Dag 1

Första dagen gick jätte bra. Det var väldigt många nollor och mina underbara faddrar skötte sig galant. Hoppas på att det blir lika roligt idag då det är dags för speeddating. Vi hoppas på det bästa. Så nu är det dags för duschen och sen ner till skolan.

 


Igång

Nu har nollningen börjat och det är första dagen. Redan är detm mycket att göra men vi kämpar på så gott det går. Får stor hjälp av våra faddrar också som drar en stor del av lasset. utan dem skulle detta inte vara möjligt. Presentationen i aulan gick bra. Dock fick vi dra det ganska kort tyvärr men inte så mycket att göra åt. Nu är det snart dags för presentation av mig och Kerim IGEN. sen blir det mingelfika.

I morgon är det speed-dating. Samling kl 16.00 vid pressbyrån.

fadder kickoff

ja nu är dagen d kommer och idag sätter allt igång kan man väl säga. Fadder kickoff står på schemat och sätter igång om ca 2 timmar. Kommer bli en heldag och jag kommer nog bara hinna hem endast en liten vända innan kl 18. för då är det samling i stadsparken för grillning. Nu däremot är det frukost som vankas om min kära man kan slita sig från mitt wii och sätta igång med den.

På tiden

Ja nu är det faktiskt på tiden att man skriver något här. Sommaren är över och tiden till bloggandet har blivit mer. Nu känns det som att hösten är på väg och skolan är redo att börja igen. Äntligen. Igår var det smygpremiär på bryggan och nu har vi fixat vårt medlemsskap eftersom de ska ha bryggan öppen för allmänheten nu i höst. Det är inte helt fel. Kul hade vi igår i alla fall. Blev lite öl och att träffa en massa trevliga människor. Idag så är det dags för klippning av Malla och sedan så är det väl som vanligt. Fastna framför wii. vilket vi gjort sen vi köpte det förra torsdagen.

Men nu är det hur som helst dags för frukost.

RSS 2.0