Tentaresultat

JJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Var väl ungefär så det lät när jag loggade in och såg att de hade lagt ut resultaten av tentan. Helt jävla underbart. Man vart ju nästan lite nervös när dom sa att typ 80% kuggar första tentan. Men icke då. Jag tillhörde hur som helst inte dessa.
Känns helt jävla underbart.

Fredag 23/10-09

Härligt. Pengar idag. det är väl nästan månadens höjdpunkt faktiskt. Var ner på stan i Lund idag och hittade till en maskeradaffär och där hittade jag det sista som behövs till min och Helens outfit till halloween så nu jävlar är vi klara.

Kvällen bjöd på för mycket alkohol. Tappade räkningen efter 6 shots tror jag. Men jag tror däremot att det var andra personer som tappade räkningen efter två eller något åt det hållet. Det är lite fail att få minnesluckor faktiskt. Tur att det inte hände mig i alla fall.

22/10-09 Lund

Kan man säga att jag sova bara lite för lite inatt? Svar ja. "råkade" somna runt två tiden vilket inte var bra eftersom jag skulle upp kl 07.00 och åka till Lund.
Och som vanligt när jag väl kom ner till stationen så var tåget försenat. Rullade in en timme försent till Göteborg. Som tur var så hade jag ju 1,5 timme på mig innan mitt tåg skulle gå vidare mot Lund så det kortade  helt enkelt bara ner min väntetid.

Det som dock var lite fail med idag var att jag missade sökningen i skolan. Det var väl kanske inte så jättfarligt eftersom vi är klara med rapporten men vi skulle däremot få tillbaka våra tentor idag och det var ju tråkigt att missa. Hoappas bara dom lägger upp dom på blackboard snabbt.

Är du en groupie?

Flest B svar:

Du är inte den mest finkänsliga dinosaurien som vandrat på denna planet.
Ditt motto är "My way or the highway" vilket har lett till att du inte är vidare omtyckt.
Faktum är att du har fler fiender än vänner.
Tänk på: Alla grupper behöver en ledare men ingen behöver en diktator.
Din ledarinstinkt kan vara användbar, men bara om du vågar lita på andra.
Om du "peppar" istället för att "trycka ner" dina gruppmedlemmar så märker du snart
att pressen på dig avtar.
För som det är nu drar du hela lasset själv, eller hur?






Nu var man kanske inte helt seriös när man svarade på frågorna men lite roligt var det faktiskt.


För övrigt så har Elin tjatat hela dagen om att hennes namn står i lösnummer!! Så Elins namn står i lösnummer så ni vet.


Grupparbete







 

"Det luktar kiss *paus* Ja men om du tänker lite på det så lukat det makaroner istället"

 

"Elin, kolla killen. Han går som om han har en pinne uppkörd i röven. Ja men kolla hans jacka, den är ju inte så lång för intet han kanske döljer något."

 

"Alkoholiserade fjädrar"


Rapport

veckan har varit lite halvseg alltså. Plugg, plugg, plugg och lite mera plugg ungefär. Men nu är vi klara med den förbannade rapporten och jag kan i lugn och ro åka till lund. Och kanske eventuellt att ta det lite lugnt och inte plugga hela tiden.

För övrigt Amanda släng inte vatten på en platta som brinner.
Ganska kul historia.

Amanda stod i köket och höll på med sitt, hon hade ställt stekpannan på plattan och hällt i olja. Jag, elin och Fredrik stod och pratade. Helt plötsligt sa Amanda till Fredrik att ta bort stekpannan från plattan och när han gjorde det så spillde han lite olja på plattan så det började brinna. Amanda fick panik och vart typ mhysterisk...eller ja nästan. Ganska kul. Vi andra var helt lugna och sa: "Det är lugnt låt det brinna ut."

Och för övrigt, Amanda ska inte hantera en kniv. Det kan liknas med ett självmord typ.




Rapport

Nu har vi tagit plats i Prisma huset. Här kommer vi bli sittande hela dagen för att skriva klart rapporten så att jag ska kunna åka till Lund på torsdag. För är vi INTE klara tills dess blir det ingen tripp till Lund. Förhoppningsvis är vi klara till kl 18 i alla fall då jag har planer på att åka och träna innan det blir tid för en promenad med väldigt trevligt sällskap.
Måste även säga att Sara är alldeles för söt. Hon tog med sig kaffe, te, morötter och kladdkaka för att göda oss.


 

 

Elin                                                      Sara

Nöjesfabriken

Helgen i karlstad har varit mycket trevlig. Shoppade med Jooooooooohanna igår. Var meningen att HON skulle hitta saker men varför blir det då alltid så att det är JAG som hittar saker istället. Det kan man verkligen undra tycker jag. Men har äntligen köpt en mer passande väska som jag kan använda när jag går ut i alla fall. Enda vettiga inköpet om jag får säga det själv.
Kvällen vart mycket bra till slut i alla fall. Åt tacos innan vi åkte hemifrån. Underbart gott faktiskt. Sen bar det av till Herrhagen. Träffade där massa trevliga människor.
Inne på nöjes var det betydligt störra än vad jag trodde att det skulle vara faktiskt. En gammal fabrik  som nu är uteställe. Som johanna skulle ha sagt "4 av 5 toasters". Träffade även på en gammal klasskompis till mig som jag gick högstadiet med. Jag säger bara det, världen är alldeles för liten. Men det var hur som helst väldigt trevligt. Sedan träffade jag även på en  kille väldigt hastigt som frågade: "Känner du Koja?". Och ja då kan man ju fråga sig, finns det mer än en Koja och om det nu fanns det hur stora är oddsen att dom frågar just mig som känner en? Inte så stora. Tyvärr fick jag inte tid till att ta reda på vem han var.



Sen fick jag för 300 gången höra att jag ser ut som Gwynet Paltrow. Alltså jag ser det faktiskt inte. Inte johanna heller. Men hon som sa det sa de ungefär 30 gånger och sade även att hon ville ta kort på mig och skicka in till nå look a like. Lite roligt faktiskt.




Snart bär det av hemmåt igen. Bussen går kl 15.15 och 16.40 landar jag i Örebro igen. Kvällen hoppas jag på kommer bli mycket bra.



"Jag sliter! jag försöker skilja på de olika teorierna… Nu har jag kommit till stadiet då jag tycker att alla säger samma sak och att de förmodligen har rätt allihop"


Karlstad

Torsdagen var väldigt seg...kom hem rätt sent så att säga efter strömpis. Trevligt var det hur som helst. Men kan säga att jag var skapligt trött i alla fall. La mig och sov redan kl 19.00 tänkte att jag sover några timmar. Jo visst sov ända fram till 00.00 så blev jag väckt, sen somnade jag om igen och sov fram till halv nio typ. Inte helt okej. Men 13 timmars sömn är jäkligt skönt.
Behövdes då vi hade en en föreläsning i morse och sedan skulle vi fixa med ett arbete.
Nu sitter jag dock i Karlstad med min kära Johanna som jag inte har träffat på evigheter nu. Underbart att träffa henne igen.





Sen är en fråga. Vem har kommit på det här med walk of shame? det är ett ganska kul uttryck faktiskt. Jag menar det är lite fel ord engligt mig. Förhoppningsvis så har man ju lyckats. Inget att skämma för så att säga.


Sen ett litet modetips som vår lärare så fint uttryckte det idag. Box whisker!! Något för alla.

 

 

"Tänk om man kunde motverka hunger genom att klappa på magen lika lätt som att onanera"


Strömpis 14/10-05

På kvällen blev det Strömpis så klart. Eller ja först var det till att kolla på fotboll Sverige - Albanien som vi vann med 4-1 tyvärr gjorde det ingen skillnad efter som det oskillade laget Malta förlorade mot Portugal med 4 - 0 bye bye VM så att säga. Nu måste man ju hitta något annat lag att hejja på för nog fan i helvet ska man se VM i alla fall.

Efter detta tog vi bussen ner från Grankotten och i Tybble hoppade Elin och gänget på. Elin var inte måttligt full och detta skyllde hon på mig i och med att jag hade blandat spriten och för att det var så sjukt gott. Ja jag frånsäger mig allt ansvar.
Men väl inne på Strömpis gick tiden sjukt fort. Fattar inte riktigt vad vi gjorde men jaja. Plötligt skulle vi hem i alla fall. Var hur som helst trevlig med undantag för en sak. Fattar inte hur fan man kan kläcka ur sig något sådant. Blir bara så jävla förbannad. Det är inte okej!
Men kvällen var hur som helst trevlig.

Plugg, plugg, plugg och mera plugg

kvällen igår var mycket trevlig igår. Var först till gymmet en vända. Gick hur bra som helst. Sen så vart det en väldigt lång promenad. Gick vid halv elva kom hem igen vid halv två.
Mina tår var isbitar men va fan det kan jag leva med faktiskt. Nu känner man sig väldigt nyttig i alla fall.

Dagen har bestått av statistik...mycket roligt eller inte. Efter det satt vi dock och skrev klar nån skit som ska göras, samtidigt som vi hade allsång. Jag, Elin och Sara satt och sjöng till Rufus Wanwrigth - Halleluja. Kan ha sett roligt ut för dom som gick förbi. Allsång i Prismahuset så att säga.
Plus att dom hade farliga bakelser i kafeterian.



Har faktiskt varit till sjukgymnasten idag också. Mycket bättre sjukgymnast än den jag hade i Falun. Han började med att fråga allt kring min skada och sen tryckte och klämde och drog han i mig. Sen sa han något helt otippat. Jag trodde han skulle säga gör dom här övningarna,,,lalala eller nått. Han sa att vi skulle påbörja en behandling. Han satte fast några typ elektroder eller nått på min rygg och nacke som gav stötar och sen lämnade han mig där typ en kvart. Det var ganska skönt faktiskt. Sen fick jag massage, och vem säger nej till det. Sen kom något som var ännu skönare för min nacke och rygg. Han knäckte nämligen hela min rygg och nacke. Sjukt skönt var det...man kände sig som en ny människa efteråt.
Så nu jävlar ska vi får fason på detta.

Ikväll blir det fest också. Eftersom det är hotellkampen så ska man till Strömpis och stödja serum så klart. Blir tydligen förfest i vår korridor.

Tisdag 13/10-09

denna dagen har varit sjukt jobbig faktiskt. Suttit i skolan från 10 till 16.30 typ och skrivit. Inte helt kul för vi blev inte ens klara. Så det är bara att fortsätta i morgon. Jag vill inte mer. Men tyvärr har jag inget val eftersom jag åker till Lund nästa torsdag.
Men en bra sak med dagen är att jag och Elin i alla fall har inhandlar alkoholen tills i morgon då det blir Strömpis. Härligt.
Nu däremot ska vi inte vara fullt lika onyttiga utan nu är det gymmet som gäller. Härligt ska det bli. Amanda följer ju till och med. Trots att hon är lite seg och alltid ska ha Ipoden i öronen så kan det vara roligt att ha henne med. Nej nu ska jag vara lite snäll. Hon är ju 89% sad idag.
Får ta och gå över till hennes rum istället och klia henne bakom öronen eller något så blir hon kanske lite glad i alla fall.


Måndag 12/10-09

Detta var en väldigt stressig dag. Minst sagt. Dock började dagen med att Kerim vår general kom in på vår föreläsning för att informera om att det är något som kallas Hotellkampen. Där ska man få dit så många som möjligt från sin sektion. Och eftersom jag är trogen serumare så är det självklart att jag kommer dit för att stödja min kära sektion. Plus att jag ska ragga lite mer folk att följa med. Det enda man behöver är en serum ID bricka. Så klart att Serum vinner, det behöver vi inte ens diskutera.

Efter dagen så var det kalas som gällde. Amanda den knäppa ungen hade tjatat hela dagen till Helen om att hon skulle baka tårta och skit till sig själv för hon fyllde år. Helen försökte övertala henne till att plugga eller något istället. Det gick inte så bra. Så hon skrev till mig hela tiden för uppdateringar. Till slut blev man lite trött på Amanda och skrev till Helen att be Amanda dra åt helvete och sen låser vi in henne på rummet. Kanske inte menat så brutalt men vad gör man inte för att överraska sin vän.
Åkte och handlade grejer till tårtan och när vi kom hem var vi helt enkelt tvugna att säga till Amanda att du får stanna på ditt rum i ca 2 timmar. När hon sedan kom ut från sitt rum var allt klart och det såg ut så här:

 

 

Födelsedagsbarn! =)

 

 

 

 

 

"Det går att få fast smörgåsar på väggen men då måste man kasta hårt."

 

 


söndag 11/10-09

Först hade ju Pärla sagt att jag inte skulle dricka för mycket på lördagen så jag inte skulle bli bakis när jag skulle åka bil i ca 6 timmar. Mitt svar på det var: "Jag blir aldrig bakis". Han bara skrattade åt mig och sa att han skulle spela in det där. Absolut sa jag inga problem. Och då kan man ju undra. Blev jag bakis eller ej?
Okej jag har varit bakis typ en gång i hela mitt liv. Det kan jag leva med för jag hade rätt....redan kl 8 var jag uppe på morgonen och var jätte pigg. Enda problemet var att jag var törstig men vem fan är inte det efter en utekväll.
Somnade i bilen trots att jag har svårt för det och vaknade inte förän jag blev väckt av mobilen som ringde strax utanför hudiksvall.
När vi sedan var några kilometer utanför Gävle kan jag säga att vi körde om Thomas Di Leva. Det var faktiskt ganska kul. Han kör inte som en man om man säger så. Fattades bara att bilen var rosa så skulle det vara komplett. Lite kul faktiskt. Morsans kommentar var:

"Fan Pärla sakta ner så han åker om oss sen kan vi åka förbi han igen, veva ner rutorna och sjunga vem ska jag tro på"


Kom sedan hem till Borlänge lagom så jag kunde ta 16 tåget tillbaka till Örebro. Sjukt skönt att man hann en vända till gymmet också. Känner att jag verkligen behövde det efter allt supande under helgen.


Lördag 10/10-09

Dags att gå upp klockan sex och bege sig till Sollefteå. Tanken var att man skulle sova i bilen på vägen upp. Men det där med att sova i en bil är inte något som jag är så där jätte bra på. Så det vart till att läsa lite av de extremt roliga artiklarna. Inte helt kul. Men jag fick i alla fall en paus i Sundsvall där jag tvingade dom att stanna så att jag fick äta på max. Att äta frukost är inte det första man tänkter på när man är en vandrande zombie på morgonen faktiskt. Då bör man sova mer än 4 timmar om hjärnan ska funka.

Väl uppe där så blev det bestämt ganska snabbt att vi skulle ut. Så klart! Syrrans ragg skulle ju komma på festen så då ställer man ju upp, sen är det alltid roligt att festa i en ny stad. Även om det är tio minus och man fryser arslet av sig så fort man går ut. Men okej. Det funkade.
Fick skjuts ut till ett hus typ hundra mil utanför. Sen vart det "Krogen" om man kan kalla det så i en sån liten håla. Trevligt var det i alla fall. En kväll som inte skall glömmas. Släntrade hem igen vid fyra tiden. Inte helt uppskattat av de sovande människorna i lägenheten. Men vad ska man göra.


"Jag behöver bara en drink för att bli packad. Problemet är bara att jag inte kan komma ihåg om det är den trettonde eller den fjortonde"


"Kom igen Agnes vi gör vår min"

 

Sista bilden för kvällen och jag är jätte nykter

 

Syrran har nog fått lite mycket nu


Fredag 9/10-09

Denna dag började med en tripp till Falun...äntligen kan jag väl egentligen bara säga. Känner mig så elak som inte har varit och hälsat på nu på en månad. Hade jag fått bestämma så hade dom ju bott här i Örebro så jag hade kunnat hälsa på varje dag. Men icke då. Åkte hur som helst och hälsade på min gudson nu i alla fall. Bättre sent än aldrig. Han hade blivit så stor. Och om möjligt ännu sötare.
Det är rätt praktiskt att ha en gudson...då får man mysa med han så mycket man vill och sen kan man ge tillbaka honom när han börjar skrika.

Men nu har jag även fått en uppgift. Eftersom jag är hans gudmor så har jag fått i uppgift att bestämma hans andranamn...och det är så sjukt svårt. Vill ha något svenskt och något ovanlit och fint...hur man nu ska komma på de.




Kvällen däremot bestod av fest. Kände att det var så länge sen jag festade med mina kära vänner i Borlänge. Så jag, Sebbe och Chris ägnade första delen av kvällen åt att kolla på youtubeklipp av någon konstig anledning...fattar inte hur det kan finnas så mycket sjukt där.
Sen var dom tvungna att visa mig Ramsteins nya video och jag kan säga att jag hade klarat mig utan det faktiskt. Jag kan säga att det bästa med att festa i Borlänge med grabbarna är att man alltid får rosa pantern. Sebbe är gud när det kommer till dom. Hur jävla gott som helst.
Men tyvärr var jag tvungen att gå hem ganska tidigt eftersom jag skulle åka till Sollefteå kl 07.00 dagen efter.


"Du är inte full om du kan ligga på golvet utan att hålla i dig"




Borlänge 8/10-09

Äntligen hemma. Skönt att få njuta av pappas mat igen. Pratade precis med min kära vän Hasrat och bestämmde att jag ska komma till Falun i morgon och pussa lite på min gudson. Har inte sett honom på en och en halv månad och det är inte riktigt okej faktiskt. Vad är jag för en gudmor då om jag inte hälsar på honom. Och då får jag dessutom en anledning att gå och shoppa lite i morgon också. Måste få köpa något sött åt honom.



Och för att avsluta dagen:

"Jag tror starkt att jag har börjat utveckla hjärnceller."



Amanda denna är till dig!! För att du tycker om den av någon konstig anledning.


Strömpis 7/10-09

Ja här hade man planerat en hemmakväll. Var meningen att man skulle plugga lite och tvätt samt ta en vända till gymmet. Men så blev det inte. Av någon konstig anledning. Fick hur som helst sova ut i alla fall. Vi var i alla fall på sektionsmötet för serum och det var väldigt trevligt. Frida följde med även hon. Och vi fick reda på massa nyttiga saker. till exempel när första faddermötet är. Och tror ni inte att det är den 22 oktober. Så jävla klart. Bara för att jävlas med mig.
Samma dag som jag åker ner till Lund nämligen. Men okej man måste gå på minst tre möten för att bli fadder och det ska man väl kunna klara av känner jag. Så upptagen borde jag inte vara resten av terminen.

Så fick man hur som helst reda på att massa folk skulle ut och partynerven blev på helspänn. Självklart var jag ju tvungen att hitta någon som ville gå ut med mig då också. Så klart lyckades jag med det. Pluggar man på universitetet så är det ALLTID någon som festar. Vissa mer än andra så klart men ändå. Helen, David och Nathalie skulle ut.
Så det blev utgång på Strömpis. Kul var det men kan meddela att det där med att hitta folk när man är ute är inte det lättaste. Men när man väl gör det så är det kanske värt de.
Gick ifrån Strömpis kl 2 ungefär....kl 6 var jag hemma. Hur nu det gick till, tror det hade å göra med att jag ville käka på max och kanske för att vi stannade en vända.
Trevligt var det i alla fall.


Träning

Det här mer träning verkar vara ett förekommande fenomen mellan studenterna vid örebros universitet. Är det bara jag som har fått för mig det eller tränar faktiskt 99% av alla studenter på ett eller annat sätt?
Ja vi har då som många andra lyckats haka på trenden. Känns som man i alla fall har tid med det i och med att man "bara" går i skolan och slipper jobba som man alltid gjort innan.
Sen köpte vi ju ett gymkort då, 780 kr för 4 månader tror jag att det var. Inte helt fel bara man utnyttjar det och inte gör som jag gjorde med mitt gamla gymkort som användes ca 2 gånger eller nått. Nej men hur som helst blev det inte så mycket gym då. Men ett stort plus är ju att det tar några få minuter att gå till gymmet och DET klagar vi inte på. Som sagt det känns som vi bor i vår egen lilla stad här. Allt finns i närheten.
Och till råga på allt så har vi börjat att gå ut och gå nu också. var ute måndagskväll och även nu igår. Visserligen regnade det igår och vi gick en kortvända till Tybble och våldgästade först Adam och sen Eric en liten stund. Trevligt att se hur Eric bodde också.
Enda tråkiga är korridorerna i Tybble. Har inte fått något bra intryck utav dom. Man ser nästan aldrig folk i dom. Kanske är för att jag är så van med 12 och här är det folk hela tiden. OCH fest hela tiden dessutom.
Idag ska jag och Elin vara lite duktiga också och gå på ett sektionsmöte för serum. Vi hade tänkt att bli faddrar så det känns som att man borde börja gå på dessa möten nu. Har ingen aning om hur det funkar eller så men det märker man väl så småning om antar jag.
Måste bara säga att avsaknaden av bilder beror på att min dator nu är inne på lagning så det kommer bli lite dåligt med det just nu.


Elin, Agnes, Frida

Kommer säkerligen få spö för att ha lagt upp denna bilden men det är det absolut värt.


Forskningteori. Tisdag 6/10-09

Visst kan man få lite fix ideér ibland. det vill jag lova. Blev att gå ut och gå vid nio halv tio tiden igår kväll. Amanda fick den idén. Så vi drog med oss David, David och Eric. Gick ner till Behrn arena och tillbaka sen. Och väl tillbaka hittade vi även på Adam och så tog vi en vända upp till Grankottevägen.
Så vi fick lite motion i alla fall.... Och det skulle inte förvåna mig om Amanda har hjärnskakning efter det hon fick utstå under promenaden.
"Om månen är en ost så är jag president i USA, Månen är en ost så jag är president i USA"
Så hur är det egentligen med det här med att träna när man har ont i halsen? Kan man göra det eller är det rent livsfarligt..Känns som jag har en kaktus nedtryckt i halsen men jag vill fortfarande träna. Får fundera på den.

om cola är gott så är jag trött.

0-4a3b44aed43998fc1687733dfaae13a9.png

 

om cola är gott så är jag trött. Jag somnar snart på föreläsningen.

 


måndag 5/10-09

Fan nu har jag lämnat in min dator. inte kul. känner mig hur handikappad som helst. ska vara ute på resa i två veckor så det kommer bli sjukt jobbigt. Men jag får väl klara mig. Har ju min prinsessa Amanda som lånar ut sin dator till mig...vad skulle jag göra utan henne?
Som dessutom tvingar mig att köpa kläder för över 500 kr. Det Amanda är inte okej.
Påbörjade den nya kursen idag också. Inte den roligaste kursen kanske. läser om vetenskapsteori. Men det är en ganska kort kurs så den ska nog gå fort. Har inte så många föreläsningar utan mer eget arbete och sen tenta den 5 november tror jag att det var. Kommer gå hur bra som helst. Längtar däremot till nästa kurs då vi ska läsa anatomi och fysiologi.
Amanda och jag har dessutom börjat spåna lite på vad vi ska klä ut oss till på halloween. Vi vill vara något matchande men vi har inte riktigt kommit på vad än. Ängel och Djävul är något som är ett alternativ men vi skulle vilja komma på något roligare. Någon som har några idéer så säg till.
Dessutom är det tid för förkylning och skit nu vilket inte är okej. Har ont i halsen och kan inte träna. Inte okej så att säga. Men hoppas det är bättre i morgon då vi ska till gymmet.
Har dessutom tagit tag i saker och ting och ringt till sjukgymnasten nu. Så har äntligen fått en tid och ska se vad jag kan göra åt min jävla nacke.

Elin är mörkblond inte ljusbrun.

79ac528bb662aafeada43790e11b705f.png

 

Elin är mörkblond inte ljusbrun.

 


kanelbullens dag

Idag har jag och Amanda varit mycket duktiga. Vaknade kl halv ett vilket kanske inte var så där jätte skillat men det var sjukt skönt kan jag lova. Åt en bra frukost och sedan bar det iväg till gymmet. Var där i ca 1,5 timmar. Hur skönt som helst måste jag säga.
Sedan var vi även iväg till soliariet och solade. Man vill verkligen inte gå upp ur soliariet när det är klart men vi ska åka dit igen på onsdag :P

Sen måste jag ju faktiskt meddela för dem som inte vet att det är kanelbullensdag i dag. Så vi var ju tvungna att köpa lite kanelbullar.



Fredag 2/10-09 Finsittning

finsittningen på fredagen var helt underbart kul. Började kl 18. Fick välkomstdrinkar och allt. Trodde att det skulle bli lite jobbigt med bordsplaceringen men jag hamnade bredvid några trevliga människor. Enda negativa var ju att man kom dit nykter och skulle man bli lite full var man tvungen att köpa massa skit i baren. Och för en gångs skull tänkte jag faktiskt göra det.
Drack en massa lakritsshot vilket var sjuk gott......och lite tequila vilket jag inte kommer göra om igen. Inte så gott.


Kvällen var trevlig och slutade sedan med efterfest hemma i vår korridor.

Hur tolkar man denna bild?

1c32d11a7f0fec5cdc94fc8b87572896.png

 

Hur tolkar man denna bild?

 


Äntligen klar 1/10-09

ÄNTLIGEN!!!!!

Nu är jag äntligen klar med min HOR-tenta och det känns jätte bra. var så sjukt skönt. Kl tjugo över fem så var jag klar med den och då hörde jag av mig direkt till david och fick honom att följa med mig ut och springa. Så sjukt skönt var det kan jag lova. Jag, David och David sprang 4 km. Man kände sig så duktig och efter det så bar det iväg till gymmet.
Jag, Amanda, David och Helen var väldigt duktiga.
Och idag kom det ut ett nytt avsnitt av desperate housewives som jag och Amanda låg och kollade på....med David sovandes emellan oss. Hahaha!

Och varför ska tre alltid krångla? När man pratar i telefon så försvinner mottagningen mitt i allt? INTE OKEJ!!

RSS 2.0