Max

Ja igår blev det en vända till max. Gud vilka tjockisar vi är alltså. Herregud säger jag bara. Men det var så värt det. Dock så blev det lite jobbigt när jag var kissnödig hela vägen dit och hela vägen hem. men bara för att få de där pommes med smält cheddar så var de värt det. Och fan va goda milkshakes dom har alltså. Jag rekommenderar dom varmt faktiskt. Underbart gott.

Men idag å andra sidan så har vi fixat lite med märken. Det ska ju blir lite ordning på sådana saker så det som jag och rami haft i tankarna är klart nu och ska bara testas. Det blir nog sen när vi är i vansbro kanske. Får se.
Men ikväll är det andra saker som sker. ska nämligen och se sex and the city 2 med brudarna. det ska verkligen bli roligt.
Men nu är det dags att göra lite köttfärslimpa så karlarna....ja två stycken,,,,blir nöjda ikväll.




Morsdag

Ja idag är det morsdag och för dom som inte vet det så ska man ju säga tills sin mamma hur mycket man älskar henne. Och det är exakt vad jag ska göra. Jag har absolut världens bästa mamma som jag älskar över allt annat. Jag skulle absolut inte klara mig utan henne. Allt hon gjort för mig. Hon är helt enkelt bäst och det finns inget som kan ändra på det.


Cidermärke no.3

ja nu var cidermärke nummer tre klart. Och fan va skönt det är. Men det tog emot som fan. hade ett helt glas kvar när tiden stod på 5.04 och jag var på väg att spy. Frågar ni mig så skulle jag ha gett upp där. men de som känner mig vet att jag är envis som en jävla åsna. Så jag svepte skiten och satte mig och höll för munnen. spydde endast en gång i munnen. Bara att svälja och se glad ut. Men som sagt, jag klarade det i alla fall. Och det var så värt det. nu får jag bli kontrollant. Och senare ikväll så ska jag och rami spåna på lite märken till ett lite halvt hemligt projekt. ett projekt från en general och en sexmästare. Men det blir nog bra ska ni se. Men att göra märken är inte det lättaste. Men nu ska vi kolla klart på matchen mellan Sverige  och Bosnien...

Bärseback

Ja nu måste jag erkänna att vi på senare tid har blivit lite tråkiga faktiskt. Sitter mest inne och pluggar. Men ja nu är det ju faktiskt sommarlov så lite måste man ju röra på sig. Så igårkväll var vi ner på bb och kollade läget lite. Det var väldigt mycket folk där och till allas stora chock var det mer tjejer än killar där. Kors i taket säger jag bara.
Gick dock hem relativt tidigt och åt tacos och kollade film istället.

Så klart ska det spelas treman också

Räki                                      Bilbo

Min fina Malla

 

Jag måste även säga att det är sjukt jobbigt att inte ha något att plugga på. Man får typ abstinens. Det känns helt fel. Så idag tänkte jag sätta igång med persiskan igen. Det är ju faktiskt tid för det nu. Och i sommar ska jag lära mig massa massa gramatik. det ska bli en utmaning. Men först ska lägenheten städas. Det ser ut som ett bombnedslag igen. Undra vems fel det är? de brukar vara mina kläders fel ibland i alla fall.

Och för övrigt såg vi på dear john igår. Men ja både jag och rami somnade precis innan slutet. det är sjukt illa. Men ja vi får se det sen.


sommarlov

Yes alla glada nu är det sommarlov. Äntligen. Dagen började väldigt bra med en överglad man. Har till och med lyckats få bildbevis på det. Gjorde sjukt god frukost och installerade sharre och betty i min lägenhet nu när dom är här för C uppsatsen. Hoppas dom trivs där bara.



Sedan var det tenta som gällde vid 14 tiden. Trodde det skulle gå åt helvete men det gjorde det icke. Massa "rätt" frågor så att säga. Helt underbart var det. Och efter den jätte jobbiga tentan drog vi alla tjejer till stan för att fika och fira vårt sommarlov. Och bara så ni vet så är elin van vid stora kulor. Gott var det med glass och grejer. Många  utav brudarna kommer man ju inte träffa något mer nu vilket är tråkigt då de åker hem. och jag med för den delen. till och från i alla fall.

Och nu för de stackare som har väntat i två veckor eller så på att jag ska öppna mina tentaresultat i min inkorg så har jag nu äntligen gjort det. tre stycken G. Jag har aldrig varit så glad över att få godkänt på en tenta förut. Känns helt jävla underbart. Så nu blir det mys och grill ikväll.










Underbart snäll man

Ja alltså det måste jag säga att jag har. Har haft lite problem att plugga under veckan. Och det är mycket lättare med hjälp och lite lättare när man inte är hundra stycken. Så igårkväll och sedan nu på kvällen så har han förhört mig. Och just nu känns det mycket bättre än det gjorde för några timmar sedan. Så han är verkligen guld värd. Tack älskling. Nu får ju jag vara snäll och betala tillbaka honom. Ska nog hitta på något. Men hur som helst blir det tenta i morgon kl 14.15. Hoppas det går bra. Men det kommer det säkert. Med den hjälpen jag har fått både igår och idag. Nu ska mannen däremot vara nörd och spela cs så jag går nog och lägger mig.

Men bjuder på en utav dom första bilderna jag tagit med min nya kamera. Och mitt favoritobjekt är så klart min kära.


D5000

Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag nu. Har haft fullt upp med plugg och andra jobbiga saker. Men snart är det sommarlov och då får jag äntligen lite ledigt.
Men på tal om något helt annat så har jag äntligen införskafat mig en systemkamera. Jag, Rami, Hanif och Kayue var till elgigantens nyöppning där dom sålde min älskling lite billigare. 5000 människor ville in i affären och handa. Så det tog mellan 22-08 att inhandla denna kamera. Men det var så värt det. Nu har jag min lilla älskling och med den ska jag terra Rami massor. Och alla andra i min omgivning.



Detta är min nya älskling

Klippning

ja idag kom Malla och våldgästade oss. Var iväg och hämtade hennes cykel uppe hos claire. Och däcket small. Det var sjukt kul. Men vi höll nästan på att kissa på oss för vi var inte direkt beredda på det. Men som vi skrattade. Men sedan så skulle det klippas också. Malla blev lite fin inför sommaren nu.
Så dagen i övrigt har bestått av plugg och plugg och mera plugg. Men efte fredag så har jag sommarlov. hoppas jag i alla fall. Beror på tentorna men ja.






Men nu har jag en fundering. Skulle jag passa i så här kort hår? Jag har ju alltid haft långt hår så jag vet inte hur det skulle kännas att klippa av det. Läskigt kanske? Får nog fundera på den.

jag bor med en sjusovare

Ja dagen har börjat och fint väder är det....till och från i alla fall...glömde för övrigt säga att jag upptäckte en lite halvt gullig sida av Rami igår. Han kom hem med en liten blomma till mig. Han hade plockat den på vägen upp från skolan. Han börjar verkligen lära sig vad som gör mig glad. Och det är ju trevligt.
För övrigt så är han världens sjusovare nu för han vägrar vakna av någon konstig anledning. Men vad ska jag göra? bara att gilla läget skulle jag säga. Han är ju trots allt söt när han sover. Men tar jag ett bildbevis och lägger upp här kanske han blir lite pupp. Vem vet. Så vi undviker att terra honom fram tills jag har köpt min nya kamera. då kommer han inte undan alls. Han kommer nog vara mitt favoritobjekt att fota.
Men nu å andra sidan är det dags att hugga in i frukosten för att sedan plugga massa massa mer. Känns som att växeln blir högre för var dag som går. Och det är sjukt skönt. för nu ska vi klara denna tenta.
Det jobbiga nu är dock att ALLA mina tentaresultat har kommit in på mejlen nu. Usch....vill inte....inte än.

Ulcerös colit

Ja ungefär så kul har jag på dagarna nu. Alltså plugga på sjukdomar. Och behandling av dom, och diagnos. Ja ni fattar. Men det är bara att kämpa på för det är sista tentan innan sommaren. Och klara den det ska jag i alla fall. För annars är det omtenta efter färgfesten vilket inte är så där jättekul. Men bara att kämpa som sagt. Idag har jag varit lite halv slapp faktiskt. Jag pluggar inte så bra om jag inte är under stress. Så på måndag kommer jag säkert lägga i högsta växeln. Men har i alla fall gått igenom lite frågor som kan tänkas komma på tentan. Och som det ser ut nu så tror jag det kommer gå bra bara jag kör igång. Inte så jävla mycket som man kan tro att det ska vara.
Men man inser nu hur sjukt mycket sjukdomar det faktiskt finns. Tur att vi inte måste kunna exakt alla. Medicinerna är ju det jobbiga. Men kan man 5-ASA så kan man medicinerna för mag- tarmsjukdomar i alla fall. Och säger man buksmärtor där så är det lugnt sen.
Men nu ska jag försöka dra karln som sitter och spelar cs från datorn och sen ska vi se wolfman. Se om den är nå bra. Såg i alla fall saw 3 igår och den var helt okej. Blir väl resten sen.



Åskväder

ja jag säger då det. Hur kan man inte älska när det åskar och blixtrar? Jag kan då säga att jag gör det. Och det är då det är en fördel att ha en bärbar dator. Den behöver inge ström och kan alltså vara på under åskvädret. Detta utnyttjade så klart min karl då han måste skriva sin c uppsats och så klart jag låter honom ta min dator till det. Men regnade som fn gjorde det i alla fall. Skönt faktiskt med tanke på att det varit så kvavt den senaste tiden. Och ikväll har jag hört ryktas om att det kommer bli samma sak. Mer regn med andra ord. Sen om regnvädret slog ut vattnet i örebro län behöver vi ju inte låtsas om.




Ja och gårdagen mat var jag sjukt stolt över. Hade inte ätit det sedan jag gick i mellanstadiet eller något sådant. Och det blev så gott. precis som man minns det. Makaronipudding. Det är inte helt fel alltså. Och så lätt är det också. Så har man begränsade kunskaper i matlagning så är det ett bra alternativ.




Nu måste jag säga att jag är lite mesig faktiskt. Har fått in två tentaresultat på mejlen men jag vågar faktiskt inte kolla på dem. Det är nämligen så att jag är rädd att tappa motivationen till tentan nästa fredag om jag har kuggat någon tenta. Så därför väntar jag en stund. Men de två som jag har fått in är jag rätt säker på att jag klarat. Psykologin måste jag ha klarat och anatomin räknade jag på lite nu och där lär jag fan också ha klarat mig annars är de nå fel. Men psykologin är viktigast för där finns det ingen omtenta förän i augusti och allmän omv och anatomin är det omtenta 5 & 7 juni så det är lugnt.

glukoslabb med stick i fingret

Ja nu var det dags för lite action. eller så nära action man kan komma en vanligt torsdag. För det första ville man ju inte sådär jättegärna gå ur sängen i morse men inte så mycket att göra åt. Bara att pallra sig iväg vid halv nio. Men det var så värt det. Vi hade ju glukoslabb och skulle sticka varandra i fingrarna. Först skulle vi kolla blodsockret på morgonen när vi hade fastat. Sedan skulle vi vräka i oss ett helt paket med dextrosol. Och det kan jag lova var bara äckligt. Man höll på att spy mest hela tiden. kommer nog hålla mig borta från det ett tag.







Ungefär så där såg vi ut allihop. det är nästan jobbigare än att ta cidermärket. Fy fan för det. Men blodsockret steg i alla fall. Det ska ungefär ligga mellan 2-6 jag låg på 5.2 från början och efter att jag vräkt i mig detta så låg det på.........




Så ja uppenbarligen så funkade det i alla fall. Men då är ju frågan. Hur länge funkar denna sockerkick? inte så länge. Utan nu fick vi gå på rast och äta vad vi ville. Jag valde att äta den sjukt goda mackan med kyckling, bacon och ägg på.


Jag menar hur god ser den inte ut?

Efter detta så gick mitt blodsocker ned sakta men säkert. 6.2, 5.9, 5.7...sen så slutade vi. Så jag har bra insulin insöndring och ingen diabetes. Och det var ju skönt att höra i alla fall.



Sedan var det så klart dags för lunch innan den extremt långa föreläsningen om thyroideasjukdomar på hela 55 minuter. Inte att klaga alls. Måste för övrigt påpeka att det har varit sjukt varmt i örebro idag. Runt 30+ hela dagen. Inte för att jag klagar men det var lite jobbigt när vi skulle till willys och handla. Men nu på eftermiddagen så har jag legat ute och stekt lite.
Men nu däremot skriker både min och karlns mage så jag ska fixa klart med makaronilådan som jag för övrigt inte ätit sen jag gick i mellanstadiet eller något. Men nu jävlar.

 

 

 


Rami är sliskig

Ja vad mer kan man säga om honom för tillfället? jo att han är sliskig. det är de enda jag kommer på som passar in. ja dessutom är han lite som alfons åberg också. Säger man åt honom något så ska han bara först. Ja herregud. Men tillbaka till det sliskiga. Han brukar alltid raka sig på kvällen och detta gjorde han igår. När han kom och skulle lägga sig sedan hade han inte tagit bort allt utan han hade sparat lite. Och jag mer eller mindre skrek rakt ut. Fan sådär kan han ju inte se ut. det är inte okej. Men han fick sig ett gott skratt i alla fall. måste erkänna att man blir lite rädd för honom när han ser ut sådär.


slappdag

Ja usch vad vi har varit lata idag alltså. Det är sjukt illa. Men vi kom upp i tid i alla fall i och med att kerim skulle komma och hämta mig kl halv 11. Så vart en stadig frukost med ägg, bacon och stekt potatis. Riktigt gott måste jag säga.
Så jag och Kerim var iväg och beställde tröjor. Så nu är det gjort och dom ska hämtas i slutet av denna månaden. Så då hoppas jag alla våra faddrar inte hinner åka hem så dom kan få sina tröjor. Resten av dagen har spenderats framför datorn med att ha lite lan med min kära man. Vi har spelar age of empires 2. Väldigt nördigt förhållande vi har måste jag säga. Men så kul det är. Dom får så pisk alltså.
Men nu är det dags för middag som består av blodpudding och sedan så blir det plugg för hela slanten.

hajar du?

Ja det vettefan om jag gör alltså. Elin var i sitt esse idag och var allmänt knäpp. Med diverse gåtor och så vidare. Men vi fick klippningarna gjorda och alla blev nöjda och glada. Så jag får ta det lite lugnt ikväll nu. Dessutom så har jag ringd tingsrätten idag och fått lite ordning på saker och ting. Så den 9 juni kommer jag vara i dalarna igen. Det kommer bli roligt att träffa allt folk och så. Underbart.

söndag



Så här ser det ut när vi ska få besök. Karl sitter och kolla på typ em i cs och själv lagar man mat och städar. Ja jag säger då det. Tur att han hjälpte till lite i alla fall. Efter att man piskat han ett tag.
Sedan kom ju nathalie och hennes karl. Vi var ner till gröna grodan. Sjukt mysigt ställe faktiskt. Dit vill jag fler gånger. Ska nog ta med systrarna dit sen om de kommer. Dom skulle älska detta ställa då dom har grodor överallt och sedan för att göra det hela ännu bättre har dom öppet till 22.

Lördagkväll

Ja nu vart det ju inge bloggande igår så får ta igen det idag och skriva om vår lördagkväll. Vi var ju som sagt nere på bb och kollade på backen. Och äntligen så klarade räki det. Gud vad glad han var. och full med kan jag intyga. Men skönt väder var det verkligen. Så varmt och sofforna stod utanför. Sen vart det som vanligt treman. Efter detta så vart det bara att bege sig hemmåt och byta från ovve till något mer passande för att gå ut på strömpis. Och enligt vakten som vi ringde innan och frågade om vi kom in trots att det var 25 så gick det inte alls. Men när vi kom dit sa dom inge. Och för att förgylla denna kväll så tajmade vi in en buss hem perfekt.






Backen

Har rpecis stigit upp ur sängen. ganska illa faktiskt. Men underbart väder i alla fall. Har precis satt igång med maten och efte det ska vi nog ner till BB och kolla på de som tar backen. Ska bli intressant att se hur länge alla klarar sig, och även se om någon klarar det.
Och jag har en karl som jämt frågar vad det blir för mat. Därför satte jag nu upp en lista i köket över denna veckan och hela nästa vecka med vad det blir för mat. Men hjälper det? Icke! Det första han frågade i morse var vad det blir för mat. Karlar alltså.



Så här härligt väder är det i härliga Örebro idag. Underbart säger jag bara. Studentgatan nästa.

BB

Yes det vart BB en stund. Men kan säga att det var rätt dött där nu. så vi var där i ca en timme innan vi insåg att vi var hungriga och ville gå hem. Men det var väldigt varmt ute i alla fall. Men nu är vi hemma och ska göra lite toast och se på ducktales. Helt underbar serie. Nostalgi så det bara skriker om det.
Och för övrigt så har jag börjat översätta persiska låtar nu så att jag ska lära mig lite mer. I sommar så ska jag verkligen ta tag i plugget med persiskan. Jag ska bli så duktig så.

BB ikväll?

Ja nu har man suttit på msn och sett att Calle är bitter över att han måste hålla BB öppet. Så jag kom med den geniala idén att vi kanske skulle ta och avlägga ett besök på BB i och med att det var ett tag sen. Men som det ser ut nu så ligger min man i sängen och sover (!) och vad är klockan? jo hon är bara åtta. Han är som ett litet barn alltså. Sjukt söt men ändå. Han är ju som han är. Funderar på att skaka liv i honom så att det blir något gjort på pluggningsfronten och så vi kanske kan dra ner en vända. Dock ska vi ner i morgon men två dagar i rad gör väl inget.

Adapterproblem

Kvällen spenderades med lugn och ro. Känns som att det har varit mycket utav det den senaste tiden. Men det har varit välbehövligt också. Kollade hur som helst på Orphan lite halvjobbig film till och från men den hade sina ljusa stunder faktiskt. Men sen blev det en gammal klassiker, "En riddares historia". Sjukt bra film som man kan se hur många gånger som helst. Det som är mest illa med det hela är ju att man kan varenda replik. Vilket R fick uppleva när vi såg den. Usch det finns inge värre än någon som säjer replikerna när man kollar film, men ändå så kan jag inte låta bli. Ja det är då bra illa alltså. Men som grädden på moset så käkade vi lite banana split till filmen. Det var ett bra tag sen och satt väldigt fint. Men tyvärr så är det väl inte sådär jätte nyttigt. Men det gör inte så mycket. Får ta igen det med träning sen någon gång.




Och för att förgylla min dag lite extra såhär på morgonkvisten så blev man väckt av att dom ringde från MT data och sa att min hårddisk var fixad. Det var endast ett litet adapterproblem. Vilket betyder att jag ska gå ner och hämta den nu för att sedan bränna ut alla mina bilder på cd skivor. Jippi.
Så det är vad dagen har att erbjuda för tillfället. Det och plugg. Måste verkligen göra klart min labbrapport som jag har hållt på med sen i januari. Kanske dags att ta pinnen ur röven nu.

Rösta för Bärseback

Ja nu är det ju faktiskt så att Serum funderar på att dra sig ur vårt kära ställe Bärseback. Om vi slutar betala för BB så kommer det tyvärr vara så att det kommer inte finnas kvar. Och då undrar man ju, vart ska vi ha nollningen och vart ska teknat ha nollningen? Vart ska vi hänga på fredagar när vi är lite partysugna och vart ska dom ha sådana roliga saker som backen, loverall och stora delar av tjällis. Nej så nu måste vi ha alla i serums hjälp. Vi  kommer ha sektionsmöte den 25 maj där det kommer röstas om vi ska fortsätta vara med i bb eller inte. Så alla som har tid. Måste komma till sal P105 kl 17.00 den 25 maj. Vi måste ha kvar BB.




UVI

Ja som det ser ut så är jag inne på det spåret igen. För andra gången på ungefär en månad så har jag återigen urinvägsinfektion. Jippie vad roligt det är. eller inte. Dom trodde först det var njurbäckeninflammation men det var de inte som tur var. Skönt att slippa det. Men fick sitta på vårdcentralen drygt en timme innan jag fick mitt recept och kunde åka ner till Tybble för att hämta ut min antibiotika. Fick inte samma denna gången så vi får se om jag slipper ett till återfall nu. För ärligt talat känns det som att jag har klippkort där snart.

Efter mitt besök i Tybble var det dags att städa kontoret och ha styrelsemöte. Kändes mest som att jag var ivägen vid städningen för man kan inte vara hur många som helst som städar. Men mötet gick bra. Inte så mycket att rapportera från introduktionen.
Kvällen spenderades med god mat och en massa spelande. Vilken nörd jag är. Fick två samtal med folk som ville att jag skulle med ut. Men med UVI och ett dåligt humör vill man inte ut. Tyvärr. Men det ska det bli ändring på så fort sista tentan är klar.
Och jag fick även reda på att min kära vän Nathalie och hennes nya ragg (en iranier) ska komma och hälsa på mig och älsklingen. Det låter hur kul som helst. Nu håller även hon på att lär sig persiska. Det tycker jag är jätte roligt.

Palliativ vård

Yes nu har man äntligen fått lite sovmorgon. Men det faktum att man har urinvägsinfektion IGEN stör ju sömnen en del. Men ja. Nu om några minuter ska jag hur som helst ned till skolan och ha föreläsning om palliativ vård. Inte mitt favvo ämne kanske men det är bara att gilla läget.

Optikern

att vi hade en sjukt seg föreläsning idag är något de flesta kan intyga. Att ha 4 timmar är inte kul...spelar nästan ingen roll vilket ämne det är. Men vi gjorde det bästa utav tiden och hade kul ändå. Och av någon anledning började det skickas ner grejer till oss bakifrån. Hum undra vad dom höll på med där.



Dessutom har jag även varit till optikern idag som intygade att jag hade inget synfel. så ja vad ska man göra. Gilla läget kanske? Och så var vi duktiga jag och älsklingen och fixade pass idag. Och dagen på stan avslutades med max. Det var så jävla länge sen. Så det var efterlängtat.
Så var det så klart faddermöte igen. Det är alltid lika kul. Så nu har vi fått in de flesta betalningarna för tröjorna och så har jag och kerim fått lite ordning på saker och ting vad det gäller planering och papper och gud vet allt.

Och för er som inte visste det så är det negerbollens dag idag. Och det betyder att det ska bakas. Vilket jag nu har gjort. Kom precis tillbaka efter att ha varit över till Elin med några. Hon blev så glad så. Alltid kul att glädja andra. Och fan det heter negerbollar. Det har det alltid gjort och kommer alltid göra. Och jag associerar det med goda bollar av kakao, havregryn, socker och kaffe. Inget annat. Det är även det som står i ordlistan om man slår upp det.


Suddig

Yes idag var det till att gå upp tidigt. kl 7 för omväxlingsskull. Var i alla fall en jätte bra föreläsning så det var ju skönt. Idag har jag annars bara slappat och tagit det lugnt. Har äntligen bokat en tid hos optikern också i och med att min syn är inte vad den borde vara plus att jag har ont i huvudet. Så ja det ser ut som att jag kommer följa i resten av familjens fotspår och skaffa brillor. Men då kanske jag i alla fall ser lite smartare ut. Men nu är det faktiskt dags för lite mat....lite kvällsmat och så blir det väl ett one tree hill avsnitt, som vanligt.

Quicksand

Idag har det bara varit lugnt och mysigt. Vi har fått tvätten ren och så har vi kollat på one tree hill. Ibland måste jag säga att jag har en underbar pojkvän. Han förgyller min dag ibland. Jag har kommit på att jag är sjukt cheezy, men vad ska jag göra åt det? Nej enligt Rami inte så mycket. Så jag får väl hålla på då. hur som helst har denna dag som sagt varit lugn. Egentligen skulle ju jag städa klart men jag kunde bara inte låta bli att göra allt annat. Det blir väl så när man får ta det lugnt för första gången på flera veckor. Nu är det dessutom endast en tenta kvar och sen är det sommarlov. Det ska bli skönt. Mindre skönt att älsklingen lämnar mig i sverige för att åka till Iran men det är ju bara en månad. Så jag får hitta på lite roliga saker i Dalarna då.
Men nu ska jag gå och lägga mig. blir tidigt i morgon bitti. Hoppas man kan sova nu när galningen sitter med sitt cs. Karlar och deras dataspel alltså. Men ja vad ska man göra. Inte så mycket. dom är söta ändå.

Godnatt


Har för övrigt fastnad för en låt väldigt mycket. Bethany Joy Goletti - Quicksand.

tvätt

godmorgon alla glada. Ja idag låg vi i sängen till halv ett. bara för att det är skönt att man inte behöver upp till något. förutom tvättstugan då. Men det är ju bara bra att få lite rena kläder. Var dock vakna till kl 3 inatt så ja... men nu är det dags för frukost och lite one tree hill

Pusta ut

Ja idag har det bara handlat om att pusta ut. Tentan gick ju som sagt bra så nu har jag kunnat tagit det lugnt. Vi har tagit tag i eller jag kanske man ska säga har tagit tag i garderobproblemet. Min lägenhet har mer eller mindre blivit ett förråd. Men nu har jag i alla fall fått ordning på mina kläder här hemma. Skönt i och med att även Rami har erkänt att vi bor ihop nu. Mer eller mindre i alla fall. För övrigt så har vi ätit tacos och kollat på one tree hill avsnitt hela dagen. Underbart. Plus att jag hade en klippning. Den gick bra men det var klippningen av älsklingen som vart farlig. Ja jag klippte mig i fingret. Typiskt.




Och för övrigt så var Rami till min lägenhet för att raka sig i och med att hans raklödder tog slut. Och det slutade med att han kom hem och sa något i stil med att jag hade för litet handfat och han såg ut något i stil med detta:




Some things are good to hold on to if it helps you to reach your dream no matter what it is. And I´m coming closer to my dream every day. Just keep fighting. I believ in you. You can do whatever you want just if you believe in it.



/
shab be kheir

Usch

Ja usch vad jag är dålig på att blogga det är inte helt okej. Som vissa karlar skulle säga så är det otrevligt. Men ja jag har pluggat som en idiot i 4 dagar nu och nu är den tredje och sista tentan för denna veckan avklarad. Den gick jättebra och det var frågor som jag kunde. hur skönt som helst. Och kollade nyligen mitt KTC resultat som legat inne sedan i tisdag men som jag inte kolla ifall det skulle vara U då kan lätt tappar motivationen. Det var G. hur underbart som helst. Nu är det bara att vänta på resultaten efter denna veckan. 3 veckors väntan.
Nu är det bara att ta tag i sista kursen sen är det sommarlov. Underbart.

Och ikväll ska det firas. Med film och tacos. Det är efterlängtat. och i morgon är det sovdag. och tvättdag men det behöver vi inte prata högt om. Nu däremot är det mer one tree hill som väntar.

Sob be kheir

godmorgon ja. Underbart väder och dagen ska spenderas med att plugga. Kan det bli bättre? yes det kan det. Det kan bli lördag så jag kan ta det lugnt en stund och uträtta det som jag måste göra. Det som man känner att man inte har tid med nu. Men det är bara att gilla läget och kämpa på. Jag kan säga att det var en underbar känsla att vakna i morse och känna att gubbarna och deras teorier hade satt sig i huvudet. Bara det är ju nästan halva tentan och det är skönt. Men idag fortsätter det med kognition och kanske hälsopsykologin också medan vi ändå håller på.
Och för att göra hela dagen ännu bättre så har jag blivit sjuk nu också. Jätteskönt att vara förkyld. Får tvinga karln att köpa med sig halstabletter när han kommer hem från skolan sen.


Tenta

Visst hinner man blogga lite innan det är dags att dra sig ner mot universitetet. Detta kommer säkert gå bra. Min man verkar då tro på mina kunskaper och det är ju trots allt han som har förhört mig så, jag hoppas det går vägen. Detta är då andra tentan för veckan. Nu har jag några dagar närmare bestämt 4 dagar att njuta av psykologi innan det är dags för den tentan. Det optimala skulle ju vara att ta alla tre. Gör jag det så lovar jag att det blir fest. Men nu är det hög tid att bege sig.

Dags igen

Ja nu är det väl dags igen antar jag. Jag har ju varit lite dålig på detta nu i helgen så... Hade hur som helst jättekul under sista april. Sista dagen av 48h var skitkul. Hur jävla mycket folk som helst var det så man kunde knappt ta sig fram där. Men det var sjukt kul. Träffade massa roliga människor. Dock mådde man mindre bra när man vaknade på lördagen. Alltså inte rikitgt bakis men kände sig bara seg och jävlig. Orkade verklige inte plugga så mycket som jag borde ha gjort. Men idag har jag i alla fall gjort tentan och jag tror faktiskt att det gick bra. Det kändes så i alla fall.

Idag har vi även setat och pluggat. direkt efter tentan till nyss. Det gick jättebra och det känns som att jag har bra koll på det mesta som behövs. Måste dock kolla lite på reflexerna men det hade jag tänkt göra efter att jag varit ner på qrake möte. Får vi se om vi kan få lite ordning på nollningen någon gång. Men det hoppas jag absolut. Vi har ju beställt tröjor och gett alla grupper sina aktiviteter. så detta ska nog gå bra.

Men nu är det dags att dra sig neråt mot campus och sedan blir det hem för att göra lasagne. Hoppas karl blir glad då. För mat verkar ju vara det enda han tänker på ibland.

RSS 2.0