Mino!!! <3

Ja nu behöver vi ju inte hålla det hemligt längre. Vårt nya äventyr är en till liten valp vid namnet Lappizaros Mino. Samma kennel eller en utav kennlarna som vi har Yoshi med. Det var inte riktigt meningen utan planen var att få en brun liten sak nästa sommar. Men nu kunde vi ju inte säga nej till denna lilla sötnos när dom frågade så fint. Klart vi ville ha honom. Fast det roliga var ju att det var Rami som övertalade mig till denna. Jag var ju jättesugen men kände ändå något som tog emot. Sen la Rami upp alla fördelar och ja han fick mig att inse att nu är ett jättebra tillfälle att skaffa valp.

Han är ganska precis 6 månader yngre än Yoshi. 6 månader och 1 dag för att vara exakt. Vi var och hälsade på dom små liven igår och Mino är redan trött på matte och den där jävla kameran. Men det är som sagt bara att gilla läget för så kommer det vara större delen av livet. Han är tyvärr inte lika uppmärksamhetskåt som Yoshi så han är inte lika lätt att fota. Men en utav anledningarna till att det blev just denna valp var just för att han inte är som Yoshi. Yoshi är ju hyperenergisk och ha AD/HD och den här lilla är lugnet själv. Så Yoshi får väl vara den som speglar mig och Mino är den som speglar Rami för så är det faktiskt.

Vi får hur som helst hem den här sötnosen den 11 mars. Egentligen är dom leveransklara den 7 mars men eftersom vi har utställning den 11 mars så hämtar vi honom efter den. Det är ju så att valpar under 4 månader inte får komma in på utställningsområdet tyvärr. Så när vi har utställningar i April får vi allt hitta någon som kan vakta denna lilla sötnos åt oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0