Sommarkläder

ja jobbade natt idag. Gick faktiskt jätte bra och tiden bara flög förbi. Underbart. Jag kan absolut leva med det där jobbet. Det är roligt.
Och sen har man mycket trevliga arbetskamrater. Men för dom som inte vet det så kräksnöade det inatt. Sjukt stora snöflingor och många var dom med. Lite jobbigt när vi åkte bil men va ska man göra. Senare mot morgonen rung 5 tiden så började det dock regna och nu är det massa slask och blötsnö. Så nu börjat fan våren kommer Därav inköpen jag gjorde idag.

Efter jobbet var det bara hem och sova en timme innan man gav sig iväg mot gymnastikhuset och var tvungen att sitta på en skitföreläsning om bland annat Maslow och andra behaviorister. Jätte kul or not. Inte med den föreläsaren vi hade i alla fall. Men det är bara att gilla läget.
Efter denna föreläsning var jag lite snäll mot våra små ettor och lånade ut lite böcker innan jag och Malla skulle ner på stan.
Ja det var ju meningen att jag skulle köpa strumpor och tvål men det slutade med några hundra mer än så. Handlade jenasshorts, jeansjacka, ett linne, skor OCH strumpor. Men det var så snyggt så jag var tvungen. Och sen var man till max och tjockade sig. Inte okej att vräka i sig massa mat och sen springa till bussen för då kan jag lova att maten vill upp efter det. Inte okej.

Men nu ska jag ta en middaslur innan Malin kommer och terrar mig igen.




the greek gods

"There is a story about the greek gods. They were bored so they invented human beeings. But they were still bored, so they invented love. Then they weren´t bored any longer so they decided to try love for them selves. And finally they invented laughter so they could stand it."



Blodbussen kan köra upp något.

Nu har jag varit så där dålig på att blogga igen, men vad ska man göra när man har lite dåligt med tid och lite dåligt med ork. Ja man bloggar när man har tid helt enkelt. Men skärpning på mig i alla fall.
Helgen vart väldigt lugn faktiskt. Kände att helgen innan hade tagit ut sin rätt och jag behövde vila lite. Dock var det mycket som hände på fredagen i festväg men ja jag dissade det på grund av dålig ekonomi och dålig ork. Stannade hemma istället med azizam. Vi lagade tacos och bakade både chokladbiskvier och semlor. Tvingade Rami att göra det mesta faktiskt för att han ska lära sig lite. Och mycket duktig var han.
Sen blev det film. Och jag FICK kolla på chicflicks. så det blev först ps I love you och sedan blev det the lake house. Mys varning på den kvällen hur som helst. Lördagen däremot så var jag sjukt lat och låg och spelade kingdom hearts heeeela dagen. Men det är ju så sjukt kul så jag kan inte låt bli.

Söndagen däremot hände det mer saker. Blev pulka åkning i Tybble. De backarna är klockrena. Helt livsfarliga men ack så kul. Sen satt vi på max i flera timmar och snackade skit och käkade godsaker.




Och denna vecka har det inte hänt så mycket. Mer än att jag har börjat gå bredvid på nya jobbet. Gjorde det måndag natt och det gick jätte bra. Jag var inte zombie efter det. Men det kan ha att göra med all dextrosol jag knaprade under natten/dagen.
Och jävla blodbuss. Jag fick inte ge blod för jag hade för tunna blodkärl. det är inte okej alls. Kan dom inte skaffa anpassade nålar. Om dom inte har det så ska dom fan inte komma och klaga på att det är blodbrist heller.

Nej nu är det dags för plugg om jag ska klara tantan nästa helg. Och det är klart jag kommer göra det. För fan




För övrigt är det mycket snö i Örebro.

A cup of love

Gårdagen spenderades med min kära vän Malla. Vi såg massa massa massa film. Bara massa gråtfilm bör tilläggas. Började med att se cup of love som är en sjukt bra film men som man gråter till. Sedan fortsatte vid med finding nerverland. Även den fäller man några tårar till. Och sist men absolut inte minst en gammal klassiker vid namn Titanic. Var länge sen man såg den nu men kändes ändå som om det var igår.
Bra kväll var det i alla fall.

Idag däremor är det en lugn dag på universitetet. Dagen efter tenta är man ju oftast ledig så jag ska ta vara på denna dag genom att städa mitt stora 19 kvm rum. Det kan behövas faktiskt. Alla säger ju att rummet bli som renast i tentatider. Det vill jag då inte hålla med om. Mitt blir bara stökigare då.

Kvällen kommer i alla fall spenderas med azizam, vi ska baka lite, semlor, chokladbiskvier och sen blir det tacos. Underbart gott med underbart sällskap. Kan bli en bra kväll.


"There is a story about the greek gods. They were bored so they invented the human beeings. But they were still bored, so they invented love. Then they werent bored any longer so they decided to try love for them selves. And finaly they invented laughter so they could stand it."

Kårsittning

på fredag är det fulsittning på kåren glöm inte det. 100 kr så får ni inträde, mat och dricka till maten. Sista dagen att köpa biljetter är idag och dessa kan man köpa på serums kontor mellan 12-13 eller hos kåren. Dock är det overallförbud denna gången. Men häng inte läpp för det, kanske nästa gång.

Tenta

Ja det här med tenta är ju som det är. Men jag känner faktiskt att jag har varit jätte duktig de senaste dagarna. Jag har suttit i skolan mellan 10-22 ungefär och pluggat. Och det mesta har satt sig kände jag. Men jag blev grymt besviken på tentan som gjordes i morse dock. Var massa kul frågor om allmän farmakologi men alla andra delar var det typ 1 (!) fråga på. Jag hatar när det ska vara en fråga med typ 4 poäng. Varför inte har fler så man får visa att man har lite större kunskap än kunskap om bara ett litet skitområde.
Ja jag kan ju alla instuderingsfrågor nu även om de inte kom till användning just nu. Men jag antar att kunskaperna kommer till nytta längre fram i utbildningen eller när man kommer ut i arbetslivet.

Måste ju säga medan jag ändå håller på att jag har nu blivit inröstad i styrelsen också vilket betyder att jag nu är general. Kommer bli sjukt kul det här. Nollningen till hösten kommer bli legendarisk. Känns som att det kommer bli en lite stressig vår dock. Men ack så kul.
Nästa stora grej är EWG. Eskilstuna winter games. Jag, Claire, Malla och Cissi kommer vara ett lag och vi kommer vinna så hårt. Det känns som att det är alldeles för få tillfällen man får använda sin overall. Men nu jävlar.

Och idag blir det fan fullt upp också. Ska med Anna och lämna in hennes hårddisk vid lunch. sen är det tvättning mellan 13-19 och efter det kommer Malla och Claire hit så ska vi ha lite tjejkväll och kolla film.



Bild från limousinefärden till strömpis för nån vecka sen ;)

steak and blowjob day

ja idag har jag faktiskt inte så mycket att skriva. Har suttit i skolan och pluggat från halv tio till halv tio så nu har jag varit duktig. Blev dock störd där ett tag av malla, anna och stefan men det var trevligt i alla fall. sen hade jag ju brudarna där hela dagen också.
Men alla gick hem vid sex så jag satte mig i långhuset och pluggade mer.

Men nog om plugg. Idag är det ju semeldagen och jag har inte ätit någon. Det är illa. Men jag och älsklingen ska baka semlor på fredag. det kommer bli bra. Men det känns som att det är så mycket att göra. man ska med överallt och härja. Men visst lite kul är det också. Men nu kommer tentan på torsdag i första hand sen jävlar ska jag sova i helgen. Dock är det både fulsittning och markus fest på fredag. Får se hur vi löser allt. En vända kanske man kan ta till 28:an. Vi får se vad Rami säger om det.
Men på tal om speciella dagar så är det även steak and blowjob day idag för dom som inte visste det. Så var snälla mot era karlar ikväll ;)
Men nu är det sängen som ropar på mig. så nu ska jag sova.

Alla hjärtans dag

Lördagen bestod av loverall. Det var mycket mysigt. Träffades först Jag, Anna, Malla, Dudde och Kerim för att äta pizza och sen bar det iväg till bb för fest. Var ju meningen att vi skulle ta cidermärke allihopa och jag mådde inte helt okej efter fredagen så det var kämpigt. När det var ca 5 minuter kvar så sa jag till Rami att jag inte skulle klara det och att jag skulle spy. När han sedan sa att det var två minuter kvar så svepte jag det sista av cidern och höll för munnen. Det hjälpte. Dock tog min man lite avstånd från mig då men jaja. Lyckades få upp det i käften men jag var bestämt och fick ner skiten igen. Okej inte helt fräscht men va fan gör man inte för att lyckas.
Claire hade minst lika stora problem som jag hade. När kontrolltiden på 20 minuter sedan var klar så gick jag och claire bort till kisstrappan och ja man kan säga att vi gjorde oss av med alkoholen helt enkelt. Och det var sjukt skönt kan jag lova.
Kvällen slutade ganska tidigt, strax innan tolv faktiskt i och med att Rami var jätte trött. Blev av med vår alkohol också tyvärr. Men ja vad ska man göra.

Sen måste jag bara säga att jag har den absolut bästa pojkvännen. Var ju alla hjärtans dag och grejer. Jag hade ju fått order om att inte komma hem till honom innan det var mörkt ute. Tror ni att man blev nyfiken då eller?
Svar ja. När jag väl kom dit så hade han tänt massa massa massa ljus i lägenheten. Hade satt upp några i formen av ett hjärta och i hjärtat var det en chokladask. Så söt är han. Sen fick jag jordgubbar doppade i choklad. Underbart gott, med grädde dessutom. Och sen fick jag välja mellan asiatisk mat och hamburgare. Jag tror att hamburgeralternativet fanns med för att azizam vet att jag älskar max. Så det blev ju så klart det. Sen kollade vi på prinsessan och grodan. Var en jättebra film. tyckte verkligen om den, trots att jag blev mobbad för att böla lite. Sen var det bara massa mys.
Helt perfekt kväll. Han lyckades över mina förväntningar.
Tack azizam för en helt underbar kväll.

Sittning

igår var det sittning. Hur kul som helst var det, blev en sjukt lyckad kväll. Och jag var lite nervös inför hela grejen med att bli utvald till vice general. Visste inte riktigt vad jag skulle säga. Men det gick bra ändå. Så nu sätter äventyret igång eller hur man nu ska se det. Rami såg till så att vi filmade hela sittningen också. glömde dock kameran men som tur var tog kerim med den hem.

Bullen spexet gick jättebra det också. De skrattade åt det i alla fall så jag får väl se det som en bra sak. Var dock lite svårt att hålla sig för skratt när alla andra började skratta. Men det gick i alla fall. Och måste säga att maten var mycket bättre denna gången än den var på förra sittningen.
Sen efter sittningen så drog vi till publikum. så klart. Korv på publikum är ju standard på fredagar och det är ju så sjukt jävla gott.
Sen drog vi hem eftersom älsklingen var tvungen upp idag och plugga rätt tidigt så kände jag att det var läge att dra hem honom. Dessutom var jag hungrig också. Kom hem och satte igång fritösen och ja sen däckade jag väl mer eller mindre. Sen hade Rami försökt prata med mig men jag hade tjatat något om tvätt....hahaha...roligt. När jag vaknade senare så skulle jag försöka få i honom lite resorb så han inte skulle må skit idag och då började han prata i sömnen han med. Han pratade något om läkemedel. Jag tror det är den kommande tentan som spökar. Men ja jag vet hur det är. Drömmde massa latinska grejer när jag hade tenta i fysiologi. lite roligt faktiskt. Nu däremot är det läkemedel och persiska ord som spökar i mitt huvud.

Och ikväll är det loverall också. Fullspäckad helg skulle jag kalla det. Tar nog två cidermärken ikväll också. ska bli roligt. Men vi får se hur det går. Vi blir några som ska göra det i alla fall.

Men nu ska jag vara lite nördig och spela lite tvspel.

Trött

Ja idag har man väl gjort lite nytta i alla fall. Seminarium i morse som gick väldigt bra. Hade 3 sjukdomsfall som skulle kollas igenom och lösas och det var kul. Gick ganska fort ändå. var klar efter ca 1,5 timme. Blev kvar i skolan vilket inte var helt planerat men satt på kontoret några timmar och tjötade lite. Fixade med sittningshäftena också jag och anna och fixade med poänggrejerna.
Blev plugg efter det några timmar. Men det kändes som att det inte blev så där jätte mycket plugg på det utan lärde mig alla färger på persiska istället. Så nu kan jag typ ALLA färger. utom beige, men hur viktigt är det.
Jag tycker i alla fall att jag är duktig som kan de jag kan. Sjukt kul att allt sätter sig i huvudet också. Glömmer inte bort något. Okej gurka glömmer jag bort men det kan jag leva med.

Och fan fick inbjudan till att ta backmärket idag men det känns inte som att jag kommer klara det. Jag vill verkligen klara det. Men för det första tycker ju inte jag om öl. och för det andra, hur ska lilla jag kunna trycka i mig 20 öl på tolv timmar? Det kommer nog inte gå denna gången. Men funderar på att öva och ta det vid nästa tillfälle. ska börja med cidermärken nu i helgen i alla fall. Jag, Claire och Kerim. Det är ju 5 nivåer på det så det är bara att börja. sen kan man ju köra på ölmärken sen. För det finns väl sådana?

Sen har jag lite smått lust att slå någon ganska hårt nu. Inte på bra humör. Men ja vad ska man göra då? Gråta?

På riktigt!

Igår var det ju meningen att jag skulle plugga men tyvärr blev det ju inte riktigt så. Sabine tvingade med mig till Bb istället och jag kan ju säga att det var värt det. De var så jävla kul. Satt och snackade skit halva kvällen och när dom stängde drog vi vidare till Publicum istället. Självklart var jag tvungen att gå förbi en vända hemma först för att hämta pengar så att man kunde äta lite korv där också. Så sjukt gott.
Och Bilbo fortsatte med sina funderingar.
Han sa till killen i baren: "jag har ett problem som jag verkligen inte kan lösa själv, du måste hjälpa mig. Kan du förklara hur Rami lyckades landa den här tjejen." och så pekar han på mig. Lite roligt är det.

Sen fick jag mitt älskade märke utav ben också. Och jag fick tag i ett utav mina dröm märken. Fick betala lite för det men det var verkligen värt det. Nu är det bara två till märken som jag behöver. Fast man kommer nog säkert hitta fler som man vill ha med tiden. Men just för tillfället är jag nöjd.




Och nu är det på riktigt! Bara så ni vet. Känns jättebra. Och i morse efter sin tenta skulle ju Rami komma förbi innan han skulle hem till Strängnäs men det där med killar alltså. Så fick ett sms om att han inte hann och sen att om jag ville säga hej då skulle jag ta mig till buss 14 på 5 min. Och då måste det poängteras att jag låg i sängen och hade precis vaknat. Men jag hann. Jag sprang som en jävla idiot men det var så värt det bara för att få pussa på azizam på vår dag.

Sjukt bra vecka!!

Ja nu har jag ju varit så sjukt seg att skriva den senaste tiden. Men det är bara för att det har varit så sjukt mycket att göra med nollning, omtenta, ny kurs och andra saker. Och nu är det äntligen lugnt ett tag framöver igen. Denna veckan har jag inte speciellt mycket föreläsningar och inte så mycket andra måsten heller. Och det måste jag säga är skönt. Men det drar igång igen om några veckor. Måste säga att man nästan blir lite rastlös när det är så segt. Men nu har jag i alla fall tid att plugga. Och jag måste säga att denna kursen är väldigt intressant faktiskt. Jag trodde att jag skulle ha stora problem med den men det har jag faktiskt inte alls. Skönt som fan är det.

Och idag har jag varit och fixat biljetter till sittningen. Till mig och Rami för elak som jag är så tvingar jag ju honom att följa med. Sen ska jag försöka tvinga med Pantea också för vi har ju inte så många nollor som kan komma så. Och biljetterna till loverall är ju fixade nu också. Så 12-13-14 helgen kommer det att bli fullt upp. 12 är det sittning för nollorna. 13 är det loverall och 14 är det ju alla hjärtans dag. Alla hjärtans dag ska bli roligt för jag har ingen aning om vad som ska hända då. Jag älskar överraskningar. Lite jobbigt att vänta bara.

och idag har jag varit sjukt onyttig. var iväg till max med claire och hennes syster emma. Men fan så gott det var alltså. Nu blir det lite plugg innan jag ska på möte och sen hem till sötnosen och göda honom.

RSS 2.0