Stockholm

Ja dagen i Stockholm var rolig igår. Dock handlade jag inte så mycket. hittade typ inget alls. Så det är inte så mycket att göra. Hittade i alla fall en ny plånbok. Det var välbehövligt kan jag tala om. Min har jag haft så länge och den har börjat gå sönder. Men nu har jag även insett att jag behöver göra mig av med lite kort. De får inte plats längre. Köpte även en ny mössa. Underbart skön var den. Så det är ungefär vad jag lyckades åstakomma på mellandagsrean. Däremot har jag framkallat kort som jag äntligen ska sätta upp i vår lägenhet. Hoppas de blir bra och att jag får komma iväg till ikea och handla ramar.

Försökte mig även på att redigera lite bilder. skulle egentligen gått en tur idag men det blir nog inget av med det. Kanske ska ta och visa mina julklappar istället. Är ju lite lat trots allt.

 


Strängnäs still

Ja jag börjar bli mer och mer lik min mamma. Man märker det på sådana här småsaker. Som att idag när jag gick upp så var det ingen vaken. Så vad gjorde jag? Jo jag gick ut och gick. På en fotorunda. Mamma fotograferar kanske inte men hon går ut och går i alla fall. Lite fina bilder fick man i alla fall. Men nu är det frukost som gäller om karlarna kommer upp ur sängen. Det ska man inte vara helt säker på kan jag lova. Sen bär det av mot stockholm för mellandagsrea. Jippie....säger jag i alla fall. Får se vad man får med sig hem sen.
Strängnäs

Resan till Strängnäs igår gick helt felfritt. Tåget gick 11 minuter för sent från borlänge men annars gick allt som det skulle. Jag var i strängnäs i tid och fick komma hit och få god mat. Underbart säger jag bara. Man blir så bortskämd av sina svärföräldrar. Idag så gick vi ut på en promenad. Jag, Rami och svärmor så att jag fick fota lite. Svärmor fotade också så klart. Hon är vild med sin kamera. Fotar oss jämt.

 
Brorson!!

Måste bara tillägga medan jag ändå håller på. Nu i jul så fick jag äntligen träffa min sjukt söta brorson. Han är bara för go. Man älskar han bara man ser honom. Först hade han björndräkt på sig och sedan när man tog av den hade han en rendräkt. Söt pojke som blir utklädd till djur av sina föräldrar. Men hur som helst världens underbaraste lilla pojke. Min brorson!


fotorunda

Åh äntligen säger jag bara. jag har hittat tillbaka till mitt fotande igen. Det känns som jag har fått tillbaka inspirationen och det är underbart. Tyvärr har man en pojkvän som inte gärna ställer upp som modell men det finns många andra i min omgivning som däremot vill det. Underbart säger jag bara. Jag och syrran gick på julaftons morgon ut i kylan som då var -29 och fotade. Jag fick några underbara bilder som jag visar för er här. Det är underbart att fota vinter och speciellt när solen skiner.
julafton

Nu har det varit lite tyst ett tag men det beror på att jag har njutit av en underbar jul med min kära familj och min kära pojkväns familj. Vi har ätit massa god mat, kollat på massa bra film, öppnat massa paket och så klart så har vi spelat spel. Mamma tycker inte riktigt om när vi är höjljuda när vi spelar alias men vad ska man göra. Ja det finns inte så mycket val. Men kul är det i alla fall.
Dan före dopparedan

nu är vi på plats i Vansbro. det har vi visserligen varit sedan tidigare idag. Nu har vi ätit dopp i grytan och så kollar hela familjen på bingolotto och trav. Det är lite illa men vad ska man göra. Vi umgås ju i alla fall. Det är mysigt och julstämmning men sista sytern saknas ju i alla fall. Mycket tråkigt.
Jag måste dock säga att jag börjar bli mer och mer nervös inför min resa på lördag. Undra om man tar sig från Stockholm. Det verkar ju vara ganska stillastående där men jag har hoppet uppet för jag SKA till min underbara pojke. Så är det bara. Men det kommer säkert gå jättebra.


Sj?!

ja det verkar som att allas tåg blir inställda och försenade. Förstår inte riktigt att dom aldrig lär sig. Men jaja. Därför man är glad att det är direkttåg från örebro till borlänge och att dom körs av tåg i bergslagen. Det kom på utsatt tid och var bara tre minuter försenat in i Borlänge. Det är inte illa pinkat. Men det jag är nervös över nu är när jag åker till strängnäs på lördag. antagligen är det inte lika mycket folk då men ändå. Jag tänkte köra vägen över örebro sen byta där och sen vidare till arboga och byta där sen eskilstuna och byta där...ja ni fattar det är inte hållbart känner jag. Små ställen med noll väntsal. Så jag har kommit på ett billigare, snabbare och bekvämare alternativ. Jag åker direkttåg till stockholm och sen därifrån direkt till strängnäs. Enklare, billigare och snabbare. perfekt.
Men nu är det kupolen med Nathalie som gäller.

jullov!!

Ja i morgon är det jullov. Allt är nu packat för resan som förstå går till Dalarna och sedan till Strängnäs. Men i morgon har jag föreläsning hela förmiddagen och sedan seminarium på eftermiddagen. Sen bär det av. hoppas bara tågen går som de ska.

Sen måste jag bara berätta att jag inte skulle vara någonstans utan min kära mor. Hon är den som lärt mig allt. Och jag lyckades tydligen göra henne stolt idag. Men det är bara för att hon är så smart. Hon hjälper mig alltid hur gnällig jag än är.
Jag skulle inte klara mig utan henne så enkelt är det.
Älskar dig mamma du är bäst.Så snart är det jul så vi startade lite i förväg med att bränna bocken, men vad ska man göra.

Skola? nej

ja så vart det ungefär. Tänkte gå till skolan för vi hade föreläsning i hur vi skulle göra grupparbetet och det individuella arbetet. Men det var ju tur att jag inte gick dit. för vi har ju redan gjort det och tydligen så tog dom inte upp något som vi inte redan visste. Ja det gäller ju att välja sina föreläsningar. Istället satte jag och Linnea oss och gjorde klart det sista med det så nu är det mer eller mindre redo att skickas in. Ska bli skönt att få en sak ur världen i alla fall.

Nu på kvällen har det mest varit donkey kong på wii. Och jag lovar, man blir rätt frustrerad ibland. så nu har jag och Rami bytt av så han får spela lite också. Han gnällde så mycket.

Middag

Hade en underbar kväll med min älskade igår. Han kom ju ihåg att vi var ut den 19:e och åt middag förra året. Det var ju i början när vi hade börjat träffats. Och han tyckte att vi skulle fortsätta med den traditionen. När man verkligen tror att han har dåligt minne så gör han något sådant här. Han är ju bara för underbar. Man kan inte säga mycket annat. Blev hur som helst mat på kolgrillsbaren. Underbart gott var det. Trodde aldrig jag skulle få i mig allt men till min förvåning så slank allt ner. Och vi matchade in en buss jättebra också hem vilket var skönt så vi hann inte frysa ihjäl.
Nu är även tågen kollade för hemresa och resa mot strängnäs. Jag trodde det skulle gå jättedåligt med tåg och grejer på lördagen då det är juldagen men det gick precis som en lördag. Underbart. så om jag får som jag vill och tågen inte är försenade så ska jag befinna mig i strängnäs senast 16.16 på lördag.

Marieberg

Idag kände jag att det var en sådan där jobbig dag då man egentligen inte vill gå ut men ändå hade jag lovat sabine en fika. Så sagt och gjort hon tvingade med mig till marieberg för en fika och lite shopping. Det var mycket trevligt faktiskt. Jag hittade äntligen ett par vinterskor. Jag hittar ALDRIG vinterskor och då menar jag verkligen aldrig. Men då ska jag avslöja en hemlighet. Ska man shoppa något då ska Sabine med. För av någon mycket konstig anledning så hittar man alltid saker som man ska köpa när hon är med. Lyckades till och med hitta en julklapp åt Rami. Det var en chansning men jag hoppas han tycker om den i alla fall. Gör han inte det så är han otacksam ska jag säga åt honom. haha. Då kanske han går med på att ha den ändå.
Nej jag är snäll egentligen faktiskt. Men jag tycker det var en fin sak och det hoppas jag att han gör också. Nu har det nyligen pluggats persiska så nu har jag gjort mitt för idag. Så nu ska jag hitta på någon roligt att göra. typ spela lite tv-spel eller så.

Rännstensungarna

Är det någon mer än jag som kommer ihåg den hjärtvärmande filmen Rännstensungarna. Hittade den nu igår och blev så lycklig. En helt underbar film som man kan se om och om igen.
Historien om lilla Ninni och alla barnen. Ja ni som inte har sett den borde verkligen se den. Helt underbar film.


hur man lär sig persiska del I

ja som några kanske vet så pluggar jag persiska för fullt. Anledningen till detta är enligt min pojkvän att han och jag ska kunna snacka skit så ingen hör. Kanske en bra anledning men inte god nog. Men det hela blir mycket bättre när ens pojkvän kan persiska och när ens svärföräldrar är bättre på persiska än svenska. Sen är jag språkintresserad och lättlärd också. Bra kombo faktisk.
Men ett problem jag har stött på är att det är sjukr svårt att hitta läroböcker och andra sätt att lära sig språket på. Jag fick leta väldigt mycket innan jag hittade ett sätt.
Att rekommendera är ju att ha någon i sin närhet som faktiskt kan persiska och som man kan öva på. Har man inte det så är det lite jobbigare.

Men jag började i alla fall med att lära mig alfabetet. Nu kan jag det inte till 100 % men jag kan de flesta bokstäverna. De påminner ju mycket om det arabiska alfabetet förutom att det finns 4 extra bokstäver. Plus att man läser från höger till vänster istället för från vänster till höger som vi gör. Men det är ett lätt språk och deras gramatik är lättare än den svenska.

Ett sätt att börja lära sig är faktiskt att gå in på en sida som jag hittade som heter
learn-persian.com
bra sida gjord av svenska iranier tror jag.
Mycket lektioner och annat skoj. Så vill man lära sig så kan man börja där. Det är mitt tips för idag.

sista dagen

igår var sista dagen på praktiken. var en underbart kul dag. skönt att vara klar med jag kommer att sakna det. men kommer ny praktik till nästa termin. hoppas bara jag får lika bra plats som nu. Man kan aldrig vara säker.
Har varit sjukt seg nu några dagar varav det dåliga bloggandet. Men det ska nog bli bättre nu. Hoppas jag i alla fall. har suttit hela dagen i skolan idag och pluggat. nu är jag i alla fall typ klar med andningsuppgiften. skönt. bara en kvar nu.

egentligen

egentligen så orkar jag faktiskt inte blogg. Sov 4 timmar inatt. sov 4 timmar igår natt. Och så vidare och så vidare. Ja ni förstår principen. Det börjar ta lite på krafterna. Men vad ska man göra. Jo gilla läget i en dag till sen är praktiken slut. Då kan man bara fokusera på alla uppgifter som man har att göra. Ska bli skönt när man är klar med allt för denna termin. Då är man klar med halva.

Hur som helst så var praktiken lyckad idag. Fick ta lite ögontryck och så men annars var det rätt lugnt. Fick även känna hur det själv är att få ögontycket taget så man vet hur det känns för patienterna. Det kan vara bra känner jag. Det sved som fn när man fick bedövningsdropparna men det gick över rätt fort. Sen var det ganska äckligt att kunna ta på sina egna ögon utan att känna det. Hade tryck på 19 mmHg och 18 mmHg. så det var okej i alla fall.
Nej nu blir det sängen. välbehövligt.

den där jäv......

ja den där ***** tuppen går aldrig upp före mig. Av någon konstig anledning är jag alltid upp först. Lite sovmorgon? ja tack. Men nu ska vi ha positivt tänkande. Gick rätt bra att gå upp idag ändå. Är näst sista dagen på praktiken, det är sista faddermötet och sen efter i morgon kan jag lugna ner mig lite. Men bara lite.

Lucia

Ja lucia kom och gick lika fort. Det har varit en mycket mysig dag. Började på praktiken men luciamusik och lussekatter och glögg. Underbart. Jag älskar sådan stämmning och jag älskar mitt yrke. Det blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Jag blir bara mer och mer säker på vad jag faktiskt ska göra och vill göra. Helt underbart är det.
Men sen jag har kommit hem har jag och älsklingen sett på luciafirande på tv och bakat bröd tillsammans, samtidigt som man pluggar dessutom. Mycket mysigt må jag säga och mycket fick man gjort men fortfarande mycket kvar. Älskar honom när han är så snäll. Älskar att göra sådana här saker med honom. Och framförallt så är det underbart att ha någon ATT göra detta med, någon att somna bredvid och någon att älska.
the truth

Always remember who you are and were you came from.
Remember who made you what you are today.
Always remember the truth and what made you strong.
I`ll always remember my strenght.......


Lucia

Ja nu har vi haft vår älskade luciafest. underbart roligt var det och det hoppas jag alla håller med om för det verkade så i alla fall. Blev som sagt en lyckad kväll och vi fick det städat och färdigt redan igårkväll så alla som jobbade fick sig en välförtjänt sovmorgon. Underbart. Och tack till jens och halken som hjälpte oss. Sen blev det hur som helst lite fest i tybble. det var mycket trevligt och massa kul människor träffade man. Och som pricken över i:et på den kvällen så avslutade vi med max. Underbart! Kom hem vid fem.


Legend of the guardians

Har varit lite seg de senaste dagarna. Har bara njutit av att inte vara på praktiken samtidigt som jag har pluggat ihjäl mig. Men det kommer vara värt det när allt är klart och inlämnat. Kommer vara underbart. Jag förstår inte hur dom tror att vi ska ha tid att skriva allt detta när vi dessutom har vfu. Men det är bara att bita ihop och se glad ut ellr något. Nu är det inte allt för mycket kvar.
Fredagen spenderades först nere i skolan med att planera diverse saker till nollningen. Vi gick till enhetschefen och fick godkännande att ha med nolleobligatoriska på läkarnas och sjuksyrrornas schema för första dagen. Detta kommer bli underbart. Hoppas vi får massa nollor nu. Sen ordnade jag även så jag fick ledigt sista dagen av katastrofmedicinen som egentligen är obligatorisk eftersom det är introduktionsdagen. Och är man introduktionsansvarig så kan det vara bra att vara där.

Hur som helst såg en jättebra film i veckan. Vi såg Legend of the guardians. Den var underbart. Verkligen en sån film man kan se flera gånger. Skulle nog vilja se den i 3D också. det skulle vara hur nice som helst. Men som sagt den filmen rekomenderar jag starkt.


våfflor

jag älskar när folk kommer med sådana kommentarer. Sådana som bara får en att skratta. I mitt härligt jätte stressiga liv så behöver jag det ibland. Rami följde hur som helst med igår till rehab. han var så snäll och ett bra stöd. Nu ska här bli nyttigt. ska träna när jag får tid sen. Men får se när det blir.

Jag hinner tyvärr inte blogga så mycket nu då jag har absolut inget liv. kom nyss hem. åkte hemifrån kl 06 i morse och kom hem vid 20. Så nu har jag massa mer saker som jag MÅSTE göra. Jag hatar måsten men dom måste göras.

Bästa kommentaren idag:

"Du är inte svart, men du är lite suddig. Har du varit på krogen och druckigt"

Tankarnas kraft


val av yrke

jag fick ett klart bevis på varför jag väljer det yrke som jag gör igår. Min mamma hade alltid för sig att jag ska bli polis när jag blir stor. Jag har ju alltid varit den tuffa pojkflickan som bara bråkat och klättrat i allt. Klart man ska vara polis då. Tufft yrke där man måste vara lite så och ha lite attityd. Men min mor sa även att när jag var liten lekte jag ofta med de yngre barnen. Hon trodde att det berodde på att jag kände mig behövd då och hade någon att ta hand om. Jag känner att det kan ligga något i detta. För jag känner att jag verkligen blir lycklig av detta. Att kunna ta hand om någon som inte mår bra. Kunna glädja någon som är ledsen och kanske kunna lindra lite vid jobbiga situationer. Som igår, att få en patient att skratta när den är på gränser till gråt bara några sekunder senare är anledningen till att man vill ha detta jobb. Så helt enkelt ett mycket givande jobb med mycket glädje. Mer än kanske många tror.

BRÖD!!!

Ja det var vad som blev bakat igår. Underbart gott bröd som jag fick recept på av en på praktiken. Det blev jätte gott förutom att jag hade problem att få fröena att fastna. Men ja. Rami hade ju tjatat på mörkt bröd i och med att jag brukar göra ljust. Men vi har ju bestämt oss för att inte handla någon mer mat än det vi har nu innan jul. så jag bestämde mig för att göra lite roligt av allt  också. Gjorde lite ris a la malta som rami aldrig testat förut. Blev mycket gott. Sen gjorde jag slut på lök, morötter och linser och gjorde soppa. Så nu har vi massa att äta. tänkte frysa in det. Och så har jag fått beställning på falafel. Har jag aldrig gjort förut men någon gång ska väl bli den första.
Nu däremot är det dags för praktik igen. Har varit en lugn helg men skön. Nu börjar en hel vecka med start ikväll. Sen blir det dagturer resten av veckan. ska bli kul.
...and so it begins

Nu har baket satt igång. Idag är en mycket bra dag. Har redan hunnit vara på praktiken och nu är det bak på G. Ska dessutom göra mat nu åt en mycket hungrig man som har varit jätteduktig och pluggat hela dagen. Vad som bakas blir till att se lite senare.

Andra advent

Godmorgon godmorgon eller något åt det hållet. Jag visste att jag skulle få betala för att jag gick upp så sent igår morse. Och sanna mina ord det fick jag göra. När karln somnade efter 1 minut så var det lite jobbigt att inte själv kunna sova. Fast vem vet jag kanske somnade fort ändå för ibland får man ju för sig saker. Men hur som helst så var detta en natt med för lite sömn. Men en dag kommer det bli med roligt jobb hoppas vi i alla fall. Dock så är det endast fem minus nu vilket betyder att jag kan skippa termobrallorna och bege mig ut i endast mysbyxor. Mysfaktorn är hög när man ska på praktik förstår ni.
Och för er som inte visste det på tal om så är det andra advent idag. Så idag får vi tända det andra ljuset. Nu har ju inte vi någon ljusstake men man kan ju alltid låtsas. Mys hoppas jag på ikväll. Vi har ju trots allt lussekatter och glögg kvar. Och så har jag pepparkaksdegen obakad så kanske ska ta itu med det ikväll då? Låter som en idé.
Tomteluvan och mjölet åker fram helt enkelt.
Dags att bege sig mot en ny dag och nya utmaningar.

Remember...


Kurder har roligare?

Det verkar så. det där med blondiner har roligare tror jag inte funkar längre alltså. Fick besök av Derya igår kväll efter en heldag med städ och andra roliga uppgifter som jag var tvungen att ta itu med. Fick faktiskt massa gjort. Men sen kom Derya och åt lussekatter och drack glögg. Underbart att få prata lite gamla minnnen. Hon är ju min vän sen långt tillbaka. typ tio år tillbaka om inte mer. Så henne har man mycket att prata om.

Sen så blev det lite fest i grankottelokalen, mycket trevligt folk som försökte lära mig kurdisk dans tror jag bestämt att det var. så svårt var det faktiskt inte och en sjuk rolig kväll hade vi. Men går man upp tidigt blir man trött tidigt också. så utgång var det inte tal om. Och idag blir det praktik. Mycket roligt. Synd bara att man inte jobbade dag. hade varit bättre men ja. Inte så mycket att göra åt.


Rainbow

 

För att uppskatta de bra dagarna så måste man uppleva de dåliga.


Tenta - Check

Det är sådana här dagar som man lever för. Helt underbar start på dagen. Jag fick sova ända till klockan nio och till min stora förvåning kunde jag faktiskt inte sova längre. Beror nog på att man går upp så tidigt nu för tiden. Men bra det för då får man mycket gjort.
Men som sagt en bra start på dagen var att jag fick svar på min sista medicintenta och jag fick veta att jag hade klarat den. Helt jävla underbart kallar man det. Jag älskar det. Så nu kan man börja plugga till nästa tenta istället. Den är i och för sig om en månad men lika bra att börja i tid känner jag.Nu börjar vi om från början då. Mer plugg, längtar lite till sommaren då man får vara ledig från plugget förhoppningsvis.

Fesenjon

Man bara inser mer och mer hur gott det är med persisk mat. Och när man fuskar lite så är det mycket lätt att göra den också. Igår åt vi Fesenjon. Hur gott som helst är det. Det är kyckling i en sås av granatäpple och hasselnötter och sen ris till det. Hur underbart som helst. Men jag låter nog bli att visa en bild på det för det SER inte så gott ut. Men tro mig. det är de.
Och nu när jag varit duktig och städat köket kan jag ju fortsätta i samma anda tycker jag. Det är en sån skön känsla att komma in i ett rent kök. Det händer inte ofta här kan jag säga. Så idag i och med att jag är fri från karlar så ska jag skriva en lista på vad jag ska få gjort. Däribland städa och plugga lite.

back again!

Det tog längre tid än vad en tenta brukar göra för mig. Men jag vet redan nu att det var en fråga som jag hade fel på. Men det var inte hela världen. Jag gjorde ett sådant fel som man inte ska göra. ett slarvfel. Men som sagt det är inte en jobbig tenta att göra om så det är bara att köra igen. Gör hellre om den än specifik omvårdnadtentan. Så nu är det nya friska tag som gäller och köra igång med plugget till nästa.

Läkemedelsberäkning

Nu är dagen vi alla fasat kommer. Eller nått i den stilen. Nu är det dags för läkemedelsberäkningen. Ska gå om ca tio minuter och så ska jag komma ihåg att lära frågan löjligt noga och räkna om den i alla fall tre gånger. Det tycker jag ska funka faktiskt. Jag tror på detta och det verkar även min karl göra som hade skrivit en söt lapp och lagt på mitt skrivbord. Han erkänner själv att han inte kan rimma, men det är väl tanken som räknas? Och jag blev glad i alla fall.
Och på tal om inget så är vår lägenhet så sjukt kall nu. På sommaren är det bastu och nu är det äckligt kallt. Så man vill verkligen inte gå upp på morgonen. Det är illa. Sov till och med me filt inatt. Men det blir väl till att sova i kläder snart antar jag. Får se hur det går.

Nej 100 % var det ja. bara att gå ner och ge järnet. Wish me luck.


Stress

Ja på tal om allt annat så är det jobbigt att man blir så lätt irriterad när man är stressad. Jag menar två tentor en inlämning och ett seminarium under samma vecka bådar inte gott. Det är recept för trubbel om man nu kan säga så. Sjukt lätt irriterad har jag varit denna veckan. Och det har jag kommit på att man inte kan göra något åt. Men jag kan säga att jag är glad att jag har den man jag har i alla fall. Inte många hade klarat av mitt irriterade humör. Min mamma vet vad jag pratar om. Men att äntligen ha hittat någon som älskar mig lika mycket även om jag har en dålig dag. For better or for worse! det är guld värt.
Jag har världens absolut bästa man som älskar mig jämt och pussar mig när jag behöver det, som lagar mat åt mig om jag måste plugga, som klär av mig när jag somnar med kläderna på, som påminner mig om att jag måste gå upp om jag snoozar för länge, som låter mig sova på hans arm hela natten och som bara är där när jag behöver det.
Rami jag älskar dig så mycket!
Du är mitt allt.

julkalender

idag har jag kollat på första avsnittet på nya julkalendern. Nu kanske det är så att det inte är så dåligt som man tror att det ska vara. Det var ganska underhållande om än lite perverst med min och Ramis tolkning men ja det var kul. Så det blir nog till att se lite mer utav den. Jag menar det är ju bara en kvart per dag. det kan man väl leva med tror jag. Bara titeln är ju rolig. Hotell gyllene knorren.
Men ärligt talat så kommer nog aldrig något att slå mysteriet på greveholm. Det är kult enligt oss i alla fall. Men man vet aldrig
Och på tal om att det är första december idag så fick vi öppna första luckan på våran chokladkalender. jippie. Rami ville däremot öppna alla luckor men där sa jag ifrån och sen ville han börja uppe i vänstra hörnet på nr.17 och det gick jag inte heller men på. Jag menar att någon måtta får det ta och vara.


täckbyxorna åker f......

verkligen. Nu åker täckbyxorna fram. Lite vuxenvarning på den när man frivilligt åker till jobbet i täckbyxor. Men vet ni vad det är de så värt när det är minus 20 grader ute. Det kommer bli skönt att vänta på bussen i alla fall. Det är väl det viktiga. Jag menar, kan man åka till jobbet i mjukiskläder så tror jag inte att skillnaden är så stor i täckbyxor. Comfort for the win eller hur det nu är man säger. idag blir det hur som helst en kort dag. Går fram till ca halv ett sen så är det seminarie vid ett. Ska bli intressant.

Och för den delen så gjorde vi ju tenta igår. underbar tenta faktiskt. Hur bra frågor som helst. Så den klarar vi. Nu väntar jag bara på besked för förra tentan. borde komma denna veckan. Hoppas det gick bra. annars är det bara att köra på och göra om den.
Och det här med att sova vid tio funkade mycket bra. ska vi nog göra om någon annan dag. Men nu är det iväg till sjukhuset i snöovädret och sedan på möte.

RSS 2.0