2009

Ja nu har jag ju inte skrivit på ett tag och jag säger så mycket som att julen har varit mycket bra. Trevligt med familjen och så.

2009 bör kanske sammanfattas tycker jag. Och jag kan lova att det har hänt en hel del under den tiden. Året började med att man flyttade hemifrån. sedan flyttade man isär och sen flyttade man hem till pappa. Tog studenten och efter det var det massa festivaler och efter det var det intagning till universitetet. Flytt till Örebro och här sitter man nu.

Kan säga att flytten till örebro och att börja på universitetet är det absolut bästa jag gjort på väldigt många år. Under hela mitt liv kanske. Och nästa år kommer resan att fortsätta och jag hoppas att den tiden kommer bli lika bra som de senaste månaderna har varit.
Nu är i alla fall allt som jag vill ha det. Jag bör kanske avlägga några nyårslöften men jag är så dålig på att hålla dom så det är lika bra att låta bli.
Men jag ska i alla fall önska mig en sak av det nya året. Och vad det är kommer jag berätta när det har gått i uppfyllelse. Så se nu alla till att ha en bra nyårsafton och en bra början på det nya året.

Vansbro

Nu är jag hemma i Vansbro igen. Har sovit som en stock inatt. Somnade på en gång och klockan var bara 23 så det måste ha varit en jobbig dag. Massa åkande hit och dit. Och jag säger då det. Jag måste tvinga någon att möta mig på stationen när jag kommer hem härifrån det lovar jag. Kommer inte orka en sådan där vända till inte en chans. Men det löser sig nog.
Här i Vansbro är det hur som helst helt vitt på backen och mer kommer det ner hela tiden. Underbart. Dessutom har de utfärdat en klass 1 varning till ikväll...härligt men lite orolig blir man ju för syster som ska åka ner från sollefteå den 23. Men det kommer gå bra. Hon kör så försiktigt så.
Idag ska mormor utnyttja mig lite har jag hört ryktas om faktiskt. Ska få färga lite hår och baka lite mer (!) biskvier. Enda jag har gjort de senaste månaderna. Men roligt är det i alla fall.

Märktes redan igår att man har kommit till dårhuset i alla fall. Mormor började leta efter morfars telefon som låg framme märkte hon efter ett tag och sen skulle de hitta morfars andra telefon och efter ett tag såg dom att även den låg framme och efter att ha tjatat på morfar en stund om vart de två var så insåg dom att det var hennes telefon som var borta. så då började hon springa runt som en galning igen. haha skönt att vara hemma igen alltså. Ett gott skratt förlänger livet vet ni.

underbar helg

Jag har haft en toppenhelg måste jag bara säga. fest i fredags med Malla. Började i Tybble och slutade på publikum.
Lördagen var dock mysig. Började med att julstäda allt så det är fint när man kommer hem efter jul. Och sen så fick jag sällskap vid halv fem tiden av sötnosen. Låg och slappade lite fram tills vi skulle ner på stan och äta på restaurang. Det var sjukt mysigt. Och Skulle cissi fråga så skulle han få godkänt. Utan tvekan.
Söndagen var det bara slappt och mysigt med filmtittande och lagande av god mat. Och måste tilläggas.....tomtebloss!!!!!

Men nu är jag äntligen hemma i borlänge igen. Dock åker jag snart vidare mot Vansbro. Om ca 2 timmar. Enda negativa med denna dagen är alla människor som skulle julhandla som trängdes, sådant är jobbigt och sedan en massa skitsnack från folk som känner att dom tydligen vill förstöra. Kan någon svara på varför man vill göra något sådant?

helomvändning

och ibland blir man förvånad. ibland så vänder allt. I det här fallet är det något bra. Det känns som att detta kommer att bli en sjukt bra jul.

Snö

Nu har vi äntligen fått snö. tyvärr är min telefon lite gay så har inte så många bilder på det. Men mysigt är det kan jag lova...snö överallt. Hoppas den får ligga kvar bara. Det är det enda positiva nu faktiskt.

Hoppas helgen blir bättre.


julstämning i korridoren

Nu har vi äntligen fått julstämning i korridoren...vi har skaffat en julgran som började sin vistelse i min dusch för att duscha bort alla små kryp. Det tog sin lilla tid att få den men nu står den i vardagsrummet och tindrar. Vi var dock tvugna att ta bort matbordet för att få plats med den men det är det verkligen värt. Nu har vi sådan julstämning.

God jul alla glada


Malla duschar granen i min dusch. Den tackar.





Vår fina julgran!

Beslut?

Ja det här med att besluta saker är jag inte så där jätte bra på. Jag vet inte alls vad jag ska göra, tycka eller tänka. Man ska ju inte jämföra men i det här fallet så är det faktiskt rätt svårt. Varför är det alltid jag som ska ha den här oturen?
Ska man nöja sig?

Lucia

Helgen har varit sjukt mysig nu kan jag lova. Fredagen så blev det hem till sara och kolla på idol och sedan sjunga lite singstar innan det drog vidare till kåren. Väl där var det mycket kul. Malla sprang dock runt som en yr höna och elin klagade på att hon hade fått en öl över sig. Maria drog hem fortare än kvick och Malin verkade inte så jätte road. Men jag hade kul den stund vi var där i alla fall. Följde till och med Elin hem till kotten så att hon skulle slippa gå själv mitt i natten och så tog jag med mig sällskap ner därifrån så jag slapp sova själv. Inte helt fel.

Lördagen ägnades i marieberg. Började på max så att vi fick stilla vår hunger. Och sedan vidare mot lager 157 och sedan marieberg. Nu är alla julklappar klara. Har handlat till alla utom Eric min kära gudson. Men hur svårt kan det vara att köpa något åt en 4 månaders bebis?`inte speciellt svårt skulle jag tro.
Kvällen ägnade jag och Malla åt att käka dipp och grönsaker, mycket gott och sedan se på film. Vi hann se 2 ½ film innan vi fick besök. Efter det blev det gott med nå tjoffs jag gjorde med kiwi, banan och vit choklad. Och så drack vi glögg. När malla sedan hade gått spelade vi lite tv spel, god of war så klart. Dock lyckades jag somna. haha....sorry.

Söndagen så vart det att sova lite längre än vanligt och så vart det till att laga mat och kolla på mysteriet på greveholm. Bästa julkalendern ever. Älskar den. Ska se klart resten nästa helg. Känns som att det är långt till nästa helg nu.
Men jaja...snart får jag åka hem till Dalarna i alla fall.

Kvällen så firade vi i korridoren eftersom det var lucia. Tomtemössa, pepparkakor, lussebullar, glögg, levande ljus och alias....helt perfekt.







"Mobiltelefoner är bättre än killar, Dom vibrerar i alla fall."

Tenta

Måste säga att jag har underbara vänner. så snälla så. Panty var så gullig och gav mig kycklingklubbbor bara för att hon får sova hos mig så ofta...hur gott som helst.
Sen var jag så sjukt tung i huvudet och seg igår kväll när jag skulle gå igenom det sista inför tentan och då ställde snälla Rami upp och gick ut och gick med mig en vända. Det var verkligen behövligt. Behövde en promenix efter att ha pluggat i 14 timmar kan jag lova.

Men nu kan jag säga att det känns så skönt. Jag var helt avslappnad i morse när jag vaknade och kände mig så lugn inför tentan. Samma sak när jag satt i tentasalen 5 min innan vi fick proven. Det kändes så underbart. Och jag kan säga att det var underbart. exakt dom frågorna som jag ville ha. Man log bara mer och mer ju fler frågor man läste. Nu får jag äntligen ta det lite lugnt.

Skulle egentligen ha varit ut ikväll med Amanda och co men det blir tyvärr inte så i och med att jag måste gå på en opponering i morgon kl 08.00 så ja. Skolan går ju före allt. Det är bara att gilla läget.
Så ikväll blir det godis och film med Malla istället. Sjukt skönt faktiskt. bara slöa och inte behöva plugga alls. Eller okej jag behöver läsa igenom en uppsats och typ 2 kapitel men det kan jag leva med.

För  övrigt så har jag varit duktig idag och ringt försäkringsbolagen också. Så nu är det fixat och på gång. Det känns bra faktiskt. Äntligen händer det något. Fick ju min diagnos wiplash förra måndagen. Inte så jättekul dock. Det och sätta in en p-stav på samma vecka. Inte den bästa veckan. Barnmorskan hade fan ingen aning om vad hon gjorde. Kändes efteråt som dom kapat halva armen. Men har kollat lite extra och den sitter kvar.

Slipper i alla fall vaccinera mig mot svinis som ALLA verkar göra nu. Nope inte jag. Ingen anledning till det.

Pepparkakshus


Ja helgen har varit mysig. Lördagen började med att David kom hit och tjötade och hjälpte mig med tvätten sen kollade vi på film. Blev janne långbens stora film..klockrent. Sen bestämde vi att den nya julkalendern suger så vi såg på mysteriet på greveholm istället för det är sjukt mycket bättre. Gamla klassiker is the shit. sen blev det bak av pepparkakshus och såg på film. Gjorde sjukt god mat också. gjorde köttfärslimpa. och ja gott som fan blev det. Mysigt hur som helst.

Söndagen spenderades med att städa eftersom det var min städvecka. Och Malla höll mig sällskap. Tack för det :Da hade varit mycket tråkigare annars. Sen såg vi twilight för vi behövde dregla lite. Sen blev det djungelboken innan vi vart för trötta...

Dagen har dock bestått av plugg plugg plugg och lite mer plugg. Och i morgon blir det samma sak. men det börjar sätta sig nu i alla fall skönt de. Nun klarar jag tentan. utan problem.

 



Fuck

fan i helvete...det är ungefär allt jag har att säga om detta... Varför nu..varför lär jag mig aldrig? Nej nu ska vi inte klanta oss. Nej jag orkar inte det.
Det är bara jobbigt men ändå kan man inte låta bli....

åh vad jag hatar när det ska bli så här...jag känner mig vilsen och helt ofokuserad.... det är inte kul att ha sådana här svackor. Känns som att det är lite för mycket att hålla reda på nu. För mycket stress och för mycket måsten. man vill vara på topp men det går inte riktigt... Försöka duger måste jag väl säga. Efter onsdagen hoppas jag att det kommer kännas bättre i alla fall.

Ofokuserad

Distraherad

Knäpp

Några ord som beskriver mig ganska bra just nu...men jag hoppas dom kan ändras snart till

Glad

Fokuserad

positiv

Knäpp ska så klart fortfarande vara kvar på listan..... det är alltid kul.

plugg

Helgen var i alla fall bra. Söndagen var det fotbollsträning en stund och efter det mådde man mindre bra. Fattar inte men jaja...blev i alla fall till att titta på fotboll med trevligt sällskap. Tyvärr så vann ju inte mitt lag och det fick jag höra ett x antal gånger. Tur att du är söt alltså.
Veckan har varit lite halvjobbig dock då det bara har varit plugg. Men jag har bestämt mig för att jag SKA klara den här tentan. Inge snack om den saken. Jag vet att jag kan bara jag kör igång. Och det ska jag. Eller det har jag till och med gjort och i morgon blir det mer.
Har till och med gjort lite annan nytta denna veckan också. Var till läkaren och fick äntligen bekräftat vad som är fel på min nacke. Så det är skönt att äntligen få ett namn på vad det är även fast jag egentligen redan visste det. Men som sagt skönt ändå.
Nu är det en röntgen i morgon och sen blir det rehab ett jävla tag framöver. Hoppas det blir bättre bara.

Men nu är det bara till att köra igång och plugga och hoppas att veckan går fort så man får ha tentan överstökad.

RSS 2.0