det fortsätter

årets varmaste dag än så länge. Nu har det varit ganska lugnt under dagen men i morgon hoppas jag på mer folk. Har precis varit hem med mamma för att lämna lite grejer och gå på toa. Har under dagen delat ut flyers och stått i vagnen. Senare när området öppnar tänkte jag faktiskt gå in och kolla efter en t-shirt som brorsan hittade åt mig förra året. hoppas den finns i min storlek.
Verkar dock som att det blir en långdag idag i alla fall. Men roligt är det. Har faktiskt hunnit att hälsa på både denice och Ben idag. Roligt roligt. men som sagt kommer det mer folk i morgon som man känner. Undra hur mycket örebroare det kommer. Roligt att se.
Men nu bär det av ner till vagnen igen.


peace and love

yes första dagen på peace är avklarad. Den gick bra trots att vi fick el alldeles för sent. Har hur som helst jobbat på massor och det har varit så där lagom med folk. De kommande dagarna kommer det nog bli mer. Men det är ju enligt mig bara kul för då får man ju röra lite på sig. På tal om att röra på sig så är min uppgift för dagen att dela ut flyers. Det ska blir roligt då det är så fint väder. då får man lite sol på sig och så också. Underbart. Måste bara komma ihåg att smörja in mig bara.
Har inte träffat så mycket känt folk än men mer kommer det. Det är väl i morgon som de flesta kommer. Ska bli roligt.
Men nu är det dags att göra sig i ordning och starta dagen.





Och älskling om du läser detta så vet du att jag tänker på dig. Alltid <3


strängnäs

ja kom hem till borlänge efter att jag och älsklinge har varit och hälsat på svärföräldrarna i strängnäs. Första gången och allt. Det var mycket trevligt. Dom var verkligen underbara och jag tror dom tyckte om mig med. Men nu har jag nyligen sagt hejdå till min älskling på telefon då han nyss gick igenom gaten för att åka iväg till Iran under juli månad. Så på fyra veckor kan jag inte prata med honom. Jobbigt. Men det ska nog gå bra.

Nu däremot är det ju peace and love som gäller och bara jobb och musik hela veckan. Det ska bli sjukt kul. och alla syskon är nu i borlänge så jag får träffa allihop. Ska bli så kul. Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska göra lite nytta.
Kommer mer uppdateringar under veckan.




världens finaste pojke som jag redan saknar massor. Hoppas du har det bra där borta och att du tänker på mig lika mycket som jag tänker på dig.


The day

Ja nu har dagen D kommit. Alltså den dagen när Rami kommer hem igen. Och det bästa av allt med idag är att det är sjukt fint väder. Det är ju inget man klagar på. Tyvärr måste jag nog städa upp lite här innan jag intar gräsmattan, eller så kanske jag ska vänta på karln så att vi kan sommarstäda tillsammans. Jag menar han har ju stökat ner lika mycket som jag. om inte mer. Så ja jag väntar nog på honom. Så det betyder att nu är det frukostdags och även dags för en dusch. Måste ju vara ren och fin.

Kan säga också att jag börjar bli lite nervös nu faktiskt. Helgen närmar sig och då är det dags att träffa svärföräldrarna. För första gången måste tilläggas. Men jag hoppas det kommer gå bra och att dom tycker om mig. Rami tycker ju om mig i alla fall. Det borde ju räknas för något. Nej men det kommer nog gå bra. Tror inte att dom kommer äta upp mig. Sen tror jag faktiskt att det kommer bli jättekul. Och sen är det ju faktiskt midsommar på fredag också vilket betyder att jag ska få jordgubbar. Jag sa till Rami att det är det enda jag kräver på midsommar.

Det är dags!

ja jag tror det är dags att skriva ett inlägg nu igen. För de senaste dagarna har jag inte varit så jätte rolig så har inte haft så mycket att skriva om faktiskt. Har kollat beverly hills, tvättat, städat, pluggat persiska och spelat tv-spel. Men det är så skönt att bara vara och inte behöva göra något. Är ju helt själv också och klagar inte så mycket på det faktiskt. Jag har haft det skönt hur som helst men i morgon försvinner friden. Jag har även gjort klart Ramis födelsedagspresent. Det enda jobbiga med att ge honom saker är att han inte blir så entusiastisk som jag vill att han ska bli. Men alla kan ju inte bli som jag direkt. Tycker om honom ändå. Men som sagt nu är jag i alla fall mer eller mindre klar. Några få saker kvar som måste slipas på men sen är det faktiskt klart.
Det är väldigt cheezy och väldigt personligt men jag hoppas verkligen att han ska bli glad. Annars jävlar.

Men nu är han ju faktiskt väldigt söt men har en tendens att göra saker som jag blir lite sur på. Men av någon konstig anledning så lyckas han alltid göra mig glad ändå. Och vad jag har märkt så är vi två faktiskt lite mer lika än vad jag från början trodde. Vi är envisa som åsnor båda två. Men denna gången var det inte jag som gav upp utan det var han, med lite hjälp från Magnus. Så nu kan jag säga att min önskan för i år äntligen har gått i uppfyllelse. Så detta var en av dessa saker jag önskade. Jag har en önskan kvar för i år sedan är jag nöjd. Och jag har till och med redan gjort en önskan för nästa år. Men där krävs nog lite mer av mig.

Blir lite dåligt med bilder nu då jag inte orkar starta min dator. Den har nämligen virus så jag måste göra något åt det.

beverly hills

ja sommaren är en skön tid. Dagarna har sett ut ungefär på samma sätt hela tiden. Vaknat när älsklingen gått, legat kvar i sängen och kollat på beverly hills sen  har fredrik kommit hem från jobbet och tvingat mig att spela tv spel eller se på fotboll. och sen kommer rami hem från labbet och det blir mat och film. Ja det kommer nog se ut så ett litet tag till. Men det kan jag leva med. Så skönt att inte behöva göra något. Men jag måste sätta igång med persiskan snart. Dags för det. Måste lära mig alfabetet.

Fy på mig

Ja så kan man ju säga. Men nu har det hänt väldigt mycket så tiden att blogga har inte riktigt funnits till. Vi kan ta det från början då. Förra helgen var jag i karlstad och hälsade på min kära johanna. har ju inte träffat henne sen i oktober så det var fan på tiden. Vi var lite panka båda två så det blev en helg inne me massa mys, film och tjejsnack. Det var trevligt hur som helst. Och jag fick äntligen se hennes fina lägenhet som hon skaffat sig. Verkligen många plus på den. Sedan fick jag äta jordgubbar med så det klagar jag absolut inte på.

Igår som kom vi däremot hem från att ha varit en vecka ca i dalarna. Det var jätte trevligt. Och vi kan konstatera att myggor älskar Rami. tog han av sig täcket bara lite blev han mat åt myggorna, gjorde jag samma sak rörde dom mig knappt. Stackars lilla Rami har med andra ord myggbett över hela kroppen. Man får knappt röra honom. Började i borlänge. var på rättegång som för övrigt blev inställd, träffade världens sötaste gudson, träffade nathalie, gick på kupolen. Sedan bar det av till Vansbro för att ha lite tid på landet. Jag kan säga så mycket som så här. skit väder och massa mygg. Men vi överlevde och hade det så mysigt så. Man får göra det bästa utav situationen. Han fick ju träffa mormor och morfar. sedan så fick han nog lite dåligt samvete och blev nog övertalad av svärmor att vara med på släktträff. stackars lilla Rami. Men det kommer bli kul eftersom han kommer vara borta hela juli plus lite till. Så jag kommer ha längtat ihjäl mig efter honom.
Nu däremot så är vi tillbaka i örebro i ca 1,5 veckor för att sedan åka till strängnäs. Och idag så ska jag träffa sara nere på stan och mannen ska ner till labbet som vanligt.


styrelsefest

Yes i onsdags så hade vi en grym styrelsefest. Var jättetrevligt och Mikaela och Veronika fixade det jättebra. god mat och mycket roliga lekar.
Och jag kan säga att man blir jävligt torr i käften och kan absolut inte vissla med dessa jävla mariekex i munnen. Det kan ni fetglömma. Usch vad äckligt det är....

 

 


faddermöte no.6

igår hade vi faddermöte no.6. det var mycket trevligt. Brickorna fixades så nu är det klart och sedan lekte vi lite. Men en bild säger ju mer än tusen ord så jag ska väl lägga upp lite.
Idag å andra sidan var det möte i morse. och nu så har jag klippt lite folk. Däribland sara och david. Så nu är dom sommarfina. Men  nu är det dags för en promenad med min fina man i det fina vädret.

 

 


opponering

ja idag blev det till att kliva upp tidigt, och om man ska göra det så är det ju en idé att lägga sig tidigt. Men icke...först blir man fast i tv-spel sen är det sent ändå så då kan man lika gärna vänta till den bättre hälften lägger sig med. Och sedan är kl helt plötsligt 03. Men det gör inte så mycket då man har sommarlov.
Men hur som helst. Nu på morgonen har jag varit och kollat på när Rami skulle presentera sitt arbete. Och jag var nog mer nervös än vad han var. Men jag är så stolt över honom. Han var jätte duktig. Inte för att jag förstår så mycket av sådana där saker i övrigt men han var sjukt duktig. Och de hade inte speciellt mycket att klaga på heller. Så ja han har gjort ett bra jobb helt enkelt.
Nu däremot blir det till att äta frukost innan jag och Kerim ska iväg för att hämta tröjor och ha sista faddermötet inför sommaren. Ska bli kul att få se alla en sista gång innan de far iväg åt alla olika håll.




Knäpp karl

RSS 2.0