Hundbädd

Ja nu blev det lite långt mellan inläggen igen.
Jag kan säga att vi länge har letat efter en bädd åt Yoshi. Det är ju väldigt hårt för honom att ligga på golvet och vi vill gärna ha en bädd åt honom. Vi har länge letat efter en. För eftersom han har så lång päls så svettas han ju väldigt mycket om han ligger på något som är varmt. Därav kan han inte även om han fick sova i vår säng eller i soffan. Och vi har kollat med djuraffärerna och det dom i alla fall är överens om det är att dom där jävla Biabädden är det sämsta man kan ha till en långhårig hund. För den är ju i skin och det alstrar värme. Det släpper liksom inte igenom någon luft och andas inte. Så den går fetbort. Annars kan jag tycka att den ser bra ut då den är stabil och så men icke. Den slopar vi.
Så nu är vi inne på ett material som andas lite. Så det ska vi väl kunna hitta. Kollar runt lite på alla sidor som man kan beställa ifrån i hopp om att vi hittar någon bra. Nu ligger han ju bara på en filt.


Så ingen sådan här om ni har en långhårig hund. Då svettas dom. Eller jag det gör våran i alla fall. Som dom sa på djuraffären, allt som man kan hälla vatten på utan att det absorberas är dåligt för långhåriga hundar. Så vi får fortsätta vår jakt i hopp om att hitta något bra.


Kommentarer
Postat av: Claire

Play day med hundarna på tisdag kanske? =)

2012-01-07 @ 22:04:57
URL: http://clairee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det låter bra. Ska vi säga runt 14.00? =)

2012-01-08 @ 03:36:10
URL: http://clairee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0