Äntligen

äntligen kommer det efterlängtade inlägget om london. Det har varit lite mycket denna veckan så man har inte hunnit att sätta sig ner och ta tag i sådana här saker tyvärr. Men nu har jag ledigt några timmar och kan ägna mig åt lite roligare saker innan det är dags för KTC.

Men London var det. Ja vi bodde faktiskt på ett bra hostel. Vi fick dela rum allihop vilket inte var planerat så från början men med lite övertalning från min sida så ordnades det till allas lättnad kan jag säga. Jag måste ju säga att jag är glad att vi hann med så mycket under denna korta helg. Vi han se madame tousand och alla vaxfigurer. dock är jag lite besviken att vissa inte fanns och andra var sig inte alls lik. Typ Beatles. Men inte så mycket att göra åt. Vi åkte även på en rundtur med en sådan där röd dubbeldäckare. Det var ganska kallt måste jag intyga men jag fick massa fina bilder på massa fina byggnader. Mycket intressant.

Resten av resan kändes det som vi ägnade åt shopping. Inte för att jag klagar men primark är den bästa uppfinningen någonsin vad deft gäller shopping. Mycket folk men jag klagar inte för jag fick med mig en massa fina kläder hem.
Och som pricken över i så fick jag äntligen testa KFC. Så sjukt jävla gott. varför kan vi inte ha det i Sverige. jobbigt alltså. Men dom är ju lite kinkiga här tydligen. Något om att det är för fett och grejer.

Och sista incidenten på resan klarlägger bara att svenska är så jävla otrevliga. Nu säger jag inte att alla är det men det finns ett fåtal. Usch vad jag hatar sådant. Men det kände han nog när han satt mitt i vår grupp och fick onda blickar. Bittra medelålders karlar som har ett tragiskt liv.


London!!

nu kommer det bli ett jobbigt inlagg utan vara fina bokstaver som vi har i sverige. bara sa ni vet.
Men idag har vi harjat omkring i hela london kanns det som. Vi har varit och kollat pa kandisar i vaxform, sjukt kul sedan var det en tur med den dubbeldackare runt hela london. Som jag sa hela london. Och jag har antligen fatt ata pa kfc. underbart gott. har lite rester kvar som jag ska ata som nattsnacks ikvall.
Som tur var lyckades jag fixa sa att vi alla fick sova i samma rum. Forst blev vi uppdelade i 3 olika rum vilket ingen typ uppskattade. Sa jag gick ned och pratade med de som jobbade har. Mamma sa att endera fixar hon det eller sa blir vi utslangda. jag lyckades fixa det sa alla alskade mig efter det. sa vi bor i ett 8 b'ads rum fast 9 pers for vi har aven en madrass pa golvet. Det funkar bra faktiskt. Det som ar skont ar att vart hostel aven ar ett internet cafe. sa vi behover bara ga ner en trappa for att kolla allt. Underbart.
I morgon ar det primark som galler. fan vad billigt det ar och jag ska kopa sa javla mycket klader. hoppas det inte blir overvikt bara.
Men nu borjar jag vbli sjukt trott efter den sena kvallen igar sa nu ska jag allt sova.
God natt alla. Syns pa mandag!!

London!!

ja nu är dagen D kommen. Nu är det bara till att packa det sista och äta frukost, sen beger man sig mot tågstationen. Ska bli så roligt att åka till London.
Men jag, kommer sakna min älskling så otroligt mycket. Det är ju bara under helgen jag vet det. Men ändå. Inte ha någon att sova bredvid. Kanske skönt med en egen säng ett tag men när jag kommer hem igen kommer det vara efterlängtat.

Älskar dig min underbara pojke!! <3

Första faddermötet

yes första faddermötet gick över mina förväntningar. det var så jäkla kul. först hade vi massa mer faddrar än jag hade hoppats att vi skulle ha sen var alla så jävla pepp så det blev ännu roligare.
De uppskattade leken och sedan så verkade de som alla hade några slags kontakter så att vi kunde få ihop massor med roliga saker till nollepåsarna. Så jag och Charlie har nu sammanställt och gjort det så fint i ett mejl som alla fick. Så nu hoppas vi att vi får lika roligt på nästa faddermöte då vi ska börja spåna ideér. Hoppas dom kommer på några roliga aktiviteter som vi kan ha.
Men nu kanske det är dags att lägga sig innan man somnar sittandes. För i morgon är det lite sovmorgon och sedan så är det massa möten innan det är dags för fest på Ritz. tre onsdagar i rad. vad är detta va? Nej men det är roligt utan tvekan.

Sjöslaget

allt jag kan säga är att sjöslaget var det roligaste jag gjort på länge. dock tycker jag inte om när det skakar så där jätte mycket. men efter lite alkohol så tänkte man inte det på något mer. Och sova på en båt funkar inte. fast det ska man inte göra heller. Man ska ju endast festa på denna båt. och det gjorde vi.
SÅS:arna var ju lite roliga och hade en checklista för sjöslaget i form av ett märke. Dock lyckades jag inte kunna kryssa i karaoke eller terminalcaps. Men annars allt så det var helt okej.
Och vi sprang runt denna jävla båt för att hitta sås:arna när vi insåg dagen efter att de bodde granne med oss. haha. så dumt.
Men vad gjorde vi då?
Hissfest
Åvvemodifiering
Titanic pose
såsfest

osv osv.

Kul var det i alla fall. Men det är sjukt hur lätt man tappar bort folk på en båt. ganska stor båt visserligen men ändå. Lyckades för övrigt få med mig en GRIS t-shirt hem också. De andra grisarna tyckte inte det var okej i och med att enda sättet att få en gris t-shirt är att ligga med en gris och det gjorde ju inte jag så. Men jag är så snäll och jag får ändå. Sen hade jag ju Rami med mig så han kunde nog inte ens be om det. haha

Sjöslaget!!

Ja nu ska jag bara få upp den där karln ur sängen sen är det iväg som gäller. Ska bli så sjukt kul. Pepp som fan....!! syns på måndag.

Ciderlådan!!

Nu är ciderlådan genomkörd 1 gång. Vi ska köra en testrunda till med lite fler människor så vi får se ännu en gång hur många som är rimligt och för att även få lite kontrollanter till den stora rundan som äger rum den 27 november. Som det ser ut nu så kommer 22 cider vara ganska lagom. Och jag kan säga att det där märket inte var roligt att leka i photoshop med. Men nu är det klart och bara att skicka in så vi kan trycka upp det.


Hej och hå!!

ja nu har det varit fullspäckat de senaste dagarna må jag säga. Men fredagen var det viktiga. KTC är ju som alltid sjukt kul. Speciellt när man får sticka nålar i dockor och varandra.
Men som man brukar säga så är det väl så att en bild säger mer än tusen ord. Så får ta och lägga upp lite sådana istället. Men innan dess kan jag ju flika in med att det var venprov och injektioner som vi fick jobba med.Så för att sammanfatta denna dag så kan vi ju bara säga att det var nålar i mängder. Sjukt kul och vi fick till och med sticka varandra lite. Injicera lite natriumklorid intra cutant.


Våldtäkt igen!!!

Ja alltså man börjat ju nästan bli rädd här. Nu tar dom en våldtäktsman men ännu fortsätter våldtäktsförsöken till det värre. Och med värre menar jag värre för mig och mina vänner. För nu är det nämligen så att det skedde ett våldtäktsförsök i morse igen. Och denna gången bredvid universitetet. och detta kl 07.00 på morgonen. Så när på dygnet ska man nu våga gå ut. Vågar jag ens gå ner till skolan nu?
Ja jag kommer då röra mig ute så lite som det möjligen går ensam. Detta är seriöst läskigt.

Spotta i en buk!

seg dag. långa föreläsningar men ändå rätt skönt. Känns som man har fått något gjort. Nu är det inte mycket kvar. ledig i morgon och KTC på fredag. sedan är det bara en heldag nästa vecka. Sen så blir det LONDON. Ska bli så roligt.
Men var på sjukhuset idag och fick kolla in IVA och sedan prata lite om akutsjukvård. Och enligt våra lärare så är infektionsrisken väldigt stor vid operationer så man kan:

"Spotta i en buk men inte kolla i en led"

Ganska roligt då dom säger det ganska ofta. Men till andra saker så blir det Ritz ikväll. Det är lite vip fest. Får se hur länge man orkar stanna för jag är sjuk trött och har massa att göra i morgon. Men vad ska man göra. får sova ut i helgen.

sond!!

ktc är sjukt kul har jag kommit på. det är ett skönt avbrott i sittandet. Det man gör dag ut och dag in. så ja som sagt ganska skönt. Och jag måste ju säga att jag valde helt rätt dag att försova mig i alla fall. för första lektionen var tydligen inställd så de i klassen fick sitta och rulla tummarna i 2 timmar.
Men åter till ktc. fick sätta sond. det gick ganska bra faktiskt. och inte minst så hade vi sjukt roligt. trycka ner en slang i halsen på en docka kan locka fram en massa skratt. Och föresten så heter det åderbråck inte åderbråk. Det är ganska kul när föreläsaren säger det hela tiden.

Och jag säger bara "Hjärnspikar". så går det när power point inte funkar riktigt som det ska.
1 down one to go

ja dagen har varit allt annat än händelserik. Eller ja det beror ju på hur man ser det å andra sidan. Skola från 8 - 17. bara att gilla läget. Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt att renskriva föreläsningarna. Det gick någorlunda bra. har typ 1 kvar. Men men. skriver nog klart det i morgon tillsammans med seminarieuppgiften. Dessutom har jag kommit på att man inte kan lägga sig i sängen efter en lång dag i skolan utan att somna. råkade lägga mig bredvid min sjusovare och somna. Typiskt. hoppas bara jag kan sova nu.
Och på tal om allt så har de nog antagligen tagit fast en utav våldtäktsmännen. Det är skönt. har ju varit ganska mycket de senaste dagarna. Så 1 down 1 to go. Morsan och båda systrarna har ring och förbjudit mig att gå ut ensam nu också. Men det förstår jag.
Och eftersom jag har en underbar man så säger han att han kommer och hämtar mig om det är mörkt ute för jag får inte gå själv. Gäller även om det är skolan.

Men nu ska jag krypa till kojs med älsklingen och kramas lite.
Godnatt

home at last

Yes äntligen är vi hemma. Trots örebro minuterna. Skönt med en avslappnande helg i Strängnäs. Men nu även skönt att få komma hem till sin egen säng. Men som sagt. Örebrominuter är ju inte att leka med. i Örebro så är 1 vanlig minut typ 5 vanliga. Alltså en örebro minut motsvarar 5 vanliga. Så bussen skulle komma 8 minuter över nio men den kom tjugo i tio. Hur lyckas dom? Ja det kan man undra. Men men. Nu är vi ju hemma i alla fall.
Vi fick sitta båda streckorna hem och lyckades se på 2½ death note avsnitt. Så inte klaga. Snart är det dock som sagt slut. Och av någon rolig anledning så träffar man alltid på folk man känner vart man än går.
Men nu är det hur som helst duschen som hägrar för att sedan se ett avsnitt och sedan krypa till kojs. Är nämligen en lång dag i morgon. 8-17. Men det borde jag överleva.

Party all the night!

ja det var ungefär vad grannarna höll på med inatt. Det var verkligen jätteparty. Och dessa väggar är inte speciellt tjocka. Så vi hörde i princip allt. Så eftersom det var ganska svårt att sova så ägnade jag och Rami ett tag åt att se på death note. Underbar serie. Och nu börjar det gå mot sitt slut. och det är så sjukt spännande. Så vi får fortsätta se på det under färden hem ikväll. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så besatt av amine. Men det är så bra. Så nu får vi snart hitta en ny serie att se.Strängnäs

äntligen har jag faktiskt fått sova lite. sov ända till klockan elva. känns som det var evigheter sedan man lyckades med något sådant. Men skönt var det i alla fall. Mannen sov fortfarande så gick upp och pratade lite med svärmor istället. Alltid lika trevligt.
Idag har det varit marknad i Strängnäs och vi har gått runt och tittat lite. Och för att inte förstöra något så har jag köpt något till någon som kommer att komma på posten någon gång nästa vecka kanske. Jag säger bara att det är bra att vissa lär sig i tid.
Men nu till det roliga som jag faktiskt köpte till mig själv. Jag hittade äntligen den efterlängtade t-shirten som jag har letat så länge efter. Min ADHA t-shirt. Den passade perfekt dessutom. Så snygg är den. Sen blev det lite godis också innan vi åkte hem och fick god mat av svärmor. Fasanjon närmare bestämt. Så gott. jag måste verkligen passa på att ta receptet innan vi åker hem.
Nu på kvällen däremot så har min kära karl äntligen installerat mitt språkprogram. så nu ska det bli persiska på riktigt. Har redan lärt mig massor utav detta. Nu ska det bli minst en kvart varje dag och 5 nya ord varje dag. Hoppas det sätter sig bara.AD/HD t-shirt. Så snygg!!
Världens vackraste pojke!

ledig

ja nu kan man ju kalla det ledig men jag skulle nog hellre vilja kalla det icke schemalagd för ledig är jag verkligen inte. Dock fick jag sovmorgon. fick sova ända till halv nio idag. Sedan var det bara att slänga på sig kläder och hoppa i skorna för att ta sig ner till skolan. Regnet som öste ned gjorde ju inte det hela mycket roligare för jag ville faktiskt ligga kvar i sängen, för jag hade hela för mig själv. Men men. Jag och min kära med general Charlie fick i alla fall lite saker gjorda. Lyckades hinna med att prata inför både röntgen och sjuksyrrorna innan vi fick inse att det inte gick att få tag i de andra T1:orna. Men vi fortsätter i alla fall nästa vecka med resten. Sedan hann vi även med planeringen av det första faddermötet som kommer äga rum den 19:e oktober kl 17.00. Pepp är vi till tusen.

Men nu däremot är det dags att slänga i sig lite mat och sedan dra vidare till Linnea för att plugga. Vi ska skriva klart en liten gruppuppgift. Den borde gå ganska fort tror jag. Sedan är det bara att pallra sig ned till universitetet igen för kraka möte. Men det ska bli nice för då kanske vi får lite gjort då vi får lite info om nästa nollning.

Men som sagt, maten kallar eller snarare magen kallar på maten.

11 månader

jag vet att det är lite dåligt med bilder nu för tiden. Men när man går i skolan mellan 8-17 så hänger inte hjärnan med så där jätte mycket så kameran glömms rätt lätt. Så det är ungefär hur dagen sett ut. Skola mellan 8-17 och efter det ett styrelsemöte. Kom inte fram till så mycket nytt. Men kvällen har i alla fall spenderats på Ritz med Rami, Malla och Stefan. Var mysigt och tacos fick vi med. så nu är vi nog mätta till i morgon i alla fall.

Och på tal om allt och inget så har hela 11 månader gått nu. Jag vet det är lite fjortit att räkna månader men va fan. Det är ändå lite roligt. Har lyckats hålla fast han hårt. verkar det som i alla fall. Det är nog min charm som gör det. Nej men skämt å sido. Tiden har verkligen flugit iväg. Och jag hade inte kunnat valt bättre än jag gjort nu. Har verkligen den bästa, underbaraste, snällaste och vackraste som jag någonsin skulle kunna hitta. Är så lycklig med dig.
Älskar dig massor världens bästa pojke!! <3


Städning av BB

ja ännu är en dag över. En lång dag med mycket att göra. Men av någon konstig anledning börjar jag tycka om detta mer och mer. trots att det är långa dagar i skolan har jag roligt och är inte trött. Undra varför. Idag har vi även varit effektiva och fixat kopior på de sidorna i böckerna vi behöver till vårt arbete som ska in på onsdag. Är inte alltför nervös för det faktiskt. Det är ganska simpelt. Vi har även haft första föreläsningen i läkemedelsberäkning nu också. Och jag måste säga att detta är inte svårt alls. trodde det skulle vara jätte svårt. Men det var hur lätt som helst. Jag tror ju att många kuggar på grund av slarvfel faktiskt. så sitt kvar, räkna, räkna igen och kolla texterna så ska det nog gå bra.
Däremot så har vi städat BB idag. Fy fan va skitigt det var alltså. men nu är det så fint så. vi har till och med dammsugit några av sofforna.

Gårdagkväll var mycket trevlig. Vi gjorde rullar. Morfars speciallitet egentligen och sedan så bakade jag kanelbullar. Jag vet någon som tyckte om det i alla fall. Klart man måste när det är kanelbullens dag liksom. Underbart gott vart det. Men nu är det dags för lite mat, lite plugg och lite gossip girl.

ovve-invigning

ja nu är våra kära overallare invigda. Jag kan tyvärr inte säga något mer om invigningen än att vi hade det jätte roligt. Och tyvärr får inga bildbevis finnas heller. Så det är i princip allt jag kan säga nu.

Idag har varit en så lång dag men ändå den bästa på väldigt länge. Det har varit intressant och man har blivit riktigt pepp nu. Plus att det är kanelbullens dag idag. så nu jävlar ska det bakas alltså.
Men innan allt detta så blir det plugg och lite förberedelser infö ktc.

Citat!!

jag var bara tvungen att skriva att jag hörde ett så skönt citat idag när jag var på bb. Det var min kära vän sabine som sa det:

"Jag är inte svartsjuk när jag ser mitt ex med andra. Jag är uppfostrad så att jag vet att man ska ge sina använda leksaker till de mindre lyckade."


Hur som helst var det en mycket trevlig kväll. Blev kvar lite längre än planerat men hann förbi hos linnea och se film med henne och karin i alla fall. Nu blir det mys med min älskade och sedan sängen så jag är utvilad inför en mycket rolig invigning i morgon.

Ses då alla nya overallare och alla snälla faddrar som hjälper till.

kebab e koobideh

nu har vi äntligen ätit. Har jag längtat efter ända sedan jag kom på att vi skulle göra detta. Så nu har vi invigt grillen som vi fick utav Hanif och så har jag för första gången gjort kebab e koobideh. Tror Rami är lite stolt över mig och Hanif är lite avundsjuk.
Gott var det i alla fall. Det är verkligen inte alls svårt att göra persisk mat. Och igår så kom vi fram till något väldigt roligt som vi ska göra under nästa helg. Vad detta är kan jag inte berätta nu men det visar sig. Först ska vi ha en jobbig vecka med massa plugg. Sen så blir det en lugn helg.Kebab e koobideh


Och nu bär det av till bärseback alla glada. syns där.

Sittning

ja jag kan bara säga att sittningen var så jävla kul. Helt underbar. spexen var grymma, maten var grym, toastarna var grymma och allt gick precis enligt planen med ett undantag för tiden. Detta gjorde att corax fick kolla lite på vår sittning men det gjorde då inget. Vi hade så roligt så. Synd bara att min kamera dog. Men vad gör väl det om hundra år. gissar på att det var ganska många som tog bilder ändå. Men uppvärmningen i dessa dräkter var inte att leka med. Jag höll på att dö av svett. tur bara att inte frisyren blev förstörd bara. Det hade ju varit katastrof. Haha. Efter sittningen var det minst lika kul. träffade så mycket kul folk och tvingade även toastarna till lambo. Tänk att en fredag kan vara en annan så olik. Denna var helt omvänd från förra. denna var bara så bra. Och jag hade ett mycket givande samtal som gjorde mig så lycklig. Jag kan sammanfatta det som:

"Välkommen till familjen"

Jag vet vart jag passar in och det är där jag ska vara och kan vara mig själv. Och på tal om just det stället så bär det av till Bärseback lite senare för att kolla alla tappra själar som försöker sig på backen.

Och en till bra sak med kvällen var de underbara korvarna på publicum. Alltid lika gott. det är de man längtar efte på fredagkvällen.
Men nu är det nog dags att börja med maten kanske om vi ska röra på oss senare. Uppdaterar sen om vad det blir. För nu har jag överträffat mig själv.

RSS 2.0