://ivarsgard.blogg.se
Postat av: Millis

Och söt rosett! <3

2013-07-27 @ 21:34:14
URL: http://ivarsgard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0