London!!!

Ja nu är det bestämt. Vi har idag bokat biljetterna till London. Det blir jag, Elin, Maria, Angelica och Emelie. Kommer bli så jävla kul alltså. Men tyvärr är det inte förän i augusti. Men ikväll blir det andra saker att tänka på. Har precis varit ner på stan och hämtat ramis kusin. Så ikväll ska vi ut.


Flytt på G

Nu är lägenheten uppsagd och den nya får jag besked om i morgon men eftersom man ligger först i kö ska det väl inte vara några problem. HAr även börjat flytta upp alla mina kläder till kotten. Har ju inte tillgång till lägenheten än men jag lägger allt hos Rami i och med att han bor ett nummer ifrån mig så det är bara att flytta dit det då. Jag menar jag har ju inget bättre att göra. Lika bra att springa lite upp och ner då och ta med grejer när jag ändå är nere på studentgatan.
Men nu ska jag till vårdcentralen för jag vet inte vilken tur i ordningen men jag fick hur som helst bekräftat att jag har urinvägsinfektion så nu är det antibiotika som gäller.
Sedan ska jag gå ner för att öka risken för cancer lite genom att sola. Men det kan jag behöva faktiskt.




Detta är bara början. Undra hur mycket kläder som kan ligga i Ramis lägenhet innan han börjar klaga.

Heldag






Dagen började med KTC som vanligt. Känns som det är de enda vi gör, men jag klagar inte. Det är ju roligt. Först vad det puls och blodtryck så vi fick öva mer på det. Jag kom även på den geniala idén att låna stetoskop och machett av Malla så jag kan tortera min kära pojkvän lite som får vara försökskanin. Alltid bra att öva. Sen hade vi förband. Fick lära oss om bensår. Venös insufficiens och arteriell insufficiens. Sedan fick vi linda varandras ben enligt den vanliga modellen eller fiskbensmodellen. Fiskbensmodellen är tydligen lite stabilare men MYCKET snyggare. Och dum som man var hade man sjukt tajta jeans på sig så jag fick allt strippa lite inne på KTC. Men hur som helst gick det bra.

och det första läraren sa när vi kom in på KTC var: "Har ni hört nyheten" och hon lät överlycklig. Men det hade vi faktiskt gjort. Örebro Universitet har nu fått läkarlinjen och alla är så lyckliga. Men det är sjukt kul. Roligt att få nolla läkare ju.
Står om det i närikes allehanda http://na.se/nyheter/2.2503/1.777711-klart-i-dag-orebro-far-lakarutbildning




Stan nästa då vi skulle få den första sprutan av tre (!) för hepatit B. Gick jättebra trots att Elin är skiträdd för sprutor. Lite ont i armen men vad ska man göra. Bara att gilla läget. Vi tog till och med en glass innan i det fina vädret.





Och även första faddermötet avklarades idag. Gick hur bra som helst trots att jag har sjukt ont i halsen och inte kan prata riktigt som man ska. Tur att det är Kerim som är general med mig då för han KAN prata. Och nu har vi ett gäng underbara faddrar till hösten. Hoppas det kommer fler. Här är bilder på bara några utav dom. Johanna, Marcus och Charlie.

Ätande?

Idag har vi haft ätande på KTC. Så jag fick mata elin och borsta hennes tänder och även rengöra hennes mun med diverse saker. Var faktiskt rätt kul. Jag kan meddela dock att jag lägger denna tenta på is då det är alldeles för mycket nu och jag håller på att stressa ihjäl mig. Så jag tar den på omtentan istället. Dumt att slita ut sig redan. Har hur som helst varit en lång dag idag. Var in till T1:ornas lektion och pratade om fadderiet. Hoppas det kommer många i morgon. Sen var det då KTC och sen både styrelsemöte och sektionsmöte. Lyckades även övertala Malla och Stefan att åka till max. Men nu är jag äntligen hemma på kotten igen efter att ha släpat massa väskor med kläder uppför den där jävla backen. Flyttar sakta men säkert.



Lägenhet!!!

Yeeeeessssss!!! Jag fick lägenheten för i helvete. Nu är det flytt på G. Fan vad glad jag är. Nyrenoverad lägenhet på kotten med fläkt och kaklat badrum. Kan det bli bättre? nej det kan det icke. Men nu ska jag göra mig i ordning. Jag har ju fått den stora äran att gå och prata med ettorna om fadderiet. Ja vad ska man göra? Är jag bra på att prata med folk? Och kan jag prata inför dryg 120 st? Ja fan det kommer gå sjukt bra.

Ledarskap

Nu är jag äntligen kommit hem från utbildningen och jag kan bara säga att det var fett kul. Och så var det de här med att skriva fett, får sluta med det alltså. Ja vi åt heeela tiden kan jag lova. Mat minst en gång varannan timme plus till gång till frukt, godis, kaffe och te hela tiden på föreläsningarna. Klagar man? nej inte.
God mat var det också.
Sen igår kväll hade vi det mys framför brasan medan det var earth hour och allt var släckt. Sen spelade vi mafia. Det var så jävla kul. Vi spela mer. Synd att det måste vara så många människor med bara.
Och stackars lilla stefan blev pupp för att han inte fick dela rum med mig. Men vad ska man göra? jaga hör ju ihop med Kerim. Så är det bara.



upp upp and away!

Ja tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag åker för jag kommer nämligen inte kunna skriva något mer idag. Om några minuter ska jag bege mig ner till universitetet och möta upp med resterande generaler för att åka på en ledarskapsutbildning. Vi ska vara i fiskeboda tror jag och ha roligt.

För övrigt så köpte jag påskskinka igår och gjorde i ordning och jag kan lova att det är inte fy skam att ha det på mackan. Dock tycker in R så där jätte mycket om det så den får jag mer eller mindre ha ifred. Hur bra som helst.
Och i och med att vi åker till Borlänge till påsk så var jag ju tvungen att köpa lite grejer till min lilla prins med. R var faktiskt inte så dåligt sällskap på den punkten. Men det är kanske för att han är som ett litet barn.

Nej nu ska jag bege mig. Ha en bra helg allihop.

Jobbat

Jag jobbade inatt. Det gick faktiskt jätte bra. Inga larm och allmänt lugnt under natten. Nu har vi varit nere på stan och handlat lite grejer och mat framför allt. underbart att fylla skåpet lite. Har även hunnit klippa david också.
Och nu har jag även lite glada nyheter. I och med att jag inte fick några arbetspass under påsk så bestämde vi oss för att åka till Borlänge då istället för sista helgen i april. Det kommer bli jättebra då båda systrarna också åker hem. Vi ska ha påskmiddag också hörde jag ryktas om. Inte helt fel. Denna veckan blir bara bättre och bättre.
Men nu ska jag nörda lite och spela plants vs zombies.

Det regnar köttbullar

Jag och älsklingen såg lite film idag också. Hade inte fått se så mycket den senaste veckan med allt plugg och grejer. Men nu unnade vi oss det. Såg på "Det regnar köttbullar", faktiskt mycket rolig film. Så är ni lika lättroade som mig när det gäller animerat så se den.



Nautulus

Nu har jag äntligen fixat kort på nautulus. fick ett program av en personlig tränare idag som jag ska gå efter. så nu ska det tränas varje vecka. Detta kommer bli sjukt bra. Nu är det dock jobb som står näst på schemat. Hoppas det kommer gå bra. Slutar klockan 07 i morgon bitti. Men det är rätt lugnt på nätterna faktiskt.

Glömde för övrigt nämna att jag fick en hel platta med vanilla coke när mor var här i helgen. Underbart. Alla verkar hata det vilket för att man får ha dem ifred. Dock så tycker min man om dom plus att han är tarv så där får jag akta dom annars är dom slut snart.



Yeeeeesss!!

Jag har precis fått svar på Medicin tentan del 2. Och tro det eller ej men fan i helvete jag klarade den.
Det var alltså värt att skippa en dag på ewg för detta. Fan vad jag är bra. 62% kuggade och lilla jag som är sjukt dålig på sådana ämnen klarade den :D

Idag då?

Är motivationen bättre? nej tyvärr så är den ju inte det. men jag ska köra på snart. måste verkligen. Och ikväll ska jag ju ändå jobba så då får jag nog lite tid till att plugga också. Nu har jag sovit länge idag i alla fall så hoppas jag orkar natten. För i morgon blir det plugg hela jävla dagen med undantag för en klippning.
Mannen kom inte hem så sent inatt i alla fall. Kom hem vid halv två kanske. Och så låg vi och pratade fram till halv fem. Det är inte bra då han hade tenta kl 8 i morse men det är väldigt mysigt att ha någon att kunna prata med och faktiskt ha något att prata om. Det har ju varit lite brist på sådana kvalitéer på andra människor. Fast av någon konstig anledning har vi ganska lika samtalsämnen ofta. Endera är det jätte seriöst som typ politik eller monopolet på apoteket eller ja ni förstår. Eller så är det sjukt barnsliga grejer. Lite kiss och bajs åldern. Men roligt har vi i alla fall.
Nej nu ska jag nog palla mig upp ur sängen för R kommer snart hem äntligen.

Trött!!!

Och ibland är man bara så sjukt trött. Pluggat större delen av kvällen och även kollat på ringaren i Notre dame. Väldigt länge sedan man såg den. Och jag säger bara det. Disney blir man aldrig trött på. Andra saker däremot blir man sjukt trött på. Typ tentaplugg. hatar att vi inte får instuderingsfrågor. Lite halvt jobbigt. Men bara att gilla läget och vänja sig som det ser ut.
Och för den sakens skull ser det ut som jag blir ensam inatt. Vissa ska ju sitta i skolan och plugga Heeeeeela natten. Misstänksamt? ja många tjejer skulle nog vara lite misstänksamma. Jag kan dock inte avgöra det än.



vart är motivationen?

Usch orkar verkligen inte plugga nu. Jag har ingen motivation alls. Tyvärr så är det den bittra sanningen. men vad ska man göra? jo man renskriver sina anteckningar och gör det bästa utav situationen. Har i alla fall varit ner till studentgatan idag och fått två klippningar gjort. Samt att jag solade med Malla. Skönt trots att det inte fanns någon luft kvar där mot slutet. Hoppas på att jag blivit lite brunare nu bara.
Stefan tycker dock om att mobba mig och säga att jag inte blivit det så. Men det är inte bara mig han varit elak mot idag heller. Han var rätt ond mot Malla med.




Min kära man ringde för en timme sen och sa att han blir jättesen så det är ju ett optimalt tillfälle för mig att plugga då. Som gjort för de. Så ja jag blir ensam hela kvällen. Kan även meddela att jag äntligen pratat med Johanna också. Var 4 månader sedan vi pratade så det var på tiden.

Och jag har äntligen kommit in på mitt konto på Öbo så nu har jag sökt två lägenheter på kotten. Varav en är helt nyrenoverad och det klagar man ju inte på. Är lätt värt 300 kr mer i månaden. Så får jag den kommer jag behöva flytthjälp inom en väldigt snar framtid.

Dilemma

Ja nu har man sådana där jävla problem igen. Har precis ringt Öbo för jag vet inte vilken gång i ordningen och äntligen efter mycket om och men kommit in på min användare. Så nu har jag ställt mig i kö på två bostäder. Samma nummer olika bokstav bara. Sen är det så att den ena är möblerad den andra är inte. Samma yta dock lite olika planlösning. Vill nog ha c men då får jag betala under sommaren. Men kan det vara värt det kanske? D är dyrare med 400 kr. För att den är omöblerad skulle jag tro. Vilket är knäppt. Så ja det är bara att vänta och se vilken man får. Och någon som har något tips på vad som är bäst. spotta fram dom nu då.


Överlämningsmiddag

Dåligt med inlägg idag. Men det har varit mycket att göra. Började dagen med KTC ergonomi. Lärde oss hur man lyfte och lite sådana grejer.
Sedan var det plugg i musik resten av dagen. Och nu undrar man är Elin förföljd? ja det verkar nästan så du. Kvällen däremot var det överlämningsmiddag på kåren. Ut med de gamla generalerna och in med de nya. Mycket nice mat och trevligt sällskap. Dock var det nog vissa som drog i sig för mycket och inte mår så bra just nu. Men då får man skylla sig själv.




Disney

nu är maten avklarad och även en disneyfilm. Som vanligt så blev R lite sen hem, men vad ska man göra. Bara att gilla läget. God mat blev det i alla fall. Gjorde potatis, grillkorv och stuvade morötter (havidj) måste briljera lite med att jag vet vad det heter på persiska. Börjar faktiskt kunna massa bokstäver nu också. Lite jobbigt med alfabetet men bara att plugga. Jag ska klara det så.

Kollade på Den lilla sjöjungfrun idag också. Nostalgi så det bara skriker om det. Älskar det. Men nu har jag slut på fantasi så vet inte vilken film jag ska kolla på nu. Men någon hittar jag säkert.
Men nu är det snart dags att sova om man ska orka ha KTC i morgon bitti och sen plugga.



Gymmet

Yes idag har jag varit duktigt. Det bästa med dagen var att det var strålande solsken när man vaknade en timme senare än planerat men ändå. Seminariet klarade vi galant och inhandlandet av mat för veckan är avklarat. Plus att Sabine drog med mig till gymmet. Så med andra ord har det varit en toppendag. Nu ska det ses desperate housewives nya avsnittet och sen blir det till att göra mat till mannen kommer hem.

Skämmer jag bort min man då jag lagar mat åt honom jämt?



Gravid eller Godis?

Ja nu har jag ju knappt bloggat alls idag. Vilken stil alltså. Men för att sammanfatta en inte så händelserik dag så har jag suttit och pluggat persiska. Det går framåt sakta men säkert. Men att plugga persiska samtidigt som man pluggar 100% vanligt är inte det lättaste. Man vad gör man inte för kärleken. Plus att det är ett väldigt intressant språk. Och måste säga att om man bortser från skrivdelen så är det ett väldigt lätt språk.

Kvällen ägnades med min kära Malin då vi kollade på "I hate valentines day" och "En prinsessas dagbok". Plus att vi åt godis och blev lite halvtjocka utav det. Ska man då skylla på godiset eller Rami? Ja nog kan jag spänna ut magen mycket i vanliga fall, men har jag dessutom proppat den full med godis blir det bara värre.


90´s

vengaboys, spice girls, backstreetboys och m.fl

Detta är något som många utav oss förknippar med låg/mellanstadiet. Och det gör även vi. Eller i alla fall vissa utav oss. Maria är ju lite äldre än oss andra men passa perfekt in ändå. Det är ungefär vad vi gör medan vi håller på med seminarieuppgifter. Just nu håller vi på med en seminarieuppgift i psykologi och det är inte det roligaste. Hur pratar man om psykologiska utvecklingar i 20 minuter? det är en bra fråga.
Men som sagt när det känns som att vi ska börja gråta och bara vill ge upp så kör vi igång med den gamla goda musiken medan den dansande Elin flyger omkring här på golvet i prisma, då kan man inte annat än le. Vad skulle man göra utan dessa vänner. De gör skoltiden så mycket roligare.


 


Ensam



Ja nu har mor och Pärla åkt hem. Men det var en mysig morgon i alla fall. Såg på allt för min syster och åt jätte god pizza. Kan det bli bättre? Nej tror inte det. Men nu är jag ensam och ska ta och dyka i mina psykologi böcker och hoppas på det bästa.

Nycklar hos sin ägare

Yes!! Det är ungefär vad jag kan säga. Mamma drog upp mig ur sängen kvart i åtta för att äta frukost och tio över satt vi i bilen för att bege oss mot solstudion. Visserligen öppnade dom klockan nio men mor tänkte att dom kanske var där och städade. Tyvärr var så inte fallet, men någon hade varit där i alla fall i och med att dörren till det rum jag solade i nu var öppen. Och där på stolen låg mina älskade nycklar. Jag måste ärligt talat säga att det är nog jobbigare att tappa bort sina nycklar än sin plånbok. Man kommer ju inte in i sitt hem då liksom. Plånbok klarar man sig utan ett tag.



Här hade mina kära nycklar sovit inatt


Snart åker dom hem också. så jag blir själv med mina böcker och allt annat roligt. Ska försöka plugga lite persiska också och det är absolut inte det lättaste kan jag lova. Hittade en jätte bra sida som heter Learn-presian.com som har grammatiklektioner dock och det ska väl hjälpa mig på traven kanske. Ska verkligen lära mig persiska.

Upp och klantig Agnes

nu har jag visat filmen upp för mamma. Och jag kan säga att hon tyckte om den precis lika mycket som jag trodde att hon skulle. Det är en rikitgt underbar feelgood film. Man blir så lycklig utav den filmen. Och det är något som jag skulle behöva nu. För nu har jag varit klantig. Jag brukar alltid kolla mig omkring om jag varit någonstans så att jag inte glömmer något. Men denna gången så gjorde jag inte det. Tyvärr. Tji fick jag kan man säga. Jag glömde nämligen mina nycklar i solstudion. Och vi ska dit i morgon bitti och kolla om dom ligger kvar. Vilket jag verkligen hoppas på. Men man lär sig väl av sina misstag. Och som sagt det är bara misstag om man inte lär utav dem. Men nu ska vi ha en mysig hemma kväll, sova och sen åka och hämta mina älsklingar.



ouzo!!

Måste ju berätta att min mor var väldigt snäll mot mig också. Han sa något i stil med att studenter dricker alkohol därför fick jag/vi en flaska ouzo av henne som stått i hennes skafferi i si sådär 8 år. Man tackar och bockar. 1l 40% sprit är ju inte helt fel. Vilken mor alltså.



Trädgårdsmässa

Idag så har det varit fullt upp. Men det har varit kul. Först kom älsklingen i morse och hjälpte mig installera office i min dator så att jag kan skriva i helgen. Och dum som han är har han lovat pärla att skicka en skiva till honom. känns som att det kan vara farligt att berätta att han kan lite om datorer. Hur som helst så lämnade vi honom på station då han skulle hem för det är ju persiskt nyår. Och sen åkte vi mot trädgårdsmässan som var på conventum. Och jag lovar att det var fan inte lätt att hitta parkering faktiskt. Men vi lyckades. Och upptäckte dessutom att de har hemkörning på mc donalds. Varför kan dom inte börja med det på max igen för.

Efter detta for vi till Ikea då jag var tvungen att köpa lite grejer till vårt kök. Det är inte kul att laga mat utan bunke och visp och dessutom ett decilitermått. Men nu är det fixat kan jag lova. Nu ska det bli en fröjd att laga mat. Men nu är det dags för en film och lite chill.




Kina muren

Jag kan säga att jag precis har hittat min favoritrestaurang. Rami fick nämligen träffa svärmor idag. Och Pärla så klart. Vi var till Kina Muren och åt. Var så jävla gott måste jag säga. Helt underbar buffé. Var och tog mat 4 gånger. Tror mamma skämdes över mig där i slutet. Men vad ska man göra när det är så jävla gott. Det går ju inte att låta bli. Och har man betalat för det så är det bara att äta. Men hur som helst så gick det bra för Rami att träffa svärmor. Hon var lika knäpp som vanligt. tror det där är något som ligger i familjen faktiskt. Men nu förstår nog han varför jag är som jag är i alla fall. Nu är det bara svärfar kvar sen har han sett den farliga delen av släkten tror jag.

I morgon däremot blir det ikea och så blir det trädgårdsmässa vid conventum. Hoppas det blir roligt. Jag har i alla fall fått tillåtelse av min man att handla lite grejer som vi behöver till köket. Äntligen säger jag bara. så mycket som jag saknar kan jag lova. Bland annat ett decilitermått, bunke, visp och vitlökspress. Det är något som ska fixas i morgon. Men nu är jag så galet trött så nu ska här sovas. På golvet i mitt eget hem. Vilken stil va?




 


Köttgryta

Yes. dagen har varit lyckad. Lagade köttgryta i och med att jag har idétorka vad det gäller att komma på mat och sen så är inte min man till mycket hjälp där heller tyvärr. Men hur mycket kan man förvänta sig utav en karl när det kommer till matlagning. Nej inte så mycket så jag står själv där.
Kom nyligen hem från en liten hej då fest för en utav Ramis kompisar. Var där en liten stund och fick kladdkaka och paj. Mycket trevligt. Synd att vi inte kunde vara där längre. Men har man tvättstugan så har man dock är det karln som får ta hand om det idag.

I morgon kommer min kära mor hit också. Och även Pärla. Det ska blir mycket trevligt. Vi ska gå ut och äta eftersom dom ska lära känna Rami lite och "godkänna" honom. Bokade precis bord på kina muren som tydligen ska vara en mycket trevlig restaurang som dessutom ligger mitt i stan. Kunde inte vara mer passande.




Världens bästa mamma!! <3

Juristmässa

Ja alltså varför har man mässor? Jo för att alla fattiga studenter ska få massa gratissaker faktiskt. Det var en juristmässa idag i forumhuset. Jag, Anna och Elin kunde så klart inte hålla oss borta därifrån. Dom serverade ju gratis kaffe latte på riktigt sätt och tyvärr tycker ju inte jag om kaffe men de andra två gör det. Sen fick vi massa pennor, block, postit och annat smått och gott. Det är ju sådant som man behöver någon gång ändå.
Mycket mässor nu för tiden på universitetet faktiskt. Och det är ju som sagt bra för vår del.

Älskar för övrigt ICA ibland. Man kan ha tur och hitta billigt kött där faktiskt eftersom de har en del där de har gammalt kött som går ut typ i morgon som man kan köpa billigt och slänga in i frysen. Hur bra som helst. Själv lyckades jag köpa 2,5 kg fläskkotletter för 100 kr idag. Inte helt fel. Men Rami har nog rätt. Man ska inte släppa lös mig i en mataffär faktiskt.






Madicken

Yes idag vart det en tidig dag. Kom precis hem efter att ha suttit på bibblan i stan och kollat igenom astrid lindgren böcker till en seminarieuppgift vi har nästa vecka. Psykologi som faktiskt är mitt ämne, äntligen. Kommer bli kul i och med att jag måste läsa igenom två madicken böcker ikväll. Var länge sen måste jag säga.

Men först nu ska Sabine komme hit och våldgästa mig lite ser det ut som. Och jag har äntligen lyckats ta mig tid och sola. Helt underbart. För är man tillsammans med någon som blir brun bara av att kolla på solen så är det inte så där jätte kul att vara likblek.
Och på tal om sommar och sol så måste jag hitta en bikini. Det måste jag säga är inte det lättaste. Lika bra att börja kolla på en gång.



Krakamöte

Ja dagen var händelserik. Började med att vi hade HLR. samma gamla film som vi sett så många gånger tidigare. Men det är ju bra att kunna faktiskt.

Åsas kommentar var i alla fall klockren. "Hon har ju så stor mun så om hon öppnar den skulle hon kunna svälja titanic".

Hon har en poäng där. Sedan var det så klart föreläsning om kommunikation. Vi gav det ett tappert försök att sätta oss så långt från piip, pierce och tomaten som möjligt men det gick inte speciellt bra så vi fick stå ut med den ljuva stämman och de dumma kommentarerna i tre timmar. Bara att gilla läget eller?

krakamöte nästa där vi tog upp massa intressant. Känns som att hösten kommer bli en bra nollning. Och för att göra denna dagen komplett så köpte jag äpplen och gjorde paj åt älsklingen. Han blev för övrigt jätteglad.

Pizza hut

Söndagen bjöd på pizza hut. Hade aldrig ätit där så jag, Rami och Ramis kompis åkte dit och åt. Dom hade för i helvete en hel skål med smält cheddar. Fattar ni vad gott. Jag trodde jag skulle dö. Tyvärr var den inte varm men jag klagar inte ändå. sen fick vi äntligen fylla på kylskåpet lite. det var lite tomt faktiskt. Så nu har vi mat ett tag framöver. Men tyvärr är jag luspank nu så hoppas på att det räcker.

Helgen!

Ja nu har ju syster varit här i alla fall under hela helgen. Och jag har som vanligt varit dålig på att skriva. Mamma påpekar att ingen vill läsa om jag inte uppdaterar varje dag. så jag får väl börja göra det.

Mötte syster på fredag kväll på station och hon bjöd på grekisk restaurang. Mycket mycket gott. Så fredagen var bara en slödag. Lördagen däremot så hände det massa saker. Gick på stan och hittade en sjukt snygg och viktigast av allt, billig väska. Och jag gjorde enligt syster ett stort misstag genom att ta med henne till en affär där hon hittade en jacka för 1100 kr. Jag ska aldrig göra om det igen.
En rolig sak var att vi sprang på Jimmy från vansbro på bussen på väg tillbaka hem. Det var sjukt trevligt. Har ju inte träffat han alla sen jag flyttat hit.
Lördagkvällen bjöd på schlager och massa alkohol. Började i korridor 14 och avslutades i min korridor 12. Fick även träffa Ramis kusin. Det var mycket trevligt. Kvällen slutade med att vi gick till max och sen åkte taxi hem, lade oss i sängen och åt max och kollade på djungelboken och slutade med att jag, syser och rami slocknade.

och vid sjutiden så flyger älsklingen upp och säger att han måste hem. Haha...det var tydligen äckligt varmt att sova så många i mitt rum.

Syster

Dagen har i alla fall börjat lugnt och jag vet att det kommer bli en sjukt bra dag. Mannen drog nyss till skolan för plugg efter en hel del skrikande åt sitt dataspel. Vilken liten nörd alltså. Killar är så lättroade. Men det är väl bra de. Då vet man vart man ska sätta dom när man är trött på dom.
På dagens schema står nu att fixa klart med min labbrapport så jag äntligen blir godkänd på den vilket inte är det lättaste för detta är andra gången jag gör om den. Men vad ska man göra. Man lär sig ju. Och som en god vän sa till mig det man inte lär sig från är det enda som är misstag och när det kommer till skolarbetet så lär jag mig varje gång. Så jag gör inga misstag alls.

Men hur som helst ska jag ner och hämta min älskade syster sen på stationen. Äntligen kommer hon för att hälsa på mig. Som jag har längtat efter det. Det kommer bli jätte roligt faktiskt. Undra vad vi ska hitta på ikväll dock. Men det löser sig säkert.

Men nu är det hur som helst greys anatomy och lite käk som lockar först. Återkommer med en uppdatering senare.

Sommaren är för övrigt på väg nu för de som inte märkt det.


YEEEEEESSSS!!!

Jag klarade tentan. Fy fan vad underbart det var. Ville inte kolla tidigare eftersom det kanske skulle förstöra ovveinvigningen om jag inte hade klarat. Men nu är invigningen klar och tentan är avklarad. Helt jävla underbart. Och som pricken över i:et så är jag hemma hos min älskling nu också. Och i morgon kommer syrran. Detta kommer bli en bra helg tror jag.

How to do and what to say?

ja nu har man lite dilemman igen. Måste ju hitta ny bostad som det ser ut. Och jag vet inte riktigt hur var och när om man säger så. Grankotten, studentgatan eller fan brickebacken. Det är ju så skönt att bo nära skolan men sen skulle jag vilja bo närmare alla mina älsklingar och lite närmare gymmet. Sen har jag kanske en annan fundering också men det är nog något som inte riktigt går att genomföra just nu. Nog skulle det vara väldigt bra om jag gjorde det. Men som sagt det är inte så lätt som det verkar. Vi får se hur det blir närmare sommaren. Känns nämligen som jag har alldeles för mycket projekt och planer detta året.

En plan är ju faktiskt älsklingens födelsedagspresent som jag ska försöka genomföra i juni i och med att det är mest passande då. Jag hoppas verkligen han kommer tycka att det är lika kul som jag kommer tycka. Men det krävs en hel del förberedelser för det kan jag lova. Och det är bara att sätta igång känns det som. Dock måste jag nog berätta om presenten innan juni för det krävs en del planering med tider och grejer.

Och en annan plan som azizam redan vet om dock är hur vi ska fira vår 6 månaders dag. Hoppas det funkar bara. Skulle vara mysigt. Men nu tar vi en sak i taget och så kör vi på den här helgen först då syrran kommer i morgon.


EWG

Nu är det dags att berätta lite om EWG. Sjukt kul helg vad det. Gjorde först tenta på lördag morgon och sen fick jag skjuts till Eskilstuna av Maria. Världens snällaste vän säger jag bara. Inte alls som har sådana. Sen när man kom fram så var ens man full som ett svin men vad ska man göra åt det. Inte hade han sovit på hela natten heller. Men det var ganska bra för då var han rätt lugn på kvällen. Tävlingarna gick rätt okej. Dock var det lite fjoll att vissa fick sjukt mycket extrapoäng för vissa saker. Inte helt okej. Och vi blev hotade att få minuspoäng om vi gjorde samma sak. Men vi var grymt bra ändå och kom trea tror jag. Och jag är stolt över mig själv då jag lyckades svepa två cider. Det trodde jag inte. Kvällen var också rolig. Sittning på olearys. Bra med buffe faktiskt. Men hände inte så mycket så vi gick tillbaka till sovsalen och festade med massa roligt folk.
Nu har vi även bestämt att Rami ska låna ut sin lägenhet under Tjällossningen och att det ska bo jag och Rami och 5 tjejer till i min lägenhet under Tjällossningen. Kommer Rami protestera? knappast han är ju man.

 


Magsjuka!!

Jag har inte haft magsjuka på minst tio år och inatt fick jag det. Hur kommer det sig för den delen att det alltid kommer på nätterna? att det alltid ska förstöra sömnen och grejer.
Har varit tvungen att gå upp en gång i timmen för att spy. det är inte helt okej. Men nu har det i alla fall lugnat ner sig och azizam var nyss här med cola och godis. Han vet verkligen vad jag älskar för godis. Han är ju så underbar, ställer upp och grejer när jag är sjuk. Vad skulle jag göra utan han? Inte ha cola och godis nu i alla fall.
Kommer ett inlägg om EWG sen när jag fått min kamera i morgon.

KTC

Jag älskar att vakna när det är strålande solsken och blå himmel. Sen att man har varit och tränat med Sabine dagen innan och inser att man har träningsvärk gör bara dagen ännu bättre. Älskar att ha träningsvärk det är så underbart man vet verkligen att man har gjort något då. Sedan var det KTC som gällde. Kliniskt tränings center. Fick lära oss att bädda och så fick vi sitta på bäcken och eftersom jag var visningsobjekt när läraren skulle visa tyckte Elin och Maria att det var jätte kul.
Men vad gör man inte för att dom ska få ett gott skratt. Jo en hel del. Styrelsemöte sedan. Inte så där jätte mycket viktigt som togs upp. Har nu precis kommit hem och tänkte köra igång med plugget igen. Ska försöka få lite hjälp sen men får se hur bra det går att dra iväg mannen från tv spelet.

Och så klart grattis till Fredrik som fick sitt sommarjobb. Härligt. Nu får du stå ut med mig hela sommaren.




Så här såg det ut när jag var "förlamad" och Elin och Maria bäddade om sängen med mig i. Fint resultat. Bra jobbat tjejer.

massa fest åter igen

ja helgen bestod som vanligt av massa fest igen. Inte helt otippat kanske men vad ska man göra när det händer så mycket kul. I fredags var i alla fall jag och Malla till publicum i och med att det var träff för Skåne nation så då var folk där tidigt. Det var en mysig men relativt lugn kväll. Lördagen däremot var det mer fart i. Började med att min segis till man insåg att han hade tenta kl 2 och inte 8. bra där. Lagde mat medan han var borta och sprang mellan spisen och bb under tiden. det var nämligen så att de var i full gång att ta backen och det vill man ju inte missa. Stefan klarade i alla fall inte mer än 13 öl eller något sen kom det upp igen. Vissa andra åkte ur redan vid 15 tiden bara för att han drack för mycket.
Men så kan det gå uppenbarligen. Men tyvärr kunde vi inte vara där speciellt länge då Ramis kompis fyllde år så vi skulle dit. Och vi skulle då för första gången ut på ritz. Jag säger så här i efterhand att det var skönt att jag lämnade klackarna hemma. Slapp taxi och fick en skön promenad till Ritz. Ritz var ett väldigt bra ställe faktiskt. Mycket störra än vad jag väntade mig. Och roligt hade vi.
Åkte efter Ritz hem till Stefan och efterfestade. Rökte vattenpipa och drack upp hans sprit. Hade skit kul tills störningsjouren kom och förstörde stämningen med böter på 860 kr. Stackars stefan.

Men nog talat om det. För roligare saker har hänt. EWG är fixat och skjutsen för min del med. Så jag tar mig dit på lördag efter tentan plus att min man följer med. Fick tjata lite men nu fick jag med han i alla fall. Kommer bli en sjukt rolig helg. Plus att vi nu även har fixat biljetterna till Tjällis. Det såg ut som att det var många som inte fick biljetter och det var ju lite tråkigt. Man önskar ju att alla skulle kunna komma. Men ja inte så mycket att göra åt. Vi fick våra platser i alla fall och vi ser fram emot det sjukt mycket.

Men nu ska jag vara duktig och plugga till min jävla tenta, den som förstör EWG lite och så ska jag hoppas på att jag sätter den efter allt krångel den orsakade.

RSS 2.0