Städdag

Ja idag har det tyvärr inte blivit något fotande gjort men mycket annat nödvändigt. I och med att karl kommer hem från iran om några dagar så höll ju jag på att få abstinens här hemma. Det blir ju så när det är så kort tid kvar. Och eftersom Pantea lämnade mig en stund under dagen så satte jag igång att städa. Jaga rensade verkligen allt. Gjorde bland annat mer plats i badrummet som jag hoppas att min man kommer att uppskatta. Han har ju klagat på att alla mina grejer står överallt. Det är jag beredd att hålla med om. Men nu är det ordnat och jag fick in allt. Har även rensat min garderob och ska ge iväg två säckar med kläder och skor. Hoppas mina kusiner blir glada. Vet en som blev det i alla fall.


Nu på kvällskvisten så har jag däremot varit duktig och utnyttjat Panteas sällskap genom att plugga persiska. Det går sakta men säkert framåt. Kan ju mycket ord och så men meningar är jag helt borta med. Men nu har jag lärt mig grunder som att säga vad man heter och hur man mår.

Nedräkning

Ja nu börjar jag fan nedräkningen. Nu är det inte långt innan min älskade kommer hem. Men varför ska alltid de sista dagarna gå så sakta för? Är det någon som kan svara på det?
Men snart, snart är han här. Snart får jag krama honom. Ska bli så underbart.

Jävla skit

nej nu orkar jag inte mer. Man blir bara så orolig. Har inte hört ett ljud på 12 dagar nu. Och vad ska man göra? Ja ingenting. Finns inget att göra än att skicka mejl och se om man får svar. Och svar är det dåligt med. Jag vet ju inte hur osäkert det är och vad som händer. Men man kan ju inte låta bli att vara orolig. VArje dag är som ett levande helvete. Går varje dag och undrar vad han gör eller om han ens lever. Antar att det märks i slutet av veckan då han kommer hem. Men det är jobbigt. Ska försöka få tiden att gå fort. Ska umgås med panty och ha roligt. Men varför är det alltid så att sista tiden går så sjukt jävla sakta. De första fyra veckorna har gått fårt. Men nu går det så sakta. Undra om det är för att jag inte hört något kanske? Usch jag vill bara ha hem honom nu och få krama om honom och säga hur mycket jag älskar han. Allt jag ber om.


Biodling

Ja nu har mamma och co åkt hem och lämnat mig i vansbro med mormor och morfar. Men det är helt okej. Det är trevligt att hälsa på medan man kan.
Nu har mamma snart satt igång med sin biodling. Kuporna är målade och bina kommer om några dagar. Hoppas dom inte kommer vara ivägen bara. Jag tycker inte riktigt om flygande, randiga saker. Dom är läskiga. Men ja det kommer nog gå bra. Nu är vi i alla fall i vansbro en vända för att inhandla lite nödvändigheter och så. Men snart bär det av till landet igen där man har noll täckning. Ganska skönt faktiskt. Men i morgon kväll antagligen så blir det hemfärd. Får se hur det går med bussar och tåg och så.

duvnäs

ja i morse tog det fan emot att gå upp. Blev väckt halv sju och hade då svårt att somna natten före. Viktors råttor satt nämligen och drack vatten hela tiden vilket är ett jättejobbigt klickande ljud. Ja jag löste i alla fall det och lyckades somna. Men det blev i alla fall en tidigt morgon och en mc donalds frukost.
När vi kom till vansbro hände inte så mycket utan jag och lillebror åkte och badade.Underbart väder men inte riktigt lika bra som igår men ändå.
Sedan var det dags för syrran, hennes pojkvän och hans föräldrar att komma hit. Det vart älgkött som är underbart gott och sedan rabarberpaj som var gudomligt. Dock var det fluginvasion så vi kunde inte sitta ute och äta. Men det är bara att gilla läget.
Lyckades även plocka lite smultron idag också. Det är ju svensk sommar så det bara skriker om det. Helt underbart. Men nu vill jag faktiskt ha augusti så allt går tillbaka till det normala. Vill hem och ha lite rutiner igen. Och hösten kommer ju bli grym så.



 


Tropisk värme

ja det är väl ungefär vad det är i sverige nu. Varje dag är det så. och det är helt jävla underbart. Vem behöver åka utomlands nu. inte jag i alla fall. jag behöver åka till vansbro och det är exakt vad jag gör i morgon. Blir där tills på söndag troligen. Sedan ska jag ägna tiden åt att umgås med en massa folk innan jag åter intar örebro och umgås lite med panty. man ställer ju upp.

Men idag har jag i alla fall umgåts med syster sara. Vi var i gullnäs och badade hela dagen. Helt underbart varmt i vattnen var det kan jag lova. Kändes som minst 25 i alla fall. Sedan vart det glass innan vi åkte hem igen. sådana här dagar vill jag ha fler utav.



   


åska, regn, blixtar

ja nu är det jättemysigt väder här. Vi var och badade då det började. Sedan gick vi till stan och åt lunch. När vi satt där såg vi värsta blixten och direkt efter en jävla knall som lika gärna kunde slagit ned i skallen på oss för det lät verkligen så. Men nu är jag hemma i borlänge och myser med det härliga vädret.
Gårdagen spenderades på ikea och kvällen och fan halva natten spenderades med att skruva möbler. Men fint har dom allt fått det i alla fall.

Spanien

gårdagen spenderades på ett uteställe med syrran och två öl. Underbart. Men mer underbart var dagen i vansbro där det var vansbrosimmningen men vi undvek den genom att åka och bada medan mamma och co gjorde marmelad.
Men även om allt det var underbart så är det inget som slår känslan när spanien gjorde mål. Underbart säger jag bara. Och när han kommer hem så kommer jag mobba en viss Ramatia för detta. Spanien var mitt nakenlag och dom vann. Jag tar den smällen bara för att.

Eclipse

Ja jag säger då det. Det var enligt mig en utav de sämre böckerna men det var absolut den bästa filmen hittills. Älskade den rent ut sagt. Den var helt underbar. Och roande om jag får säga det själv. Jag, Syrran, brorsan och Molly var och kollade på den. Vi tog den tidigare föreställningen för att jag och syrran skulle hinna göra annat ikväll. Så nu är det bara till att göra sig i ordning för att dra ner till S1 för en öl i det fina vädret.
Och i morgon kära vänner så blír det Vansbro och en massa bad. Och för de som inte trodde det, synd för er. Men jag och syrran drog en chansning och stack och badade idag. Och fint väder vart det. Det sprack upp och solen tittade fram. Så nu har vi fått oss vår dagliga dos av D-vitaminer eller D-fittaminer för den som vill. Fick höra någon som hade sagt det igår. rolig felsägning där.

Men nu är det dags att dra.

Rami om du läser detta så saknar jag dig massor.

Tid?

Ja det är väldigt jobbigt. Har fått ETT(!) mejl på snart två veckor. Och det är minst sagt påfrestande. Vill bara höra om du lever om du har det bra och om du saknar mig. Men ja jag får ju inte tag på dig så jag kan säga det. Har skrivit flera mejl per dag ibland och har skrivit varje dag. Men nu blir det inge mer för det är jobbigt att gå in på mejlen flera gånger varje dag för att se om jag fått något svar. Känns som att det är lika bra att skita i det och bara vänta tills du kommer hem. Varje gång man har något i inkorgen hoppas man att det är du. Men varje gång är det bara en massa reklam och skit. Så man blir lika besviken.
Men det är okej jag förstår att du har mycket att göra och så, så jag får helt enkelt vänta.
Och eftersom jag inte får tag i dig så hoppas jag att du har det bra och att du kommer hem säkert. Saknar dig så obeskrivligt mycket.

Dalarna

ja nu var man tillbaka i dalarna för resten av sommaren mer eller mindre i alla fall. Sjukhusbesöket gick bra. Så nu kan vi slappna av resten av sommaren. Snart bär det av till kupolen för ännu en dag med nathalie. Och ikväll så ser det ut som att det kan bli etage för hela slanten. Plus att jag ska sova hos syster vilket betyder att jag slipper åka buss hem inatt. Härligt härligt.

Lögner

Någor som jag hatar mer än nått annat är lögner. När man sagt att man har svårt att lita på folk så borde det väl vara självklart att det blir ännu svårare att lita på en person om den personen ljuger för en. Men det verkar ju inte gå in i huvudet på vissa. Nu ska jag ju inte dra några förhastade slutsatser i och med att jag inte kan ta reda på sanningen än. Men det är ju ganska logiskt. Så två gånger bara tredje gången gilt som jag väntar på nu. Jag hoppas ju att det inte är sant. Men vad vet jag. Det är inte en omöjlighet.
För dom som inte vet det så kommer sanningen alltid fram. på ett eller annat sätt så gör den det. jag är så trött på lögner nu. Hur ska man göra för att komma ifrån dem? går det ens att göra det? Finns det någon man verkligen kan lite på?
Just nu känns det faktiskt inte så. Jävla skit säger jag bara.

minigolf

dagen ägnades först i parken med att sola. sedan bar det av till falun för att dra med eric och hasrat och spela golf. Jätteroligt var det. Fast eric har kommit in i en riva, klösa, slita period. Så akta håret säger jag bara. Men lättroad var han idag i alla fall.

 

 



 


leksand sommarland

yes måndagen ägnades med nathalie, johanna och fiia i leksand. Det var hur kul som helst. massa massa bad och massa sol. fick äntligen lite bränna efter det. Jag var ju ganska blek. men det måste vi åtgärda innan min man kommer hem för han kommer ju vara pepparkaka.

 


02.30

yes ungefär så länge hade vi öppet igår. Ja det var ju folk där hela tiden så vad ska man göra. Nej inte så mycket. Men det är bara att gilla läget. Det är kul att se allt folk men lite jobbigt att stå från ca 10.00. Men vad gör man inte för föräldrarna.
Igår var det regn men idag är det strålande sol igen. Dock säger aftonbladet att det ska bli regn ikväll igen med det vägrar jag tro på. Nu ska det vara fint väder så man får lite sol på sig.
Och idag är jag faktiskt utvilad till och med. Mamma var snäll och lät mig sova lite längre så jag orkar dagen idag. Det tackar vi för. Men nu är det dags att dra ner till området med kycklingbaugetter.

RSS 2.0