en vanlig lördag

Idag så har jag hunnit skriva tenta och lagat lunch. Det är mer än vad jag brukar ha åstakommit vid den här tiden på dygnet. framförallt på en lördag.
Nu har ju jag satt igång "uppdrag kvalitetstid" eller vad vi nu ska kalla det. För grejen är den att jag och älsklingen alltid sitter hemma. Vi är tråkiga. Vi har inte tråkigt men vi är rent generellt ganska lata. Så nu ska vi köra på att vi ska ut och göra något minst två dagar varje månad. Och med att göra något menar vi typ bio, middag, picnic. bada, bowling och så vidare. Och denna veckan har vi faktiskt varit duktiga.
Torsdag - På marknadsafton
Fredag - långpromenad runt halva örebro

Och idag så ska vi först på invigningen av Open art som håller till i Örebro. Det ska bli sjukt kul faktiskt. Sen så när det dags för bio ikväll med pirates of the carribean som vi väntat länge på att få tid till att se.

Eric Clapton

hemkommen igår från kära Stockholm som jag är glad att jag bara åker till ca 2 ggr per år max. Skulle aldrig stå ut med att bo där med all stress. Men att åka dit för att se gud eller Eric Clapton som de flesta känner honom som. Det kan jag absolut göra. Han var helt gudomlig. Vilken stämning när han körde igång med wonderful tonight.

Resan hem gick bra trots lite bråk med mobilen. nu däremot är det löst och älsklingen och jag har tagit en låååång promenad idag. Runt halva Örebro faktiskt. Vi köpte en matta till lägenheten men inte mycket mer än så.
Nu blir det plugg inför tentan i morgon och sen har jag sommarlov på riktigt.

heldag på stan

igår var det en heldag på stan som gällde. Mötte upp först Hasrat och gick omkring i några timmar. Vi hittade massa roligt. Köpte äntligen min jordglob som jag ville ha. Har kollat på den jättelänge och nu fick jag ett sjukt nice pris på den. Det är en svart jordglob med silver. Underbar är den i alla fall.
Så nu kan vi stryka av det från listan.

Dessutom hittade vi skitsnygga jeans för 99(!) kronor styck. Dom var likadana men det fanns både ljusa och mörka. Så jag köpte båda två. Jag menar hur ofta hittar man jeans som kostar så lite OCH är snygga? Inte ofta nej. Ramis argument var att nu får du inga nya i Augusti. Men vet du vad, det kan jag leva med.

Dessutom lyckades jag äntligen göra slut på mitt presentkort på indiska. Hittade en jättesöt klänning. Så sommarklänning - Check!

Nu är det dessutom ännu en härlig dag så nu ska vi snart gå ut på en promenix.

grillning

igår vart det grillning. Mycket trevligt var det. Åkte till Varberga och grillade hos Sara och Jesper. Kom ganska mycket folk så en stund så tror jag vi var runt en 14 st. Tur att vi hade massa grillar i alla fall. Trodde vi skulle komma därifrån mycket tidigare men åkte vid 12. Så det vart en heldag.
Vi spelade kampen mellan man och kvinna. Inte ett spel i mitt smak måste jag säga. Könsdiskriminering på hög nivå. Killarna ska ju svara på tjejfrågor och vise versa. Och för att svara på killfrågorna måste man kunna något tekniskt. För att svara på tjejfrågorna behövde man bara bo i ett hushåll typ.

Vi fick frågor som:
Hur många volt är det i ett bilbatteri?
vad kallades den och den sportstjärnan?
Vad är en ja va fan hette det? någon snurrmojäng som sitter på en båt.
Ja ni kanske fattar principen.
Mycket sport, mycket teknik, mycket båt, mycket formel 1 osv.

Frågorna som killarna fick svara på var:
Vad heter barbies pojkvän?
I vilket rum i huset förbrukas mest vatten?
I vilket rum i huset startar flest bränder?
Vad heter den kvinnliga sidan av roxett (sedan kom fråga om den manliga med)?
Vad får du om du mixar finfördelad potatis, smör, mjölk och kryddor?
Vad skrapar man ur degen med ur en bunke?
Hur många prickar krävs när man stryker en bomullsskorta?

Ja ni fattar ju. Kvinnor ska tvätta, laga mat och stryka. Inte okej alls.

Roligare var det att spela munchkin.

Men nu är det i alla fall dags att göra sig i ordning och gå ner på stan. Blir fika och en runda eller två med tjejorna.

back in business

eller hur man nu ska kalla det. Idag är första dagen på såååååå länge som jag inte känner att jag måste plugga. Sov till typ halv ett och det var helt underbart. Igår blev inte riktigt som planerat men kul som fan var det ändå.
Efter tentan begav jag mig bort mot almby för att spela lite munchkin med sara, grevén och jesper. Efter en stund så beslöt även karln att joina. Trevligt trevligt. Och planen var egentligen den att vi skulle bege oss vidare mot spelföreningen och spela dominion. Blev det så? haha absolut inte. Vi kom på att fan Björn Rosenström spelar ikväll. Vi drar till stan. Sagt och gjort. Men det där med att komma in på Strömpis kunde vi glömma. Men det var roligt i alla fall. Vi lunkade runt lite och slutade sedan på max för att sedan dra vidare hemmåt. Tur man inte hade högklackat säger jag bara. Det tar ju en stund att gå hem.

Men nu är man nyligen uppvakanad efter en härlig dröm där jag fotograferade. Vilket jag för övrigt måste göra lite nu när jag har tid då jag har försummat det lite den senaste tiden pga plugg. Inte okej men plugget går ju tyvärr först. bara att gilla läget.

Men nu börjar snart ett annat slags liv. ett liv som kommer bestå av jobb jobb jobb och mera jobb. Men ett så bra jobb sen också. Förlossningen i 10(!) veckor. Min sommar kan inte bli bättre.

nej nu jävlar kör vi igen!!

Jag har insett att min hemsida är jättebra för att ha mina bilder på men att den inte är lika bra att blogga på. så i fortsättningen så kommer jag blogga här på min gamla kära blogg. Dock är det några saker som jag måste fixa med men det kan ju ta lite tid då jag inte är någon expert på bloggdesign. Så vi får se hur det går.

Idag är det tenta som står på agendan. Tenta i vetenskapsteori och forskningsmetodik. Alltid lika roligt. Men det känns rätt bra faktiskt. Kom på mig själv att jag repeterade allt i mina drömmar inatt. Inte så normalt kanske men jag har koll på läget i alla fall känns det som. Om inte mina drömmar ljuger vill säga.

Men nu kör vi å kollar igenom det sista innan tentan och sen blir det fika på stan.

RSS 2.0