Hundpromenad

Just ja jag glömde ju att berätta om hundpromenaden vi var på i torsdags. Det var lite bättre väder än i tisdags för då spöregnade det ju. Nu duggade det bara lite mot slutet. Det var så mysigt för vi var lite fler hundar denna gången. Och det är så kul att se alla raser och hur dom är. Det var så mysigt för efteråt så samlades vi vid hundgården och några som är med i gruppen bjöd på fika med glögg och pepparkakor. Mycket gott. Dom släppte lös de äldre hundarna så dom fick springa lite. Yoshi var lite avundsjuk men han är lite för liten att springa runt med stora rottisar och mastiffer även om dom är jätte snälla.
Men sen var dom så snälla och tyckte att valparna skulle få leka lite också. Med det menade dom Yoshi och Leo. Leo är bara 4 månader och hur söt som helst.
Så vi släppte lös dom två så fick dom springa och gud vad roligt dom tyckte det var. Man såg hur Yoshi log hela tiden. Det är de underbara med lapphundar. Man ser verkligen när dom ler.

Har blivit en händelserik vecka för vår lilla gris nu.



Måste bara lägga in en kommentar till vår kennel. För dom är helt underbara båda två. Orkar med våra frågor vilket vi har hundra och lite till. Och dom kommer och hälsar på och även vi ska hälsa på dom. Det finns inte en chans att vi skulle klara detta utan deras råd och hjälp. Allt för att vi och Yoshi ska få ett bra liv.
Tack så jätte mycket ni är underbara.

Kommentarer
Postat av: Millis

Ja det kan jag tänka mig att han gör. Försökte några gånger att ha Cheeta i lila eftersom det är min favvofärg. Det klådde inte rött där iaf :p

2011-12-18 @ 00:27:25
URL: http://ivarsgard.blogg.se/
Postat av: Millis

Ååååh han är så söööööööt! Vill bara äta upp han! Och ni är så duktiga med honom och aktiverar honom och allt! Han kommer få ett bra liv med er som "föräldrar"

2011-12-18 @ 00:29:50
URL: http://ivarsgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0