Förkylningstider

ja än är då inte jag förkyld och det är jag evigt tacksam för. Annars hade jag aldrig klarat dom Sju (!) dagar som jag nu jobbat. Men pojkarna mina, alltså båda vovvarna har dragit på sig förkylning. Dom går här och nyser och snorar. Tror även att deras husse börjar bli lite smått förkyld. Man märker det när han börjar sova med halsduk på sig. Då vet man att det är på väg. haha.
 
Men jag å andra sidan är fortfarande frisk och kry och är idag ledig. Så skönt så nu ska jag nog få lite viktiga saker gjorda. Blir lite bröllopsfix, som vanligt tycker ni säkert för det är ju i princip det enda jag gör. Men det är ju för att det är så mycket att göra. Jag kan säga att jag har planerat det här bröllopet drygt ett år nu. Mer eller mindre. I början var det ju mest inspiration och så men vi började ju leta lokal i januari. Så ja sen dess så har det väl vart igång.
Problemet med att vara ledig är att man ofta sover bort halva dagen. Nu hände det ju nästan samma sak igen men ändå har det varit lite effektiv tid. Skjutsade min blivande make till Eskilstuna, var ute och lekte med och tog kort på lillvovven och har dessutom hunnit ringa och skälla på tele 2 och fixat med vårt lager i Örebro. Här går det undan vet ni.
 
Men nu blir det att ringa restaurangen för bröllopet och tjata lite mer på dom och sen får jag sätta mig och plugga persiska resten av dagen. Jippie.
 

en sån där dag.

en sån där dag när jag kommer på mig själv med att vara lite otrevlig i telefon. Ja ibland har jag sådana dagar också. Men det har vi nog alla. Ibland är det mer nödvändigt än andra gånger.
Men inatt sov jag tillräckligt länge i alla fall. Det kan lätt bli så att det endast blir 5 timmar. Det är inte helt optimalt och håller verkligen inte i längden. Dessutom så sover jag så konstigt ibland och får sjukt ont i nacke och rygg utav detta. Så steg nummer ett efter bröllopet det ska bli att köpa en ny säng. Gud vad jag längtar tills dess. Plus att träningen måste komma igång. Vi har nu sett ut ett gym och kör igång så fort vi har bytta boende. Då jävlar.
 
Men som sagt nu har jag äntligen fått sova ut och nu tar jag mig an mitt sista kvällspass efter sju pass i rad. Så i morgon har jag äntligen en ledig dag. Nog för att jag älskar mitt jobb men ibland behöver man pusta ut lite. Och framförallt så måste jag plugga. Har ju tenta den 12:e januari. Så det är bara att jobba på. I helgen blir det ju inte så mycket pluggande då min blivande har bokat in en romantisk weekend i Sthlm. Ja och jag vet ju inget mer än små ledtrådar han ger mig. Jag som är en sån kontrollfreak och vill ha koll på allt. detta är inte bra för mig.
Men jag biter ihop och får vackert vänta.
Men nu är det allt lite plugg som gäller innan jag ska dra mig mot jobbet för ytterligare en kväll.

Naken.....

oj vad naken man känner sig nu då. Som bekant så beställde vi mina vigselringar häromdagen och i och med att dom skulle skickas iväg på gravering och storleksändring så beslutade vi även att skicka med våra förlovningsringar. Det hade inte blivit gjort för att vi helt enkelt är lite lata.
 
Hur som så är dom skickade nu och jag måste bara säga att man känner sig så naken. Visst jag brukar ju inte ha ring när jag jobbar men annars har jag den jämt. Så nu är det så tomt. och jag måste vänta till 8:e januari innan jag får tillbaka den. En hel månad med andra ord.
Men skönt att få detta gjort i alla fall. Annars kanske man glömmer datumet. Inte för att jag tror att det är så där jätte stor risk för det men man vet ju aldrig.
15  Maj 2012 it is.
 
 

Nu var det dags igen

Ja alltså jag tror ju nästan att det är dags att sätta igång den här bloggen igen. Jag har ju nu lagt ner facebook ett tag för det tar så sjukt mycket utav min tid. Det är faktiskt löjligt hur mycket tid det tar. Så nu har jag inte varit in på två dagar och jag tänkte fortsätta i det spåret.
Jag har alldeles för mycket som BORDE göras istället för att sitta framför datorn. Så nu tar vi detta istället. Det som tar mest tid förutom datorn just nu är väl att planera det där bröllopet som ska stå i juli.
Det är galet roligt men det är väldigt mycket att göra.
 
Som det ser ut nu så är ändå rätt mycket gjort. Det mesta ingår ju i paketdealen som vi har med restaurangen så det är allt runtom som kläder och smycken och sådant som vi måste fixa. I oktober så beställde jag min klänning. en riktig prinsessklänning är allt jag kan säga. dock är det 5 månaders leveranstid på den så den kommer väl inte innan februari i alla fall. Mars skulle jag nog nästan tro. Men det är värt att vänta. I Maj tänkte jag köra fitting för den. Sy in om det behövs (eller lägga ut ;) ). Men jag hoppas att den ska sitta som juten även då.
 
Och i helgen så beställdes mina vigselringar. Var inte alls meningen att det skulle beställas nu men de hade jul special så man fick 30% rabatt på dom så det drog ner priset 5000 kr och det uppskattas verkligen. Så nu har jag beställt en allians 3 mm med 9 diamanter och en till allians 4 mm som har två diamantrader som löper omlott i mitten. Dom kommer dock inte förän i januari så ja, man får vänta på allt.
 
Men annars så är det små saker och detaljer till dukningen som ligger på listan nu. Helt galet hur mycket det är att göra till ett bröllop. mycket småsaker som man inte tänker på faktiskt. men det är ju från person till person också om man vill ha mycket detaljer. det vill jag i alla fall.

RSS 2.0