En vinterkväll

Ja vi insåg att drar Yoshi som han gör nu så behöver vi nog använda det andra kopplet ett tag till. Halsbandet behåller vi då vi inte vill skava päls. Men det nya kopplet är det ju resår i ena änden så det är lite som en gummisnodd. Så det får vi helt enkelt använda när han slutat trotsa och slutat dra i kopplet så mycket. Han har blivit väldigt duktig men han försöker ju ändå.
Det är lite in genom ena örat och ut genom andra. Selektivt lyssnande om man så vill. Men han blir ju lite som en pojke med myror i brallan nu också när snön kommit så lite ska han väl få. Vi får vänja honom vid det först. En lapphund som inte älskar snö liksom det skulle jag vilja se.

Vi var ju på djuraffären här om dagen också. Och som hundägare vet man att dessa bajsbåsar går åt som smör i solsken. Man tänker att ja 50 stycken räcker väl ett tag. Men om vi då tar det 3 gånger om dagen så är dom slut snart. Men nu till jul och nyår lyxade vi allt till det lite. Han fick bajspåsar i guld. Lite roligare så. Annars ska ju matte alltid ha allt i blått dom det är favoritfärgen.
Yoshi tycker ju om när vi ska till djuraffären i alla fall. Varför det då? Jo för alla vill gulla med honom och så får han så klart godis av dom som jobbar där. Kan det bli bättre.

Min små pojkar som är redo för sängen. Dock sover ju inte Yoshi i vår säng med det hindrar ju inte lite mys precis innan sovdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0