Alla snubbar vill ju vara katt

Ja gårdagen var väldigt trevlig. Började med en pizza, en sådan måste man ju ha då man är "bakis". Nu blir ju inte jag bakis men vi kan väl låtsas i alla fall.
Jag och Panty fick ju nämligen ett infall att vi skulle gå ut på fredagen. Efter att alla hade gått å så vid 23 så tänkte vi att fan vi går ut. Så jag söp ner Panty på en haltimme och sen drog vi till kåren. Sjukt kul var det. Och jag måste säga att vissa människor tror för mycket om sig själva. Lite kul. "Jag är egentligen Batman, under de här byxorna har jag svarta läderbyxor".
Kul för dig kan man tycka då. Efter kåren blev det i alla fall publikum och äta korv och tjöta med folk. Hur kul som helst. Och så fick även min kamera änvändas lite. kul kul.
Sedan for vi vidare till universitetsgatan där vi skulle se anders och henkes lägenhet. Mycket trevlig lägenhet. Jag och Malla fick för övrigt dricka lakritsshot ur äggkoppar. Av någon konstig anledning så ville alla sova vid 5 och det är ju inte helt okej. men vad ska man göra. så vi drog till tolvan och tjötade lite innan vi gav upp för alla var så tråkiga.

Men som sagt gårdagen spenderades en liten del med Panty som sov hos mig, men hon försvann snabbt för att se på fotboll bakis och allt. Sedan kom Rami för att säga hej innan även han försvann. Så större delen av dagen var det bara jag och Malla. Blev en makeover där med. Kul kul. fick färga lite mörkare, klippa lugg och klippa upp. Blev sjukt snyggt.

Sedan började vi spela lite 8-bitars och så tänkte vi att det här går ju inte nu har vi inga vuxenpoäng alls. Nej vi sätter igång och dricker lite vin istället. Så allt mitt vin tog slut och vuxenpoängen var på topp. Men måste tilläggas att vi blev av med dom och gick på minus istället när vi körde igång och kollade typ 3 disenyfilmer.
Men det var en mycket trevlig kväll med mycket skratt.






Och du Malla:

"Fy fan vilken äcklig råtta. - Men det är ju en hund för fan"

 

 


Så ikväll ska jag försöka få allt att gå ihop. Ska spela fotboll kl 17.15 i alla fall så mycket vet jag. Sedan är det ju även match mellan Barcelona - Real Madrid så den vill jag också se och sen så har Elin glöggkväll och jag får besök. Så hur fan jag ska få det att gå ihop är ett mysterium. Men deft löser vi.


Makeover

yes igår var jag sjukt duktig. Hade labb på morgonen och fick vara försöksperson och få el i armen. Det är kul. Jag tycker om små stötar av någon konstig anledning. Precis som tensplattorna som sjukgymnasten använder på mig. Till skillnad från andra människor i min omgivning (Elin), nämner dock inga namn.
Och sen var det makeover kväll med brudarna och idol. Vart hur bra som helst. Men jag kan säga att jag blev lite smått chockad när Sara vräker ur sig att hon vill ha kort hår. Hon hade för övrigt ganska långt. Och ja det blev att kapa av ALLT (!). Men jag älskar när jag får göra sådana förändringar. Det är så himmla kul. Och dom blev så nöjda allihop så dom gjorde en facebookgrupp åt mig som heter TEAM AGNES - vi som vågade. Väldigt trevligt att vara uppskattad.


Elin före                                         Elin efter



Maria före                                         Maria efter


Sara före                                       Sara efter


Inte för att skryta men är jag bra eller är jag bra?


"Ner på alla fyra! Ja men bara om du tar av dig byxorna"

Pengar

Ja pengar är alltid trevligt och det var exakt vad man fick igår. Men det är inte helt säkert för då kan man ju köpa saker vilket inte är så där jätte bra jämt. Måste lära mig att vara snål, nu när man är fattig student. Men ja jag gjorde ju något bra i alla fall. Åkte ner på stan för att gå på systemet och det var det enda som jag inte gjorde. Inte helt okej. Men fixade i alla fall en ny telefon. var lite halvt inpuls men jag blev mycket nöjd i alla fall.


Sen vart det fotboll på kåren på kvällen. Eller ja fotboll och fotboll. dom försökte och vi fick väl se 1/4 av matchen kanske men jaja...
Sedan vart jag nedröstad då jag tyckte vi skulle gå hem så det blev Strömpis istället med grabbarna. Och jag som skulle ha seminarie kl 8 på morgonen...jätte bra ide. Fast jag var inte värst då vissa personer skulle åka till stockholm kl 06.30.
Men innan vi åkte ner mot stan tyckte dom att det var jättekul att få stötar av en trasig lysknapp. Så av någon konstig anledning testade vi oss på det där med kedjereaktion och det var fan sjukt kul.
Kvällen blev lyckad och jag måste erkänna hur illa det än låter att jag tror att jag håller på att lära mig å dricka öl. Hur illa och okvinnligt är inte det?
Och taxichaufförerna här i örebro är inte riktigt kloka...måste tilläggas.
Tror nästan Panty har börjat bo hos mig alltså. Hon inkräktar på min säng väldigt ofta nu för tiden och förorenar mitt rum.


"An eye for an eye makes the whole world blind"

Mentol

Ja nu har det varit mycket föreläsning och väldigt lite som verkligen har satt sig. Men ja det är väl bara att plugga på för tentan är den 9 sen ska jag ha jullov det lovar jag. Hade föreläsning om blodet idag och vår föreläsare hade verkligen lagt i turboväxeln.
Vart lite segt att lyssna efter ett tag. Sen började han prata om mens och sa att det var väl inte så farlig det var ju bara en liten "skvätt" varje månad. Varpå hela klassen började garva. Ett gott skratt förlänger livet vet ni.
Föreläsaren igår var lite rolig han med.
Började prata om mentoltabletter och sa sedan att man åt dom och så fick man i sig...ja vad hette ämnet nu igen sa han. sen kom han på det: "just ja......mentol var det. Ganska kul faktiskt. Men ja det är ju alltid roligare om man är där.


Och för dom som inte vet de så har jag hittat receptet på en helstekt kamel.

"Kamelen fylls med ett helt får, som i sin tur är fylld med kycklingar, som är fyllda med fisk, som till sist är fyllda med ägg."

Bon apetit!!

Uppskattad

Det känns verkligen skönt att vara uppskattad ibland. och verkligen när man får bevis på det. Det känns som man har speciella vänner här och det är bra. Det förgyller verkligen ens dag. Hur skulle man klara skoltiden utan dem. Och detta är något som jag har fått ett litet bevis på nu. Vet inte om det är bara för att jag bakar som jag är omtyckt av Adam men ja han ägnade ett blogginlägg till mig i alla fall. http://dejure.blogg.se/


Tack Adam

Biskvier

Åh nu har jag vart jätte duktig...förutom att jag har varit och spelat fotboll idag så har jag även bakat biskvier...Det ser i alla fall jätte gott ut kan jag lova. Får se vad jag får för omdöme denna gången då. Har gjort hela 59 stycken. hoppas dom räcker ett tag nu bara. de har nämligen en tendens att ta slut.




 

.


Up och seven punds

jag måste nästan säga att det har blivit lite mycket film nu alltså. Elin och jag ägnade fredagen åt att se på film. Vi såg upp...som jag måste säga var jätte söt. Först grinade man lite i början, inte helt okej och sen skrattade man typ resten. Älskade Kevin...så sjukt söt faktiskt. Sen såg vi den underbara filmen seven pounds. Elin hade inte sett den så hon låg och försökte få mig att berätta vad som skulle hända. Men det är så roligt med sådana där filmer där allt faller på plats när filmen är slut. Precis som med butterfly effect. Den är också en sådan där bra film där alla bitar faller på plats i slutet.
Idag däremot har jag varit lite tråkig. Panty kom hit i morse och våldgästad på mig när jag sov. Men okej det får hon väl nu när hon var så söt och skulle hjälpa mig att hitta ett fotbollslag. Men resten av dagen har jag i och för sig varit till gymmet en vända. gick inte så bra eftersom jag tror jag håller på å bli sjuk. Men ja det är nog inte så mycket att göra åt. Har sedan dess legat och lyssnat på min bok eclipse. helt underbar. Man vill inte sluta men jag måste ju. Måste sova lite också. Ibland i alla fall.

Och nu har jag också lite saker att planera...moahahaha...ska vara riktigt jävlig. det är det enda som jag faktiskt kan säga.
Fotboll i morgon för övrigt. ska bli fett kul. Tack Panty

New moon!

Ja nu har jag äntligen sett den. Inatt såg vi den efterlängtade filmen. Dock var det tyvärr mycket från boken som de inte hade med som jag hade velat ha med. men jaja så går det när man läser böckerna först. Men det är ju ganska svårt att låta bli. Mycket snygga killar och mycket avklädda killar i alla fall det kan jag lova. Nu kommer nog de flesta tjejerna som var där drömma om det några dagar framöver.
Men att komma hem kl 03 och sen ha föreläsning kl 8 är inte helt okej. Jag var sjukt nära att inte gå men gjorde det ändå. Satt och halvsov genom hela föreläsningen och så skulle läraren så klart dra ut på tiden 10 minuter extra bara för att jävlas. Men fick hur som helst gå hem och sova sen.
Har precis gått upp nu och klockan är 15.52. Hum inte helt okej. Kommer jag kunna sova inatt tro?
Det får vi se. ska i alla fall klä på mig och äta lite sen ska jag gå och underhålla Panty en sväng på bibblan.

Ikväll blir det myskväll med elin. Laga mat och se på up. så det blir mycket lugnt och det behöver jag. Det där med att festa har faktiskt inte tilltalat mig så där jätte mycket dom senaste veckorna. Usch jag börjar bli lite tråkig tror jag. Men kan ha att göra med att det är sjukt mycket plugg och sjukt lite energi till övers.




August Rush

Dagarna på campus fortsätter och nu börjar det bli mycket att göra. Men av någon konstig anledning så lyckas man aldrig få pinnen ur röven och verkligen göra det man ska. Usch vad jag är och alltid har varit dålig på det. Men jag kämpar på och det blir roligare för varje dag som går. Och nu har man ju något att se fram emot också då vi ska vara faddrar till våren. Ska bli sjukt kul.
Gårdagen bjöd i alla fall på trevligheter. Vart först till att laga mat. Nå kycklingtjoffs och ris. Vart sjukt bra faktiskt. Mycket gott så pluspoäng till oss där. Sen vart det film. Såg August Rush en helt underbar film som jag rekomenderar alla att se. Dock så somnade mitt sällskap till ett x antal gånger. Så bara å trycka i han en powerking och fortsätta kolla.

Det slutade i alla fall med att man däckade på kvällskvisten där och som jag sagt tidigare, min säng är underbar att sova i.

Såg för övrigt ett sjukt kul youtube klipp igår som måste läggas upp här. Skrattar ni inte åt detta är ni sjukt tråkiga människor.

 

Ikväll så står för övrigt biokväll med nya filmen new moon på planeringen. Vi blir ett gäng på 8 personer som ska gå. Det kommer bli så jävla nice. Har längtat efter denna film så länge nu och längtar redan till nästa film som kommer om ett år. Håller på att läsa boken nu men det räcker inte, vill ha filmen nu(!)

Och en sak som jag kommit på nu är att, fan va mycket bio vi går på. Det är inte helt okej. Men det är så sjukt kul Såg ju Michael förra veckan och sen ska jag försöka locka med någon och se 2012. Kommer bli nice det.


Bajs....

Jag behöver en kram. Usch varför kan jag inte få det? :(


Jobbigt.............. what to do?


***********************************************************


Faddermötet var roligt i alla fall. fick de aktiviteter som vi ville ha och nästa gång är det bara till att börja planera det. Ska bli sjukt kul faktiskt.

* Mellanstadiedisco
* Maskerad
* Pyjamasparty

väldigt nice aktiviteter och en väldigt nice grupp. Kan det bli bättre?

Tisdag 17/11-09

Ja idag har jag haft en sjukt trevlig dag. Var jätte rolig föreläsning om metabolismen som jag fattade allt. Det händer inte ofta. Men det var jätte kul och vi hade en sjukt bra föreläsare. Hon gick igenom så att vem som helst skulle fatta. bättre det än de där jävla föreläsarna som idiotförklarar en. Fick för första gången vara i gymnastikhuset också. trevlig sal faktiskt måste jag säga. Lite kall dock.

Och då är ju frågan. Vad är det med mig och Elin och alltid springa på Mr blue eyes. Det spelar ingen roll vilken dag det är utan man springer på han ändå. Jaja.. bara att gilla läget.
Lite roligt är det ju faktiskt.

Och jag skulle ha varit till gymmet och till bion idag men som det ser ut nu så blir jag dissad på båda planen så. Tack för den.

Men snart så är det faddermöte i alla fall. ska dit med Elin och Frida och vi ska beställa tröjor. Det är i alla fall något som kommer bli kul. Man skrattar alltid på dessa möten.


"Man spelar inte säckpipa på en fårlunga"

Bara så ni vet.



Är så där nostalgisk igen. Det är något med mig och den här hösten. Men det är mycket trevligare att ha någon att vara det med. Men man kan inte få allt här i världen.

Måndag 16/11-09

Ja det var en lugn dag. Var sjukt trött på labben som vanligt eftersom jag inte kom i säng men vad ska man göra. bara att gilla läget. Var i alla fall tvungen att baka mer biskvier idag i alla fall. och har ni någon aning om hur sjukt onyttigt det är...är typ bara smör...fyllningen i dom är 200 g smör 2 dl florsocker 4 tsk vaniljsocker och 6 tsk kakao...låter det nyttigt? Typ inte. Men så gott.
Sofia har klargjort för mig att vissa personer inte får komma hit för jag bara bakar då och då äter hon. Sorry Sofia men du får leva med det.

Blev gymmet sen för att "blow of some steam" som man kanske kan kalla det. Vi har precis fått bevisat att vissa människor inte tänkter så långt. och att dom i vissa fall visar på att dom kanske inte har så mycket att tänka med. Men men jag hoppas att det löser sig i alla fall. Säger bara en sak dock. Akta dig!!


Helgen

Ja nu har jag varit sjukt dålig på att uppdatera så jag får väl jobba lite på det. helgen har i alla fall varit mycket mysig. Torsdagen fick jag ett jävla infall och åkte ner och köpte ett playstation 2. Bara så där. så jag är lite knäpp alltså. Men helt klart värt det. Ledig hela fredagen och den skulle spenderas i trevligt sällskap. Började med att vi gick och chippade mitt playstation. Det skulle ta en timme men det drog sen ut på tiden så han sade att vi fick gå hem och sen skulle han köra ut det. Så sjukt snällt måste jag säga. Han skulle stänga 18 men han kom med spelet till oss vid 20.20. Räddade kvällen. Vi skulle ha sett saw filmerna men det blev till att spela crash istället. Var mycket mysigt. Och jag har saknat crash så sjukt mycket. Men av någon konstig anledning så funkar det inte efter en viss bana men det får vi lösa sen.

Lördagen blev det sjukt lugnt. Ägnade dagen åt att bara vara lat plus att jag bakade lite. Hade ju utlovat lite bullar så jag fixade det plus lite chokladbiskvier. Vart sjukt gott och jag kan säga att dom tog slut för fort. Sen satt jag och sofia halva natten typ fram till 5 och spelade god of war. Sjukt kul faktiskt. Sen är det de här med folk och lyckas med vissa saker. Men men inte så mycket att göra åt.
Fick besök på söndagen i alla fall. och ägnade typ 12 timmar åt att spela klart god of war som vi även lyckades varva. Jag hatar zeus han vägrade dö. Konstigt nog. Men vi tog han till slut.

Jag lyckades även med en jätte bra sak under söndagen. Medan vi spelade skulle jag laga mat. Och ja...efter ett tag började brandlarmet att tjuta...ja vad säger man "My bad" kanske. Blev bara "lite" rökigt i köket men det kan vi leva med. Ibland får man vara lite klantig.
Och sen har jag kommit på att jag är eftertraktad av vissa....endast för att jag kan laga mat. Haha det är faktiskt lite kul.
-"Vill inte du ha henne så kan jag ta henne, Hon lagar så god mat"
-"Jag vet"

Jaja tur att man gör någon glad i alla fall.


faddermöte

Yes var på mitt första faddermöte...trodde det skulle vara typ 9 st som skulle vara faddrar vilket det hade varit på de tidigare mötena... men det var hela 31(!) stycken där...sjukt nice kommer det bli...trots att det är till vårterminen. Men fanns en hel del sköna ideer måste jag säga.

Kvällen spenderades på bio med elin och frida. Vi såg Michael Jackson this is it...underbar film måste jag säga. Man blev å rysa när han sjönt alltså. Helt underbart var det. Det där skulle ha blivit en sjukt bra konstert och det är så synd att den inte blev av.


Måndag 9/11-09

idag har den nya kursen börjat. Anatomi och fysiologi. Och jag kan säga så mycket som så här...jag är inget stort fan av kemi och biologi. Vi blev typ idiotförklarade av vår lärare för att vi inte kunde allt om citronsyracykeln....ja det är väl bara att börja plugga och läsa de 1000 sidor som vi var tvungna att läsa under denna kurs...känns inte helt okej.

söndag 8/11-09

söndagen var väldigt seg måste jag säga...efter att ha varit ut på lördagen orkade man inte göra något, så jag amanda och Helen låg i min säng hela dagen och kollade på pippi långstrump. Vi somnade lite till och från allihop. var ganska kul faktiskt...
Fick klämma ihop mig mellan två sjuklingar. det är inte helt okej för det betyder att dom inte kan gymma med mig.

Men kvällen blev trevlig, Elin kom över och vi såg på den sjukt bra filmen "My sisters keeper". Rekomenderar den verkligen.



Grankotten

Ja dagen var ganska seg till en början måste jag säga. Var ner på stan med Panty och köpte alkohol till kvällen och åkte typ hem direkt efter det.
Men sen vart det fest...kunde dock ha varit lite roligare måste jag säga...men det är vad man gör det till. Vi försökte oss på det där roliga med att köra in en kondom i näsan...vet inte vad det är med mig och göra sådana dumma saker men det är ju lite kul...Sen spelade vi geni.
Fan va vissa inte kan mycket. hihi.

Sen vart det som vanligt ölspel. Det där med vattenfall är inte riktigt min grej måste jag säga. Men kom hem vid 5 någon gång efter att ha käkat frysta köttbullar.

Och jag säger bara en sak om den kvällen.....

Bröst är inte stressbollar.

Nostalgi a la disney

Ja kvällen var väl ungefär som jag trodde att den skulle vara....Vi försökte se en seriös film eller ja seriös och seriös, vi försökte se the shining. Gick inte så bra då vi bara pratade och fulade oss och sen tappade vi bort oss i filmen. Haha...Nej det blev lite nostalgi istället. Vi började med att se på Lejonkungen. Hur kan man ha en så sorglig scen i en barnfilm. Det är inte helt okej. Till och med jag grinar ju.
Sen vart det lite gladare film då vi såg på Alladin och för dom som inte vet det så är Pantea mycket kär i Alladin. Så ser ni honom på stan eller så...haffa honom och ge han i presten till Pantea. Hon kommer att stå i skuld till dig.

Och ja....jag har nästan träffat min överman eller kvinna. Fast kanske inte ändå. Panty och hennes prutt humor alltså. Fan va vi skrattade hela denna kvällen. Sjuk kvinna det där...eller kvinna, man, vad hon nu kan klassas som.
Och för fan i helvete....inga jävla lägereldar utanför huset kl 5 på morgonen...det är inte helt okej.

Snubbe som gjorde eld utanför mitt fönster typ. Hans kommentar när vi sa åt han att släcka elden var.
But my girlfriend broke up with me and I have to do something.
Alltså ska man elda upp sina möbler?
Då sa vi åt honom att släcka ändå varpå han svarade.
So what am I suppose to do?

Enkelt svar alltså:
"Go fuck someone!"

Zombieland

Tentan är nu avklarad, ÄNTLIGEN säger jag bara. Känns hur skönt som helst. Vart positivt överraskad då jag fick se tentan och satt och log genom hela skiten för att den var precis som jag ville att den skulle vara. Känns som att det gick skitbra och att jag kommer klara den.
Efter tentan var det bara att bege sig hemmåt i snövädret. Jag klagar absolut inte på att det snöar. Att det nu regnar klagar jag däremot på.

Sen fick jag finbesök innan vi åkte ner på stan och såg zombieland. Jag måste bara säga att jag älskade den filmen. Hur jävla bra som helst var den. Satt och skrattade genom hela filmen typ. Den var underbar. Se den.

 

Känns som att det kommer bli sjukt mycket bio denna månaden. Har som sagt sett zombieland och nästa vecka blir det Michael Jackson, This is it och veckan efter det är det twilightkväll. Underbart kommer det bli.

Tack för sällskapet förresten. Var mycket trevligt.

 

Dessutom har jag nu gjort slut på 1300 kr på böcker. Inte helt okej måste jag säga. Var tvungen att köpa till den nya kursen som börjar på månad. Nämligen anatomi och fysiologi. Kommer bli roligt tror jag i jämförelse med denna kursen som vi hade nu.
Dessutom så har de flyttat faddermötena till tisdagar....3 st framöver nu vilket betyder att jag kommer hinna gå på 3 faddermöten och det betyder att jag kommer vara fadder till våren. längtar redan till vinbrännbollen, I SNÖ!!!

Men nu alla glada så ska jag fixa lite innan lilla Panty kommer och vi ska ha filmnatt. Lite girltalk och så. ska bli mycket trevligt.


Första snön

I tre dagar har man nu suttit och pluggat 8-10 timmar om dagen. Har varit sjukt jobbigt. Men jag tror att det har lönat sig i alla fall. Har lappar uppsatta i hela mitt rum så jag inte glömmer något. Och nu är tentan om några timmar så vi får se hur det går.
Men igår fick jag en paus i alla fall. Gymmet först med Helen och Amanda. Helen jobbar på med mig men Amanda är ju bara där för att sitta still och kolla på killarna. Typiskt Amanda att komma med den ursäkten men vi tycker om henne ändå.
Sedan snöade det ju massor igår.Eller ja massor och massor. Det kom lite snö som la sig på marken i alla fall. Så jag, Helen och Nathalie gick ut och byggde årets första snögubbe. Han blev mycket fin men jag kan meddela att han är död nu.

 

 

 

 

Elin kommer du ihåg:

"Men det finns inga mer hål. Ja men gör ett till då för fan"


tentaplugg

Idag har varit en seg dag....somnade nästan på mitt seminarium i morse...behövde verkligen rasten där mitt i för att inta cola och godis. Resten av dagen ägnades åt tentaplugg...inte helt kul faktiskt men det måste göras. tyvärr. Det var skönt att få avbryta lite nu på kvällen för att gå till gymmet med helen. Men jag säger bara det....spring inte på löpband till ni nästan spyr.


Lördag 31/10-09

Yes idag har det äntligen hänt. Jag har varit hem till Dalarna och hämtat mina grejer. Har kört hit ett helt flyttsläp med allt. Och det viktigaste av allt är min älskade säng. Sofias kommentar var att hela mitt rum var en säng men det är de fan värt. Min säng är så sjukt jävla skön. Har saknat den jätte mycket.
Och nu kära vänner är mitt rum helt klart. Med alla möbler, alla tavlor och allt bös ligger där det ska. kunde inte vara lyckligare. Jag får komma och gå som jag vill och ha vem jag vill här när jag vill.
Och natten nu mot söndagen blev det inte mycket sovande dock. Fixade med allt fram till kl 3 ungefär...sen såg jag på greys anatomy...och sedan vid halv 8 tiden ungefär så kom Pantea, Rami och Jens upp till mig. Pantea den galningen skulle jobba kl 9 och hade varit ute och festat hela kvällen. Inte helt okej kanske...Men hon är en riktig kämpe som klarar det måste jag säga. Men jag gissar på att hon kommer sova gott ikväll.

 

 

 

Så här bra blev mitt underbara rum. Mitt rum där jag kan stänga in mig utan att bli störd. Helt underbart.


Halloween

Fredagen gick fort. Gjorde klart arbetet som vi skulle fixa med för att sedan bege oss ner mot stan. Skulle inhandla det som behövdes för kvällen. Planen var att gå på kåren där de hade halloweenfest.
Handlade massa smink och skit. Och handlade även mat så jag kunde fylla på mina skåp eftersom dom var ganska tomma. Tur att jag fick hjälp med att bära hem det måste jag säga. Hade aldrig klarat det själv faktiskt.



Agnes och Helen


Agnes


Frida och Rami


Ängel och dödsängel. det är vad jag och Helen var på halloween. riktigt nice faktiskt. Ingen annan som var ängel heller vad vi såg till. Frida, Elin och company var hippies. Sjukt söta var dom måste jag säga. Sedan var det ju vissa som var blodigare än andra. Ja Rami gick omkring och blodade verkligen ner ALLA. Och såg så där lagom läskig ut i sina röda linser.
Kvällen var hur som helst sjukt lyckad :D

Torsdag 29/10-09

Denna dagen ägnade jag på ett tåg. Mycket fail på det. Åkte från Lund kl 15.51 och kom fram i Örebro kl 22.00. Tack gode gud så hittade jag en taxi i alla fall. Fick veta att studenter har studentpris på t-taxi. T-taxi is the shit. Det kostar 89 kr upp till universitetet från stan och sen har ju studenterna 5% på det. Inte så mycket men lite är det i alla fall. :D
Sen när man kom hem så var Anders här och städade ut lägenheten och sa att du får flytta in om en timme. Fan va nice måste jag säga. För jag var beredd på att få sova inne hos Amanda. Men då var det bara till att flytta alla mina grejer. Fan va skönt är det enda jag kan säga. Fick hjälp också av snälla Rami. Mycket snällt.
Sen ägnades kvällen åt att spela 8-bitars. Varvade super mario 3 för 4 gången sen jag flyttade hit tror jag. Det är kanske inte helt okej. Men va fan. Kom i säng vid 4 tiden ungefär när man skulle upp till skolan dagen efter. Inte helt optimalt kanske men ändå.

RSS 2.0