Älskade syster

Jag kan lätt säga att jag klara mig i motgångar men det är inte för att jag klarar mig själv. För det gör jag absolut inte. Jag kan säga att min familj är det bästa som finns. Mina kära syskon är verkligen mina bästa kompisar. Jag är glad att vi är så många och att vi har varandra.
Fick verkligen bevis på det idag när jag pratade med min älskade syster kicki. vad glad jag ska vara att jag har henne. Hon skrev världens sötaste inlägg på sin blogg efter vårt samtal. Och precis som hon säger där så har vi en speciell relation. Jag kan känna att anna och kicki har en orubblig relation till varanda men idag fick jag bevis på att det har jag och kicki med. Vi har som även hon sa, vi har en förståelse för varandra.

Älskar dig min kära syster. Vad skulle vi göra utan varandra.
<3

okej claire nu kör vi....

Okej nu blev jag lite peppad när claire började sin träningskalender och då kanske jag blir lite mer motiverad om man ser hennes framsteg. Så hon började med att skriva in sina mått på lår, rumpa och mage. Så jag kör väl på och försöker. Mitt största problemområde är faktiskt mina kärlekshandtag. Av någon konstig anledning sätter sig allt där men det ska vi ändra på.

Vikt: 64.3

Lår: 49 cm
Rumpa: 97 cm
Mage: 87 cm

Nu kör vi då. Tack vare Claire!!

jag vet att....

....jag är dålig på att uppdatera nu för tiden. Men inte för att vara sådan men jag har hamnat i en svacka big time. Tror aldrig jag haft en sådan vinter depression förut. Eller vad det nu är för något. Jag försöker tänka positiv och så vidare men det är mycket svårt nu. Det är mycket i skolan och jag känner mig allmänt stressad. Detta leder så klart till dåligt humör som går ut över alla andra. så vad man ska göra är en bra fråga. Jo man jobbar på och göra det bästa utav situationen. Vad nu det är. Hur som helst är jag inte general längre. Det är en utav de få grejer som faktiskt funkat bra. Jag kommer absolut att sakna det men det är så skönt att slippa gå på möten och behöva göra saker hela tiden. Jag orkar verkligen inte. Men nu gäller det att ta tag i saker och bara överleva till sommaren.

och så fick man.....

....skäll igen. Ja vad ska jag göra. Jag har inte riktigt haft tid och ork och lust men man får väl offra sig för laget då. Praktiken har satt igång och jag har varit mer eller mindre sjuk under hela den. Fattar inte att jag har orkat varit där men var ju tvungen. Nu har jag långledigt till på tisdag så nu ska här kurreras som attan.
Jag har ett sågverk i halsen, en flod i näsan, och något annat i huvudet sen säger min man att jag är för het att ligga bredvid. Kan detta bli värre? Ja klart det kan.
Men hur som haver. Så här ser min dagsmeny ut.

Morgon:

Noskapin 1 tabl

Bisolvon 5 ml

otrivin comp 1 sprut i varje näsborre

Alvedon 1 g

Strepsils 1 tabl


Sen fortsätter jag med strepsils 1 gång varannan timme hela dagen.

Middag:

Noskapin 1 tabl

Bisolvon 5 ml

otrivin comp 1 sprut i varje näsborre

Alvedon 1 g

Strepsils 1 tabl


Kvällsmat:

Noskapin 1 tabl

Bisolvon 5 ml

otrivin comp 1 sprut i varje näsborre

Alvedon 1 g

Strepsils 1 tabl
Välkommen till min snoriga och sjuka värld.

...box och en massa...

....Trassel...! Ja vad har vi gjort måntro. Ja jag kan ju säga att ryggen värker och nacken. Och jag kan ju säga som så här att det brukar det göra. Men denna gång så är det faktiskt träningsvärk. Trodde inte man skulle få så bra träning i ryggen av box. Men nu förstår jag varför min sjukgymnast tyckte det var en sådan bra idé med box. Och dessutom var det skönt att man inte var så många. Helt perfekt antal och mycket trevliga människor. Det ska bli en vanan nu med två gånger i veckan om inte praktiken hindrar det.
Igår slappnade vi av med att se filmen tangled eller trassel som den heter på svenska. Den underbara filmen om Rapunsel. Den var hur mysig och rolig som helst. så denna är verkligen något som jag rekomenderar. Men sen å andra sidan är väl de flesta av disneys filmer sjukt bra.

Men just ja nu var det frukosr och fotografering.

RSS 2.0