Genrep och massa slit

ja idag har varit en sådan där till nyttig dag. Började med en tenta i morse. Gick inte så illa som jag trodde att den skulle. Så ja jag får väl vara nöjd. Efter detta var jag tvungen att sova en timme eller så. Somnade relativt sent då grisen skulle spela igår kväll. Men ja inte så mycket att göra åt. Sedan var vi så trevliga och fixade det sista med Hanifs lägenhet så den nya personen kan flytta in i morgon. Efter detta var det bara att bege sig ner till skolan igen för att fixa allt inför sittningen.
Sittningen skulle för det första betalas, sedan var det ett jävla pussel att försöka få ihop alla jävla bord. Tydligen så är vi lite för mycket folk i en lite för liten sal. Man får vara 200 pers inne där och vi är 155 men att försöka få ihop så alla kan sitta där inne är inte lätt inte. Men jag tror vi fick ihop det.
Blev lite strul dock när vi skulle hitta andra bord och så. Och sedan vart det lite krångel med maten. Men jag känner bara att inget kan göra mig sur eller grinig idag. Jag menar det är inte värt det och så tar det 8 timmar för kroppen att återhämta sig efter ett vredesutbrott. Så nej inget kan förstöra nu.
Helgen kommer bli grym och sedan sätter helvetet igång. Men nu ska jag baka klart och sedan plugga lite.

betnér och ghorme sabzi

idag var en bra dag. förutom att min cykel har blivit stulen. Men vad ska man göra. Jag verkar inte ha sådan tur med cyklar om du frågar mig. Men ja som sagt bara att gilla läget.
Dock lyckades vi för första gången för ghorme sabzi. Det ser kanske inte så gott ut men det är gudomligt. Blev så lycklig första gången jag fick smaka det. Visste att det såg lite läskigt ut men  hade stora förväntningar och trodde det skulle vara gott. Och det var de. Men nu fuskade vi ju lite. Köpte grytan färdig och fixade bara med lammet i. Men ändå. så gott var de. Skulle kunna äta det varje dag. Men jag ska jobba på det där med persisk mat. Det tar så mycket längre tid men det är så mycket godare än svensk mat. Ja Rami påstår att jag är hobbyblatte. Kanske lite men maten är faktiskt godare och språket är vackrare.

Och för dom som inte vet, så här ser ghorme sabzi ut. Får ni chansen så testa det.Efter denna lyckade måltid så begav vi oss ned mot kåren för att inta våra platser på Betnérs show. Var två rookies där också. Varav den första var sjukt rolig. Klagade lite på perversa barnsånger och liknande. Dock var det inte alls mycket känt folk där. Märks att man är så många stundenter på skolan. Ser nya hela tiden. Av någon konstig anledning verkar det inte som att man kan gå raka vägen hem heller. Det är det hälrliga med studentlivet. Gick förbi bryggan och trodde vi hade klarat oss då vi blev inropade och stannade där en stund.

Gjorde även dagens goda gärning som även gynnade mig. Hjälpte en kompis plugga och samtidigt som jag var hemma hos henne såg jag att hon hade de dyra böckerna som jag behöver till min kurs. Eftersom hon inte behövde dom nu fick jag ta dom. Underbart.

Så 4 av 5 toasters på den dagen!!

Case

ja dagen började ju faktiskt med ett case seminarium. Det var faktiskt jätte kul. Jag lyckades komma på två av tre fall och då kände man sig ju lite duktig i alla fall. Jag menar jag har ju inte pluggat så där jätte mycket så jag hade inte förväntat mig det. Men efter detta var det ju bara att stressa hem för att äta något och sedan skynda upp till vårdcentralen. Mycket trevlig läkare lär jag ju säga.
Men nu kan jag i alla fall vara lugn och tänka på annat för nu vet jag vad felet är. Och allt beror på min whiplash. Så det är bara att gilla läget och höra av sig till rehab. Tur jag fick papper av dom nyss. Nu ska det allt bli lite ordning.
Sen var det kontoret som gällde. Rensade ut lite och fixade lite med pengar och annat som måste fixas innan sittningen. Det är en hel del att göra men det är jävligt roligt också. Och när vi sitter där på fredag så kommer jag vara så glad för att vi lyckades. Hade ett sista möte mer Martin idag om de sista delarna. Så nu ska nog allt vara löst.
och vi har fått så sjukt mycket folk som kommer på sittningen nu. TekNat har sålt 41 biljetter och vi på serum  har sålt 108 stycken. Det är så jävla kul. vart alla ska få plats vet jag icke. Men deft brukar lösa sig.

Känns som en väldigt produktiv dag idag faktiskt. Har till och med hunnit ner till stan för min sista hepatit B spruta och även inhandla det som behövs till invigningen. så nu kan jag slappna av lite och kolla lite på mina avsnitt. Om inte min telefon fortsätter ringa och plinga vilket den gjort hela dagen. Men snart får man ta det lite lugnt i alla fall.

Stand tall

Jag tänker citera något som min kära mor skrev i sin blogg.
"Ibland undrar jag om någon där uppe testar oss....Skickar på oss dåligt väder för att se om vi har viljan att fortsätta med detta eller om den där uppe försöker säga till oss att lägga av"

Jag tror precis som min kära mor på det förstnämnda. Och för dom som känner mig. Och nu menar jag inte ytligt utan de få som känner mig in på djupet som vet alla mörka hemligheter och som vet hur jag är vet att det ska så mycket till för att jag ska ge upp. Motgångar har under hela min uppväxt gjort mig ännu mer motiverad att verkligen klara det och få bevisa vad jag kan. Både för mig själv och andra.
Så lite motvind i det hela är inget som får mig att sluta. Utan snarare att göra allt ännu bättre och försöka ännu mer.

Jag lyssnar inte på skvaller, jag lyssnar inte på sådant som inte kommer från en förstahandskälla. Och jag hoppas verkligen att man när man kommit till universitetet att man ligger på en sådan nivå att det ska vara slut på skitsnack och har man ett problem med någon säger man det till personen. För det är det enda rätta.
Men nu ska vi upp på benen igen och slå tillbaka med full kraft och göra grymmaste nollningen ever.

heldag

Ja nu har det varit mycket den senaste helgen. Ramis kompis har ju varit här och våldgästat oss. det har gått bra men det är faktiskt väldigt skönt att ha min älskling för mig själv nu.
Efter denna helvetesdag med föreläsningar hela dagen  så är det ganska skönt att ta det lugnt. Dock behöver jag börja plugga snart. Men det sitter långt inne.
Och ibland är det bara så mycket så man orkar inte. Mycket saker att tänka på och mycket att göra. Men nu när man klurat ut vissa saker så känns det lite bättre. En sak som jag vet i alla fall är att jag har världens bästa pojke som ställer upp jämt. Jag gör allt för att visa hur mycket han betyder och jag hoppas att det räcker.

Pubrunda

Yes! nu är det äntligen dags för den legendariska pubrundan. Vi kommer ha så jävla kul ikväll. Och jag vet en sak som inte rami vet. Moahahaha.
Nu är i alla fall lägenheten städad då ramis extremt jobbiga kompis kommer hit. Nejdå det kommer nog gå bra. Det enda jobbiga kommer vara deras rilli dill dill dillande hela dagarna. men jag får skaffa öronproppar eller nått.
Men åter till dagen. Möte idag med teknat så i morgon är det dags för snack med kåren och sedan så kanske vi får någon ordning på sittningen. Den kommer förhoppnings bli sjukt bra.

Men nu är det dags att göra sig i ordning, sedan börjar festen.

Gäddbasket

ja dagen börjades med labb. Kollade Hb värde och blodgrupper. var sjukt kul faktiskt. och jag fick reda på att jag inte är Rh negativ det är sjukt bra. Mindre krångel. sedan var resten vad jag redan visste. Men hur som helst vissa kladdade och andra ja...vi var bara grymma.

 

Och dessa små provrör visar vilken blodgrupp som man har. Häller man i antigener mot olika blodgrupper så blir det en reaktion så vet man vad man har. Kul som fan.

 

Men nu till det mycket roliga som hände idag. Nämligen nolleaktiviteten. Gäddbasket. Jag trodde det skulle bli massa tjafs om detta men det blev det faktiskt inte. Alla ställde upp utan protester. Var hur kul som helst att kolla på dessutom. Men en bild säger mer än tusen ord så här får ni lite kul att kolla på.

 


Seg

ja nu är det ungefär så det är. Man går omkring som en zombie och bara gör det man ska göra. Är så sjuk och så trött. Men idag blir det tidig kväller. Ska bara ta hand om en del saker jag behöver ordna sen så är det sängen som hägrar. Tyvärr så har karln blivit sjuk nu också. Och enligt honom så var det mitt fel. Men jag är inte skyldig.
Igår däremot så var han nöjd och glad. Bjöd honom på kina muren då det var vår 10 månaders dag.
Nu är det föreläsning och sedan så är det en hemlig nolleaktivitet som kallas "dopp-i-grytan". ska bli mycket intressant att kolla på.

Safari

ja nu har vi sett djungeln på campus och det kan enligt mig bara beskrivas som roligt. Trevliga människor och mycket skratt. Det  finns inget som kan göra en aktivitet bättre.
Men som vanligt så brukar ju en bild säga mer än tusen ord så här kommer det.I morgon kör vi igång igen och då är det beachvolleyboll som gäller och därefter beachtema på kåren. kommer bli riktigt nice.

Veckan efter

ja som ni kanske förstår så är det lite mycket att göra med både nollning och skola så det har varit lite dåligt med uppdateringar. Men det har tagits mycket bilder nu under denna vecka så det kommer komma upp lite här och ALLT på facebook. Nu är det safari snart och efter detta hade jag tänkt hinner med en liten uppdatering.

RSS 2.0