Fitnessball och ........

exakt. Idag har jag tagit ett stort steg in i mitt nya liv. Jag var nämligen ner till stan och köpte en fitnessball OCH en balansbräda. Började min jakt på stadium där de hade detta. Tänkte även kolla intersport för de brukar vara billigare. Så jag drock mot våghus och kollade in det där. Visst bollen var billigare, dock ingen pump som ingick, pumparna som de sålde var för övrigt slut, knäskyddet jag skulle köpa till min man så han kan träna ordentligt var också slut i hans storlek och ja var det något som var bra? Nej det kanske är dags att köpa in lite grejer. Så med min mastodont träningsvärk så fick jag pallra mig tillbaka till stortorget och handla på stadium. Så numera sitter jag på en boll och skriver istället på en sjukt onödiga sjukt obekväm stol.
Men nu är verkligen det hälsosamma livet igång. Håller på att tränar, äter bättre mat och håller på med detox. Nu ska vi bli fit till sommaren. Och på tal om det ska jag skriva klart det sista på rapporten och sen dra till actic.


Träning

Ja nu är jag inne i det på riktigt. Från och med nu blir det massa träning. Det lovar jag. Så igår kickbox idag sjukgymnast och i morgon kickbox igen. Och sen lördag blir det mer träning. Underbart kommer det bli. Nu jävlar är det on så att säga. Hoppas bara att det ger resultat. Det brukar väl vara målet med träning i alla fall. Ikväll så har det mest varit  plugg på agendan men nu är det slut för kvällen och i morgon blir det jobb sedan stan med sabine. underbart.

KTC-eaxmination

ja nu har jag varit ner till skolan och gjort min examination. Jag kan säga att jag var så nervös att jag höll på att spy. hängde ut genom fönstret lite inna examinationen och bad om en spyhink ifall. Ja lika bra att vara förberedd känner jag. Jag sa till min kära man igår att jag helst ville ha blod och levercirros. Och som alltid så fick jag det jag ville. Jag har en jävla tur helt enkelt med dessa saker.
Så jag berättade 300 grejer om allt. fick med det mesta utom indikationer känner jag. så jag klagar inte alls. Så nu är det bara vänta och se nästa vecka om man har klarat den eller inte. Vi hoppas på det bästa i alla fall. Jag kom ihåg sådana här småsaker dock höll jag på att glömma dokumentationen men den lirkade jag in så fint där i slutet. Dock började blodpåsen läcka mitt under momentet vilket gjorde att vi fick krångla lite. Men det gick som sagt bra till slut. sen var det bara jag och Malin där och gjorde examinationen i vår grupp. det var många som var borta tydligen. många som är nervösa kanske. får se hur många som är kuggade när det kommer.

Nu däremot så ska jag och mina träningsvärk ben ta och gå till sjukgymnasten snart sedan är det nog dags för en promenad i det fina vädret.

Då var det dags igen då....

ja det är kanke dags att ta tag i bloggandet igen då. Jag har ju fått en del klagomål. Så det är bara att sätta igång. Igår fick jag mitt resultat för sista delen av termin 3. så nu är den helt klart. detta är så klart underbart då detta betyder att jag får börja termin 5 till hösten. Nu å andra sidan så måste jag fokusera på att bli klar med termin 4. KTC examination i morgon. Men det ska väl som alltid gå bra. Jag kommar garanterat att få CVK. Men det gör mig ingenting faktiskt.
Nu har jag och Rami startat vår nya vecka förresten. Måndag alltså igår kommer att ägnas åt långpromenader. Eller ja långa och långa kanske jag inte ska lova, men promenader i alla fall. så igår runt tio tiden så gick vi ner till skolan, runt campus och sen tillbaka. detta tog ca 40 minuter så det var jäkligt bra att lyckas få med Rami på det faktiskt. Idag å andra sidan blir det kickbox. Enda träningsformen som karln går med på.

Så ser det ut än så länge. Men nu så är det plugg inför i morgon som gäller. Det kommer gå så jävla bra.

Läkemedelsberäkning

Ja det är underbart. äntligen är läkemedelsberäkningen klar. Jag klarade den äntligen. 3:e gången gilt säger man väl? ja något i den stilen. Ca 50% hade kuggat denna gången med så det är inte lätt att ha alla rätt. Men nu fick man det och det är jag så lycklig över. Helt underbart säger jag bara.

Strängnäs och nowroz

ja nu är det ju dags att skriva igen. Har haft en lång vecka på praktiken men idag har jag äntligen fått sova lite. började dagen med att få se snön. Härligt när det kan komma så mycket på så kort tid. Förstår inte hur det går till. Men i morgon är det borta för då blir det fint väder och vi ska fira nowroz (persiskt nyår).


så om ca 2 timmar så åker vi till strängnäs. Underbart. Var så länge sedan jag träffade mina svärföräldrar. Inte sen jul. Jag som tycker att det verkar som att alla ogillar sina svärföräldrar. Men det gör faktiskt inte jag. Jag har dom absolut bästa svärföräldrarna som finns i hela världen. Dom är helt enkelt underbara. genomsnälla jämt, hjälper mig med persiskan, lagar underbar mat och är alltid där. Kan inte bli så mycket bättre.
Att åka till Strängnäs är något man alltid ser fram emot.


Invägning #1

ja jag har sett att alla väntar på dessa resultat. Nu är det ju så att jag har inte hunnit gå å träna en enda gång. Men vad gör väl det. jag får ju träning på praktiken genom att springa hundra vändor upp och ner i korridoren varje dag. Och sen att jag har bra ämnesomsättning gör det hela lite enklare. Så detta är måtten nu:

Lår: -2 cm
Rumpa: -1 cm
Mage: -2 cm

Hum om det går så här bra när jag inte tränar hur ska det då gå när jag väl gör det. Ja vi får testa nu någon gång snart :D

Äntligen

ja gud vad dålig jag är på att blogga nu för tiden. Men det känns som att det enda jag gör på dagarna är att plugga eller att jobba. Men det är bara att gilla läget. är ju på sjukhuset på praktik nu. Det är jättekul och man lär sig så sjukt mycket. Vet inte om jag kan få in så mycket mer i huvudet.
Igår var vi på spelkväll som vi är på en gång i veckan. Alltid lika roligt att spela munchkin. Rami vann för första gången också. är så stolt över honom. Äntligen säger jag bara. Men sista rundan var lite oense. Haha. Men bara för att han är så söt så säger vi väl att han vann den också.

jag har även hittat ett sommarjobb till sommaren. Det känns väldigt skönt faktiskt. De behövde tydligen undersköterskor på avdelningen så dom frågade oss som har vfu där. Men jag valde att inte söka för jag känner att ska jag jobba som sjuksköterska så kan det vara bra att ha lite erfarenhet inom äldrevården. Så jag valde ett äldreboende som jag ska vara på. Jag tror det kommer bli jätte bra. Sen får jag en massa erfarenhet också. Jag hoppas det blir roligt men det tror jag absolut att det kommer bli. Och nu när jag och Rami har bestämt att spara massa pengar i år så är det perfekt. då kommer vi kunna spara ännu mer.

Men nu är det snart dags att åka till praktiken för en c-tur så innan det tänkte jag hinna ner till skolan en vända och skriva in oss på ktc som jag glömde igår. Om inte karln gör det.

RSS 2.0