Dag 9 Tokyo

Denna dagen var allt annat än planerat. det enda vi visste att vi skulle göra var att vi skulle hälsa på den underbart söta hunden Hachiko från filmen. Sjukt bra film för dem som inte sett den. Så hur som helst så tog vi en promenad ner till stationen för att sedan ta tåget till Shibuya där Hachiko finns.
 
Hela dagen gick åt till att gå runt i Shibuya och Harajuka. Kan säga att det är sjukt mycket folk överallt och man blir lilte smått klaustrofobisk när man går runt där. Men det är så mycket att se så man glömmer snabbt bort det. Att handla kläder däremor i Japan är inte det lättaste. allt är docksött och väldigt färgglatt och är det inte det så är det mer tråkigt.
Men hur som så hittade vi alla fall forever 21 och kollade lite där. 6 våningar var den och sådana shoppingcenter kan man hitta lite överallt. man går in i något som man tror är en liten butik och sen inser man att det är 6-8 våningar.
Jag hittade i alla fall inga kläder men däremot hittade jag träningskläder.
 
träningsbyxor, 2 sportbhar, linne och tröja för 500 kr. ja det är mycket billigare än man hade kommit undan i sverige. I övrigt skiljer det sig inte så mycket från sverige. Men ibland så lyckas man.
 
 
 
 
Kan även säga att för dom som tycker om Hello Kitty så är Tokyo paradiset för det finns affärer med endast hello kitty i typ överallt. man ser minst en i varje kvarter. Om inte två.
 
 
 
Skulle rami få bestämma så skulle detta vara hans mat heeela resan. crepes med glass och banan och gud vet allt i. Det är gott en stund men blir snabbt för mycket för en annan. att han sen vräker i sig är en helt annan femma.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0